בקשת מידע | האם ישנה אופציה של sms בסים כשר?
-
האם ישנה אופציה - גם מסובכת (ניוד, מספר וירטואלי, וכו') לקבל הודעות טקסט עם פלאפון עם סים כשר?
@סתם-יהודי כתב בבקשת מידע | האם ישנה אופציה של sms בסים כשר?:
האם ישנה אופציה - גם מסובכת (ניוד, מספר וירטואלי, וכו') לקבל הודעות טקסט עם פלאפון עם סים כשר?
ניוד ל010 תחפש דובר על זה הרבה בפורום
-
@סתם-יהודי
אפשר ברכישת מס וירטואלי בימות המשיח,
או לחילופין לקנות סים לא כשר ולנייד אותו לימות המשיח למספר לקבלת SMS ומרגע שתנייד לא תחוייב יותר (תוכל לזרוק את הסים לפח...)!! -
@סתם-יהודי
אפשר ברכישת מס וירטואלי בימות המשיח,
או לחילופין לקנות סים לא כשר ולנייד אותו לימות המשיח למספר לקבלת SMS ומרגע שתנייד לא תחוייב יותר (תוכל לזרוק את הסים לפח...)!! -
@yj05485 הבנתי מימות המשיח שהאופציה הזו היא לא שיש הודעת טקסט על הטלפון אלא הודעה קולית או שבאתר יהיה אופציה לקרוא הודעות, תתקן אותי אם אני טועה
@סתם-יהודי הבנתי,
אתה רוצה שיהיה לך טקסט בטלפון הכשר??? -
@סתם-יהודי הבנתי,
אתה רוצה שיהיה לך טקסט בטלפון הכשר??? -
@yj05485 אכן כן, בהצעה שברמן הביא זה אפשרי, אמנם לא עם מספר כשר אלא על סים כשר יש מספר לא כשר וכו'.
@סתם-יהודי
אוקיי,
סליחה!!
זה כבר פחות בתחום שלי!...
אבל אאל"ט דובר ע"ז כבר בפורום מלא, ונראה לי שאכן יש דרך ע"י דאבל סים -
@סתם-יהודי
אוקיי,
סליחה!!
זה כבר פחות בתחום שלי!...
אבל אאל"ט דובר ע"ז כבר בפורום מלא, ונראה לי שאכן יש דרך ע"י דאבל סים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות