בעיה | בקשת עזרה בהתקנת WINDOWS 11 בTHINKPAD E16
-
שלום,קניתי מחשב THINKPAD E16 [21JN] חדש ללא מערכת הפעלה, התקנתי WINDOWS 11 (הורדתי אותו מהאתר הרשמי), ולעת עתה אני תקוע: הגעתי לשלב שאומר כדי להמשיך צריך להתחבר לאנטרנט, אבל הוא לא מראה שום רשת (למרות שבבית יש לי WIFI) גם ניסיתי לחבר תא הסטיק ישר ולא עובד כלום, התקשרתי לחנות אמרו לי שכנראה חסר הדרייברים של חיבור רשת וצריך להתקין אותם. [האם זה הגיוני, וכי לא אמרו להיות בתוך הWINDOWS, בWIN10 אף פעם לא היה לי את הבעיה הזו).
איך אני מתקין אותם, נכנסתי לכאן
https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/thinkpad-edge-laptops/thinkpad-e16-gen-1-type-21jn-21jq/downloads/driver-list/component?name=Networking%3A Wireless LAN&id=E3519D23-890E-4DE1-9064-DE6E7DA2515B
אבל יש כמה, אני לא יודע מה לעשות, ואחרי שאני מוריד מה אני עושה אם זה, אני לא מצליח לעשות בזה כלום, אין שום כפתור לחזור אחורה ולא כלום, אפ' לכבות את המחשב אני לא מצליח (גם לחציה ארוכה על הפתור הדלקה מכבה רק את המסך, מיד נדלק מחדש)
איך אני מתקין עכשיו את הדרייברים -
@menajemmendel בעיה מוכרת אציע לך שני פתרונות
-
לחפש בפורום יש קובץ ISO שטופל ופתרו את דרישת הרשת להוריד ולצרוב אותו על אונקי ע"י רופוס...
-
להוריד את הדרייבר ולהכניס אותו בתוך האונקי של קובץ ההתקנה שיש לך ותפעל כמו בהוראות בפוסט הזה רק עם הדרייבר שיש לך...
-
-
@2580 כתב בבעיה | בקשת עזרה בהתקנת WINDOWS 11 בTHINKPAD E16:
לחפש בפורום יש קובץ ISO שטופל ופתרו את דרישת הרשת להוריד ולצרוב אותו על אונקי ע"י רופוס...
האם אין שום חסרון ברובץ ההוא על פני הרגיל מאתר הרשמי?
להוריד את הדרייבר ולהכניס אותו בתוך האונקי של קובץ ההתקנה שיש לך ותפעל כמו בהוראות בפוסט הזה רק עם הדרייבר שיש לך...
שם מדבר על בעיה אחרת [שלא מצוא התקן אחסון, לי יש בעיה אחרת] אצלי כן זיהה איחסון, יש לי בעיה שאין לו WIFI
-
עם תרצה להתקין דריברים
תכניס אותם באונקי ותלחץ בחלון שורת הפקודהd: dir
אם הוא מראה לך את הקובץ של הדריברים תכתוב את השם שלו והוא יפעיל לך את התוכנה אותו דבר אפשר לעשות התעודת אבטחה של נטפרי
@2580 כתב בבעיה | בקשת עזרה בהתקנת WINDOWS 11 בTHINKPAD E16:
בהוראות בפוסט הזה רק
זה לא נראה הבעיה שיש לו
-
@menajemmendel כתב בבעיה | בקשת עזרה בהתקנת WINDOWS 11 בTHINKPAD E16:
האם אין שום חסרון ברובץ ההוא על פני הרגיל מאתר הרשמי?
לא אמור להיות אבל אני לא לוקח אחריות
שם כתוב שזה בעיה למעבדים דור 11, לי יש 13, זה אותו בעיה?
סה"כ כתוב שם איך מתקינים דרייבר תוך כדי ההתקנה (לא התכוונתי שתעשה את מה שיש שם עם הדרייבר שיש שם...)
בכל אופן עם עובד לך מה ש @דוד-משה-1 כתב זה נראה לי עדיף כתבתי מה שידעתי... -
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | בקשת עזרה בהתקנת WINDOWS 11 בTHINKPAD E16:
עם תרצה להתקין דריברים
תכניס אותם באונקי ותלחץ בחלון שורת הפקודהאבל איך אני ניגש לשורה הפקודה, אין לי כניסה לWINDWOS ולא לשום דבר, גם אני לא יודע איך לחזור לBIOS
-
אבל איך אני ניגש לשורה הפקודה,
שיפט f10
-
שיפט f10
תודה, ואיך אני יודע איזה דרייבר להוריד?
-
איך אני יודע איזה דרייבר להוריד?
עם לא חשוב לך הדרייבר, אתה יכול לכתוב מה שכתבתי למעלה ופשוט הוא יפעיל לך בלי אינטרנט
-
@דוד-משה-1 לא עובד לי,
אומר :
oobe is not recognized as an internal
וכו' -
oobe\dypssnro
הא תודה רבה הסתדר, רק היה לך טעות קטנה
oobe\bypassnro
-
לא עובד לי,
בטוח שכתבת נכוןOOBE\BYPASSNOR
התברר שאני לא כתבתי נכון
תיקנתי גם במקור -
היה לך טעות קטנה
נכון עכשיו אני שם לב
-
@דוד-משה-1 @2580
אלף תודות, זהו עלה הWINDOWS בלי אנטרנט וכו',
איך אני מתקין עכשיו את כל הדרייברים שחסרים, (גם הלוח של העבכר לא עובד לי עדיין) רק הנקודה אדומה -
@menajemmendel זה לא מתחבר לאינטרנט בכלל?