בקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא
- 
@Ykingsmart יש לי את הגירסא. 
 אפשר לצרוב בSP... נראלי שאפשר גם לפרמט עם זה..
 ואפשר להתקין ע''ז אפליקציות דרך קובץ הסיסטם שעורכים אותו בלינוקס@יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא: יש לי את הגירסא שלח לו את הסקאטר ושיאפס את היוזר דאטה בלשונית format @יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא: ואפשר להתקין ע''ז אפליקציות דרך קובץ הבוט אימג' שעורכים אותו בלינוקס מה הכוונה להתקין דרך הבוט? 
- 
@יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא: יש לי את הגירסא שלח לו את הסקאטר ושיאפס את היוזר דאטה בלשונית format @יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא: ואפשר להתקין ע''ז אפליקציות דרך קובץ הבוט אימג' שעורכים אותו בלינוקס מה הכוונה להתקין דרך הבוט? @אני-אני-אני לערוך את קובץ הסיסטם בלינוקס ולהכניס/להסיר מתוכו את האפליקציות שתרצה 
- 
@אני-אני-אני לערוך את קובץ הסיסטם בלינוקס ולהכניס/להסיר מתוכו את האפליקציות שתרצה @יחיאל-האלוף כתב בבקשת מידע | איפוס לנגן TIMMKOO Q5 שנשכח לו הסיסמא: קובץ הבוט ? 
 אתה מתכוין אולי ל system ?
- 
@אני-אני-אני לערוך את קובץ הסיסטם בלינוקס ולהכניס/להסיר מתוכו את האפליקציות שתרצה @יחיאל-האלוף רק את הסאקטר? 
- 
@יחיאל-האלוף רק את הסאקטר? @יחיאל-האלוף 
 כן הוא יכול לקחת משם את הטווח של מחיצת היוזר דאטה ולאפס בלשונית format ב sp
- 
@יחיאל-האלוף רק את הסאקטר? @יחיאל-האלוף 
 סתם להתעניינות ניסית להחליף לו את מתקין החבילה או שהחסימת התקנה ממקום אחר
- 
@יחיאל-האלוף 
 סתם להתעניינות ניסית להחליף לו את מתקין החבילה או שהחסימת התקנה ממקום אחר@אני-אני-אני לא ניסיתי. 
 שמנסים להתקין עם APK זה כותב שזה חסום ואפשר לשנות את זה באבטחה והוא מעביר אותך לאבטחה ואין שם שום אופציה..
- 
 Y Ykingsmart סימן נושא זה כשאלה ב Y Ykingsmart סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 Y Ykingsmart סימן נושא זה כנפתר ב Y Ykingsmart סימן נושא זה כנפתר ב
- 
תודה רבה ל @יחיאל-האלוף כשמו כן הוא, על העזרה. 
- 
@Ykingsmart יש לי את הגירסא. 
 אפשר לצרוב בSP... נראלי שאפשר גם לפרמט עם זה..
 ואפשר להתקין ע''ז אפליקציות דרך קובץ הסיסטם שעורכים אותו בלינוקס@יחיאל-האלוף 
 איך אפשר לקבל את הגרסא?
- 
@יחיאל-האלוף 
 איך אפשר לקבל את הגרסא?@Takum9 כזה דחוף לך להקפיץ נושא מלפני 8 חודש? 
 Screenshot_20241125-183805_TOV-NET.jpg
 היית לוחץ על הצבע הלבן לא על הכחול!