בעיה | וירוס / האקרים ?
-
@pcinfogmach כתב בבעיה | וירוס / האקרים ?:
@es0583292679 הוויכוח שלך התמקד קצת מדאי הרבה בירון אני רוצה להתוות להלן כמה כללים כלליים:
כל הוויכוח הזה מזכי לי את החוויה שלי עם תולעים.
אני מצאתי במשך ימי חיי תולעת אחת או שניים בפירות.
אשתי לעומת זא מצאה הרבה.
ואל תגיד שזה בגלל שהיא בודקת יותר טוב כי התולעים שהיא מצאה כל אחד היה רואה תיכף ומיד עם פתיחת הפרי.והנמשל: בנושא של רגולות ווירוסים וכו'.
יש אנשים שבחיים לא ניתקלו עם וירווס עוקצני. ויש אנשים שנכוו קל. ויש אנשים שנכוו קשה.
אין ספק שהמקורות של הווירוסים הללו די ידועים, דהיינו פריצות, או מייל או usb (דיסק חיצוני) או אתר מפוקפק.אז למעישה השאלה פה היא שאלה של הנכונות לקחת סיכון מסויים על סמך סטטיסטיקה מסויימת שאין לה באמת על מה להתבסס.
אם זה היה נידון הלכתי כלל לא היה על מה לדבר כי אין שום רוב או חזקה או דבר כזה שאומרת שאין סיכון. אבל מכיון שהדבר הוא דבר אישי אז כל אחד יחליט לעצמו.
אבל אני חייב לציין שזה מזכיר לי את הגישה הנפוצה לגבי אתרי טיול מסוכנים דהיינו :"לי זה לא יקרה". לא משנה אם זה קרה לשכן שגנבו לו את האשראי אבל לי זה לא יקרה. לא משנה אם לחבר בכולל נתקע כל המחשב אבל לי זה לא יקרה....הוזכר כאן בוויכוח וירוס אצל אברכים: אני רואה לנכון לציין את העובדה הידועה אצל כל טכנאי שאצל אברכים מצוי הכי הרבה וירוסים. וכן אני יכול להעיד מניסיון אישי. המצויים יותר הם המועברים דרך usb ועל פי רוב אינם עושים נז מהותי.
אבל מה שאני כועס באמת הוא כאשר מתחיל אחד "מייבין" לעשות טובות לכולם ולהתקין להם תוכנות פרוצות אתה באמת חושב שאתה עושה להם טובה? אז תדע לך שאני אח"כ צריך לתקן את הבלגן שאתה גורם.
אשריך שאתה מתקן.
גם אני.כנראה שאני לא דומה לך בנושא התולעים.
זו דוגמא מהפרסומות שלי בעיתונות.
ב"ה, לקוחות רבים ומרוצים.
אתה יכול גם לבוא אליי.בהצלחה רבה בעבודת ה' יתברך!
ואני באמת חייב לעזוב את הויכוח, מי שלא סומך עלי שלא יסמוך.
מי שלא סומך על ירון זה כי הוא מחוסר מידע, ולא כי הוא מצא משהו...