בקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש
-
@dorh28 כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
@צצצצצ כיום יש לי שיאומי טאצ ואנחנו רוצים לקנות טלפון כשר (זה הסיבה שאנחנו רוצים לקנות וויז)
האם אני יכול להפוך אותו לוויז בלבד ולסגור אותו לגמרי?גרסה חדשה שיש בה רק וויז לכאורה
-
@A0533057932 מכיר מישהו שעושה את זה?
-
@A0533057932 על המכשיר הזה לא יעבוד קיידרואיד?
-
@צצצצצ כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
קיידרואיד
יש לי סמארפון note 10 חשבתי להפוך אותו לוויז - זה גם מסך הרבה יותר גדול . האם יעבוד עליו קיידרואיד ?
ואז את השיאומי חצי טאצ אני אשמור בצד למקרה שאני צריך אישור של גוגל להכנס למייל -
@מויטיו כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
עדיף לקנות מכשיר ולהכשיר עם קיידרואיד, גם יותר זול וגם מוגן
ואיזה סים שָׂמִים? רגיל?
אפשר לסים וויז-פנגו של נטפרי או משהו בסגנון?
(כי סים רגיל רבים מעדיפים שלא להחזיק אפי' במכשיר מוגן, משום דאתי למיסרך) -
@dorh28 כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
@צצצצצ כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
קיידרואיד
יש לי סמארפון note 10 חשבתי להפוך אותו לוויז - זה גם מסך הרבה יותר גדול . האם יעבוד עליו קיידרואיד ?
ואז את השיאומי חצי טאצ אני אשמור בצד למקרה שאני צריך אישור של גוגל להכנס למיילאין סיבה שלא יעבוד
-
איזה אנדרואיד הוא?
-
@שניאור-שמח
בין אנדרואיד 9 לאנדרואיד 10 (כך נראה מעיון קצר בגוגל) -
@חברים כתב בבקשת מידע | מה דעתכם על התוכנית הזאת וויז ב 99 שח + סים ב 20 שח לחודש:
@שניאור-שמח
בין אנדרואיד 9 לאנדרואיד 10 (כך נראה מעיון קצר בגוגל)אז אם יש לו שירותי גוגל הוא תומך...