בעיה | מכשיר F22 פרו לא נכנס לצריבה
-
@אני-אני-אני
@שניאור-שמח
לאחר שצרבתי גירסא כמה פעמים בהצלחה ונכשלתי בעשיית רוט. אני מנסה עכשיו לצרוב שוב מחדש, אבל המכשיר לא נכנס לצריבה. מה ניתן לעשות?
בתודה מראש -
@10110000 כתב בבעיה | מכשיר F22 פרו לא נכנס לצריבה:
@מחפש1 לדעתי צריך לנסות ללחוץ על הכיבוי ל15 -20 שניות (כשהמכשיר מחובר) ותשמע אם יש צליל או תנסה לצרוב. אם לא צריך להוציא סוללה ולהכניס ואז לחבר (אני יכול להסביר איך אבל על אחריותך....)
תודה. עשיתי כך וזה לא עזר כי הבעיה היתה עדכון של ווינדוס. אבל בגלל הפתיחה הזו דפקתי את הרטט לגמרי, ואין אפשרות גם לתקן.
-
לא יודע מה הקשר לעדכון של ווינדוס.
כנראה הוא מתכוון לעדכון אופציונלי שזה הורדת דרייברים
-
@מתושלח-הבבלי הוא כבר הצליח...
@מחפש1 כתב בבעיה | מכשיר F22 פרו לא נכנס לצריבה:לאחר שצרבתי גירסא כמה פעמים בהצלחה ונכשלתי בעשיית רוט.
-
@מחפש1 כתב בבעיה | מכשיר F22 פרו לא נכנס לצריבה:לאחר שצרבתי גירסא כמה פעמים בהצלחה ונכשלתי בעשיית רוט.
טוב, אז זה באמת לא קשור
@מחפש1 אשמח להבין מה הסיפור של העדכון ווינדוס -
@מתושלח-הבבלי כתב בבעיה | מכשיר F22 פרו לא נכנס לצריבה:
טוב, אז זה באמת לא קשור
@מחפש1 אשמח להבין מה הסיפור של העדכון ווינדוסשבוע שעבר צרבתי 3 פעמים מחדש והכל עבד. ובמוצ"ש ניסיתי שוב והמחשב לא זיהה אותו, והוצאתי בטריה (וקלקלתי קצת את המכשיר בדרך) ולא עזר, עד שאמרו לי שיכול להיות שחסר עדכונים ואכן ראיתי שיש עדכון אופוציונלי (כמדומני PORT MEDIA) ועדכנתי ואכן מיד התחבר