עזרה | צריבת קושחה לא רשמית אחרי פתיחת בוטלאודור
-
המכשיר גלקסי Tab s5e t725
פתחתי בוטלאודור (מופיע במפתחים בוטל) וכשאני צורב גירסא לא רישמית הטלפון מאתחל כל הזמן אחרי שהוא מציג את ההודעה שמופיעה כשיש קושחה לא רישמית על המכשיר
-
הפתרון היה כתוב במדריך של Magisk
במכשירים שאין בהם Ramdisk א"א להפליש דרך TWRP צריך לצרוב את הקבצים באפליקציה
כאשר רוצים להדליק את המכשיר עם רוט צריך להפעיל אותו בלחיצה על המקשים שמפעילים את הריקוברי וברטט מיד לשחרר -
@אני-אני-אני כתב בעזרה | צריבת קושחה לא רשמית אחרי פתיחת בוטלאודור:
מאתחל כל הזמן
מה כוונתך? בוט לופ?
-
@2580
במצב הורדה מופיע OEM LOCK : (L) ככה אמור להופיע?נראה לי ש "L" אמור להיות ל "locked" (נעול)
-
@אני-אני-אני איזה גרסת אנדרואיד זה?
-
@אני-אני-אני מי פתח את הבוטלאודר? אתה? מה עשית? רק ביטול הOEM בהגדרות? כי זכור לי שבסמסונג באנדרואיד הגבוהים צריך יותר מזה...
-
@אני-אני-אני זה פחות נשמע בעיה בפתיחת הבוטלאודר גם מתיאור הבעיה וגם מכך שמוצג שפתוח... אולי יש בעיה בROM שאתה מנסה לצרוב?
בכל אופן מה מספר הדגם שמופיע על המכשיר מאחורה?
-
T725
כמדומני שיש המשך (בגב המכשיר)
-
@אני-אני-אני רק רציתי לוודא שזה לא מארה"ב או קנדה כאן כתוב לגבי S23 שבגירסאות מארה"ב וקנדה לא נודע עדיין (16 במרץ 2023) איך פותחים...
-
-
תודה לעוזרים השגתי vbmeta ריק וזה נדלק
TWRP & Vbmetaעריכה :
@2580
כנראה אתה צודק יש בעיה בקבצים,
כאשר אני צורב את הבוט במגיסק עדין רשום לי באפליקציה שלא מותקן המגיסק
כאשר אני מפליש אותו דרך TWRP המערכת מאתחלת את עצמה כל הזמן (בוט לופ, וזה מה שהיה מקודם)רק מציין שהיה שלב שהצלחתי לבצע רוט ואחרי איפוס הוא נעלם כלא היה ועכשיו יש את הבעיה הנ"ל
-
-
-
ניסיתי גם עם super su המכשיר נדלק אחרי ההפלשה אבל ללא רוט
-
הפתרון היה כתוב במדריך של Magisk
במכשירים שאין בהם Ramdisk א"א להפליש דרך TWRP צריך לצרוב את הקבצים באפליקציה
כאשר רוצים להדליק את המכשיר עם רוט צריך להפעיל אותו בלחיצה על המקשים שמפעילים את הריקוברי וברטט מיד לשחרר -
-
@2580
אני
איפשור ביטול בהגדרות
כניסה למצב הורדה
לחיצה ארוכה למצב ביטול בוטלאודור
לחיצה על אישור לביטול בוטלאדור
כרגע כשמפעילים את הטלפון מופיע המסך שמראה שהבוט פתוח + מופיע בהגדרות שפתוחשלום אני באמצע לצרוב גירסה לטלפון שלי ואחד מהדברים צריך לפתוח את הבוטלאודור רציתי לשאול מה זה