גישה מוגבלת למישהו נוסף לג'ימל שלי, שייך?
-
-
-
כדי להעביר את כל ההודעות המתקבלות בחשבון גימייל מסוים, שיתקבלו אוטומטית גם בחשבון נוסף - עושים זאת כך: הגדרות > העברה ו POP\IMAP > הוספת כתובת להעברה, תעבוד לפי ההוראות.
כעת כל ההודעות שישלחו לכתובת הזאת יגיעו גם לכתובת האחרת.
כדי להשיב בחשבון גימייל מסוים, בשם של חשבון אחר - תצטרך לעשות את זה להיפך מהפעולה הקודמת - בחשבון בו אתה רוצה להשיב (לדוגמא אתה רוצה להשיב בחשבון AAAA במקום שיראו בתשובה AAAA שיראו BBBB תצטרך להיכנס להגדרות בחשבון AAAA > ) הגדרות > חשבונות ויבוא > שליחת דואר כ > הוספת כתובת ולעבוד לפי ההוראות. כעת בכל מייל יהיה לך בחירה איזה כתובת לכתוב בתור השולח.
כדי להגדיר שבהודעות המועברות אליך מהכתובת האחרת, תמיד התשובה תהיה אוטומטית כאילו מהכתובת הזאת, יש הגדרה "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה".כל הפיצ'רים האלו שימושיים מאוד ואנשים לא ככ מכירים אותם לעומק, חבל.
לכל אחד כמעט יש שלושה-ארבעה חשבונות גוגל, אחד לרשתות חברתיות ואחד לשטויות וכו', ולסנכרן את כולם זה ככ מעצבן, ככה אפשר לעשות שכולם יגיעו לאותו מקום, עם אםשרות לכתוב תשובות בשם של כל אחד מהם, והכי חשוב זה לסדר הכל עם מסננים זה יוצא ככ נוח שאין איך לתאר. -
@chv אמר בגישה מוגבלת למישהו נוסף לג'ימל שלי, שייך?:
כדי להעביר את כל ההודעות המתקבלות בחשבון גימייל מסוים, שיתקבלו אוטומטית גם בחשבון נוסף - עושים זאת כך: הגדרות > העברה ו POP\IMAP > הוספת כתובת להעברה, תעבוד לפי ההוראות.
כעת כל ההודעות שישלחו לכתובת הזאת יגיעו גם לכתובת האחרת.
כדי להשיב בחשבון גימייל מסוים, בשם של חשבון אחר - תצטרך לעשות את זה להיפך מהפעולה הקודמת - בחשבון בו אתה רוצה להשיב (לדוגמא אתה רוצה להשיב בחשבון AAAA במקום שיראו בתשובה AAAA שיראו BBBB תצטרך להיכנס להגדרות בחשבון AAAA > ) הגדרות > חשבונות ויבוא > שליחת דואר כ > הוספת כתובת ולעבוד לפי ההוראות. כעת בכל מייל יהיה לך בחירה איזה כתובת לכתוב בתור השולח.
כדי להגדיר שבהודעות המועברות אליך מהכתובת האחרת, תמיד התשובה תהיה אוטומטית כאילו מהכתובת הזאת, יש הגדרה "תשובה תישלח מאותה כתובת שאליה נשלחה ההודעה".כל הפיצ'רים האלו שימושיים מאוד ואנשים לא ככ מכירים אותם לעומק, חבל.
לכל אחד כמעט יש שלושה-ארבעה חשבונות גוגל, אחד לרשתות חברתיות ואחד לשטויות וכו', ולסנכרן את כולם זה ככ מעצבן, ככה אפשר לעשות שכולם יגיעו לאותו מקום, עם אםשרות לכתוב תשובות בשם של כל אחד מהם, והכי חשוב זה לסדר הכל עם מסננים זה יוצא ככ נוח שאין איך לתאר.היי רק עכשיו ראיתי את התגובה
את כל הנ"ל אני מכיר ויודע, ואכן משתמש בו
השאלה שלי היתה בלי העברות, מכל מיני סיבות כאלה ואחרות, למשל קבוצות ואנשי קשר, בחיבורים בין מיילים יכולים להיות עם זה תקלות, ולמשל חתימה מיוחדת עם לוגו של העסק שאין אותו בייבוא לחשבון אחר, ואני גם לא רוצה שיהיה את זה בחשבון אחר, רק בחשבון המקורי. -
@בן-דוד אמר בגישה מוגבלת למישהו נוסף לג'ימל שלי, שייך?:
למשל חתימה מיוחדת עם לוגו של העסק שאין אותו בייבוא לחשבון אחר, ואני גם לא רוצה שיהיה את זה בחשבון אחר, רק בחשבון המקורי.
יש אפשרות די חדשה בג'ימייל של ניהול חתימות