בקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס
-
שלום וברכה
מכיוון שיש לי טאבלט (אנדרואיד 11) 32 ג'יגה בלבד , ויש עליו גם ווטסאפ שתופס מלא מקום על המכשיר, והוא כל הזמן מתמלא.
אז רציתי לשאול האם יש אפשרות שכל נתוני האפליקציות או לפחות חלקם (ואם אפשר שגם נתוני הווטסאפ - פשוט הבנתי שבווטסאפ בדרך הפשוטה אין אפשרות לעשות את זה) - יישמרו אוטומטית על הכרטיס ,
במקום שאני כל תקופה יצטרך לנסות להעביר את הקבצים שהווטסאפ שומר על המכשיר - לכרטיס,
מי שיכול להסביר איך אפשר לעשות את זה בצורה פשוטה - תבוא עליו ברכה. -
@DOVI-0 כתב בבקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס:
שלום וברכה
מכיוון שיש לי טאבלט (אנדרואיד 11) 32 ג'יגה בלבד , ויש עליו גם ווטסאפ שתופס מלא מקום על המכשיר, והוא כל הזמן מתמלא.
אז רציתי לשאול האם יש אפשרות שכל נתוני האפליקציות או לפחות חלקם (ואם אפשר שגם נתוני הווטסאפ - פשוט הבנתי שבווטסאפ בדרך הפשוטה אין אפשרות לעשות את זה) - יישמרו אוטומטית על הכרטיס ,
במקום שאני כל תקופה יצטרך לנסות להעביר את הקבצים שהווטסאפ שומר על המכשיר - לכרטיס,
מי שיכול להסביר איך אפשר לעשות את זה בצורה פשוטה - תבוא עליו ברכה.כמדומני באנדרואיד יש אופציה להגדיר את הכרטיס כחלק מהאחסון הפנימי ואז נתוני האפליקציות נשמרים עליו
-
@בדיוק-להיפך
אז אשמח שתסביר איך -
@בדיוק-להיפך כתב בבקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס:
אופציה להגדיר את הכרטיס כחלק מהאחסון הפנימי
אף פעם לא שמעתי על כזה דבר...
אני יודע שאפשר להגדיר את המיקום של נתוני האפליקציות לכרטיס אבל לא כל אפליקציה זה אפשרי -
@בדיוק-להיפך כתב בבקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס:
כמדומני באנדרואיד יש אופציה להגדיר את הכרטיס כחלק מהאחסון הפנימי ואז נתוני האפליקציות נשמרים עליו
זה רק באנדרואיד הישנים או עם רוט
-
@נחמן-פלח כתב בבקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס:
זה רק באנדרואיד הישנים או עם רוט
כנראה שהמקור שלי זה אנדרואיד ישן (נגן ULTRA X) ששם יש בפירוש את האפשרות הזו בהגדרות אחסון
-
-
-
-
@DOVI-0 כתב בבקשת מידע | שנתוני האפליקציות ישמרו על הכרטיס:
שלום וברכה
מי שיכול להסביר איך אפשר לעשות את זה בצורה פשוטה - תבוא עליו ברכה.יש דרך להגדיר כרטיס זיכרון כאחסון פנימי לכל דבר, הפלאפון שלי בדרך מעלי אקספרס לכן אני לא זוכר בדיוק איך עושים, יש אימולטור אבל אין לי כ״כ דרך להכניס אליו כרטיס זיכרון
אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך שליטה מרחוק, פנה אליי באישי\במייל