בירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד
-
שלום רב, רציתי להבין מעט יותר מה נדרש כדי שמכשיר שיאומי או שואו יוכלו לבצע שיחות בדור 4, כרגע ישנן הרבה גרסאות נפוצות שלא תומכות בזה עדיין, ומאידך כמעט או כל הטלונים הכשרים רשמית כבר כן תומכים בזה, אז איזה מידע חסר למפתחי הגרסאות?
@פיני10 תוכל להרחיב? בהמשך להודעה שלך בנושא הזה חשבתי שיהיה טוב יותר לעשות סדר.
תודה מראש -
@דוד-טרייטל בגדול מה שידוע לי יוצר הגירסה צריך לצרוב את זה אפשהוא באחד המחיצות אבל תמיד אפשר לנסות
מנסיון שלי על כל מכשירי שיאומי מקשים (S1 . F21S) (עריכה: לא החצי טא'צים למינהם) זה עבד- נכנסים לאפשרויות מהנדס *#2103# (יש עוד הרבה דרכים)
- יורדים לשורה הגדרות VOLTE
- נכנסים לPLMN ומוסיפים את המספר של הרשת (הוט מובייל זה 42507 שאר החברות בישראל זה להחליף את ה7 במספר אחר)
- מפעילים מחדש ומזל טוב זה אמור לעבוד. בסטטוס בר יופיע או האותיות HD או VOLTE בקטן
לא עובד? אוף! אבל ליתר בטחון תבדוק שאתה לא על דור 2 או 3 או שבהגדרות רשת האפשרות של שיחות VOLTE מאופשר
אם זה עבד ואתה רוצה להשאר תמיד על דור 4 אז תכנס למצבי רשת באפשרויות מהנדס ותבחר בחמישי מלמעלה
-
@פיני10 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
הוט מובייל זה 42507
ספציפית אני בסלקום, תוכל לתת לי את המספר? תודה! נשמע פשוט
[עריכה] סלקום זה 2 במקרה? ראיתי כאן מחיפוש גוגל,
אם זה יעבוד זה אדיר! השיאומי לא לידי, אני ברגע זה עם טלפון שואו, שבו ה-#2103# לא עובד, בטח שם זה הרבה יותר מורכב, הלוואי שצצליח לעזור לי, היבואן עוד לא הצליח... -
@דוד-טרייטל לגבי סלקום תנסה מקסימום תחליף את זה זה עד 10 מספרים..
ולגבי השואו תנסה להכנס לזה עם האפליקציה הזו (נראה לי שזה זו לא בטוח)סולמית ארוך.apk -
@דוד-טרייטל עבד?
-
עבד?
השיאומי אצל אשתי, נעדכן עוד מעט אם עבד, אני מחכה לזה בטירוף, ובשואו אין לי אפשרות להתקין,
-
עבד
תקשיב אתה אלוף העולם! אם תעקוב אחריי, לא יודע כמה פעמים/אנשים שאלתי איך עושים את זה, באישי, במייל, בפורום, וכל אחד מייאש אותי מכיוון אחר,
ועכשיו הגשמת לי את החלום! סופסוף יש לי בבית VOLTE אמיתי! זה עבד! בקלי קלות בשיאומי, וכעת אעביר את המידע הזה למפתח של שואו שעדיין לא מצא פתרון,
כ"כ הרבה גרסאות שיאומי כתוב שלא תומכות VOLTE והבנתי מזה שנורא מסובך, תכל'ס, איך עלית על זה? זה היה נשמע כמו סוד,
אלפי תודות לך! -
@דוד-טרייטל מה הכנסת בשביל סלקום?
-
@מישהו12 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
מה הכנסת בשביל סלקום?
42502 ו-42515
ע"פ המסמך כאן
https://data.gov.il/dataset/plmn-codes-in-israel/resource/d6b9480c-f09e-471c-a9a7-46494d221d27 -
@דוד-טרייטל לא הבנתי איך הגעת למספרים האלו מהקישור שהבאת
-
@דוד-טרייטל כיף לעזור לאנשים כמוך...
-
@מישהו12 כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
נכון, השאלה איך הגיע ל52502
אכן, טעות הקלדה, תיקנתי,
לתשומת לב:
1.) רק 42502 זה סלקום בתכל'ס, בדקתי והשני לא עושה כלום, (כלומר שגם בלעדיו זה עובד ואם יש רק אותו זה לא עובד)
2.) @פיני10 אכן עזרת לי מאד מאד, אבל משום מה החיבור מאד לא יציב, נכתב בעבר על אמינות ויציבות VoLTEוידעתי שזה לא רק טוב צרוף, אבל כרגע השיחות יותר מתנתקות ממה שהן פעילות...
השאלה אם זה קשור לשאר ההגדרות באזור ההוא של ה*#2103# שיתכן ששיניתי פעם בנסיון נואש להפעיל VOLTE, ויתכן שביחידת דיור שגם ככה הקליטה לא מי יודע מה, ובפרט בשעות אלו בליל ששי, עומסי הרשת וזמינות הקליטה לא מטיבים את המצב.
אשמח לשמוע מחוויית שימוש של אנשים נוספים: בQIN1+/בסלקום/בשיחות בדור 4.תודה רבה!
אגב @פיני10 האפליקציה עם הסולמית שהבאת למעלה, נראה לך שזה מה שהתכוונת? בעז"ה ביום שני אפגוש מישהו עם הטלפון ההוא בגרסה שאוכל להתקין עליה, ואני רוצה להיות מוכן ולבדוק אם ואיך מתאפשר להפעיל בו VOLTE.
-
@דוד-טרייטל
ספציפית בסלקום יש היום תקלה נרחבת, הרבה אנשים דיווחו על ניתוקים בשיחות. אם רק זאת הבעיה, אני מקווה שהיא תפתר מיד. -
@דוד-טרייטל כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
42502
רמי לוי זה 42503 אחרי שפותחים באתר עבד לי בכשר המילטון.
לא מצאתי בF21 פרו איפה להכניס את זה.
-
אבל משום מה החיבור מאד לא יציב
אל תשכח שבסלקום זה עדיין גרסת בטא לי בהוט ע"פ רוב אין בעיות
כעת אעביר את המידע הזה למפתח של שואו שעדיין לא מצא פתרון
בשואו לא נראה לי שזה משהו באפשרויות מהנדס אלא צריך להוסיף ידנית את הPLMN באחד מהקבצי XML אפשהו בסיסטם
@אזולאי כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
אולי לא הבנתי נכון וזה עובד רק בקין 1s?
מסתמא יש את זה בכל מכשיר רק צריך לדעת איך להגיע לשם תנסה לחפש בהגדרות "PLMN" או אם יש לך רוט להוסיף ידנית בקובץ בפנים (אל תשאל אותי איפה זה כי אני לא זוכר)
-
@מנחמן כתב בבירור | הגדרת שירות VoLTE במכשירי דור 4 מבוססי אנדרואיד:
יש לי חבר שקנה שואו,
ואחר כך שינו לו IMEI לדור 4 כדי שיעבוד ה-voLTE.שינו כדי שלא יחסם, היום חיבים IMEI של דור 4, מכשירים ישנים יותר-אין להם כבר זכות קיום, ולכן משנים, זה לא קשור לVoLTE.
זה בטוח לא עובד לו, אם אני טועה אשמח לשמוע.