להורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: (אני בעצמי כבר פרצתי איתה לכן אני ממליץ) בטח שמת קוד של 1111 תנסה משהו יותר מורכב שילוב של אותיות או משהו כזה זה ייקח נצח 
- 
@איש-אמת כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: זה ייקח נצח טוב מאוחר מאף פעם לא... ועכשיו ברצינות, בד"כ אנשים שמים 4 ספרות וזה אמור לקחת משהו כמו 10 דקות (אפשר להגדיר שיחפש מספר ספרות מסוים, אותיות וכו') 
- 
@צצצצצ האפליקציה כאילו מריצה סיסמאות וקודים? סתם כדי שאני אבין... 
- 
@יוסף-אלחנן אין לי מושג לי יש 10 ועובד מעולה 
- 
@יוסף-אלחנן אין לי מושג לי יש 10 ועובד מעולה @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: @יוסף-אלחנן אין לי מושג לי יש 10 ועובד מעולה @צצצצצ כבר כתב לי @צצצצצ כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: אנדרואיד 4 
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: (אני בעצמי כבר פרצתי איתה לכן אני ממליץ) בטח שמת קוד של 1111 תנסה משהו יותר מורכב שילוב של אותיות או משהו כזה זה ייקח נצח @איש-אמת ממש לא שמתי קובץ נעול של אפליקציה שמשלמים על הקוד פתיחה ופרצתי איתה זה היה קוד של 16 ספרות כולל אותיות ומספרים 
- 
@איש-אמת ממש לא שמתי קובץ נעול של אפליקציה שמשלמים על הקוד פתיחה ופרצתי איתה זה היה קוד של 16 ספרות כולל אותיות ומספרים @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: רים טוב אחלה כנראה אני סתם מפקפק 
- 
@צצצצצ האפליקציה כאילו מריצה סיסמאות וקודים? סתם כדי שאני אבין... @יוסף-אלחנן כן 
- 
@עם-ישראל-חיי תודה! 
- 
@איש-אמת ממש לא שמתי קובץ נעול של אפליקציה שמשלמים על הקוד פתיחה ופרצתי איתה זה היה קוד של 16 ספרות כולל אותיות ומספרים @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: @איש-אמת ממש לא שמתי קובץ נעול של אפליקציה שמשלמים על הקוד פתיחה ופרצתי איתה זה היה קוד של 16 ספרות כולל אותיות ומספרים תוך כמה זמן? 
 ואיזה מכשיר?
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אפלקציה לפריצת קבצים דחוסים נעולים מתורגמת לעברית: @איש-אמת ממש לא שמתי קובץ נעול של אפליקציה שמשלמים על הקוד פתיחה ופרצתי איתה זה היה קוד של 16 ספרות כולל אותיות ומספרים תוך כמה זמן? 
 ואיזה מכשיר?@צצצצצ אנדרויד 10 סמסונג טאב איי 7 תוך חצי שעה בערך 
- 
 א אלוף תימן התייחס לנושא זה א אלוף תימן התייחס לנושא זה
- 
 ע ע"ה דכו"ע התייחס לנושא זה ע ע"ה דכו"ע התייחס לנושא זה