בעיה | אין אפשרות להפעיל יישום דרך דיסק אונקי, בעיה שיש רק לחלק מהאנשים
-
@מנדי-מירי
הסתרתי רק את השורה העליונה, השם שלי שהוא שם המחשב או המשתמש. -
-
@יהודי-צעיר מכאן הכל נראה תקין אבל תנסה אולי לשנות לו אות כונן
-
@מנדי-מירי החלפת Z אבל זה לא עוזר,
לדעתי זה באג של וינדוס, אבל אין לי כח ליצור איתם קשר. -
@יהודי-צעיר הבאג הוא בכונן לא במחשב !
-
@מנדי-מירי ניסיתי עם כמה כוננים ולא הצלחתי, גם כוננים של אנשים אחרים...
-
@מנדי-מירי היום יש לי אנטיוירוס מובנה של וינדוס, והיה לי את הבעיה גם עם אנטיוירוס של ESET וגם של AVAST
-
למעשה אני עדיין מחפש פיתרון לבעיה שלי, אשמח אם מישהו מכיר בעיה זו כבר ויוכל לעזור לי.
-
@יהודי-צעיר נשמע הרשאות
-
@משחזר-מידע כלומר?
-
@יהודי-צעיר כתב בבעיה | אין אפשרות להפעיל יישום דרך דיסק אונקי, בעיה שיש רק לחלק מהאנשים:
כלומר?
איזה הרשאות שלא נותנת להפעיל
-
@משחזר-מידע אה... הבעיה היא שאני לא יודע איך לסדר את זה באופן כולל לכל היישומים שיש לי על אונקי, [אפילו על אחד אני לא מצליח].
-
@יהודי-צעיר כתב בבעיה | אין אפשרות להפעיל יישום דרך דיסק אונקי, בעיה שיש רק לחלק מהאנשים:
אפילו על אחד אני לא מצליח
אם מדובר בהרשאות זה לא קשור לאונקי אלא למחשב/מערכת הפעלה שבו הוא חובר
-
@משחזר-מידע אולי אתה יודע איך לסדר את זה?
-
@יהודי-צעיר הייתי מציע דבר ראשון להפעיל את המערכת הפעלה במצב בטוח ולבדוק
-
יש בעיה שקיימת בהרבה מחשבים שאי אפשר להפעיל שום יישום דרך דיסק אונקי,
בעבר בעיה זו היתה במחשב הישן שלי, ובמחשב החדש שמחתי לראות שאין בעיה כזו, אבל בהמשך זה קרה גם בחדש, אולי בעקבות עדכוני וינדוס, בדקתי במחשבים אחרים וגיליתי שיש כאלו שיש להם את זה ויש כאלו שלא,
מצרף צילום מסך:
ניסיתי לפתור את זה על ידי השבתת אנטיוירוס וזה לא הלך, ניסיתי לשנות את כל הגדרות המחשב וזה לא הלך, חיפשתי בעזרה של וינדוס ולא מצאתי על זה כלום,
אשמח אם מישהו יודע לפתור בעיה כזו.
[לא יעזור לי שיאמרו לי שיש בעיה ביישום שניסיתי, כי אותם ישומים בדיוק יש מחשבים שעובד ויש מחשבים שלא.
אפילו תורת אמת ואוצריא לא עובד אצלי עם שום התקן יו אס בי,
פשוט כל יישום שנקרא .EXE לא עובד].
יש אמנם אופציה להפעיל את כל היישומים אם הם דחוסים בארכיון זיפ וכדומה אבל זה איטי ולא נוח וגם יוצר במחשב תיקיות זמניות,
אשמח אם מישהו שמכיר את הבעיה ושיש לו פיתרון שיביא אותו כאן.
תודה רבה.קיים גם אצלי, גם אחרי התקנה נקיה [מסיבות אחרות לא קשור לזה] עדיין בעייתי.
המעניין שמה שבכרטיס SD עובד ומה שדרך USB/TYPE C לא עובד..
אם תמצא פיתרון אשמח לשמוע! -
@MERS תשמח לשמוע שזה בהרבה מחשבים, ומשום מה לבינתיים לא מצאתי בשום מקום שמדברים על זה, חוץ מעזרה של וינדוס שכתבו כמה עצות שלא עזרו, ונראה לי שלא כתבו אותם מתוך ידיעה דוקא שזה עוזר אלא רק כי שאלו אותם...
זה אני יודע נתקלתי בזה לא מעט, בעבר חשבתי שזה אכן הרשאות אבל כיום יש לי מערכת נקיה PRO 11 ללא שום משהו חיצוני ובכל זאת זה המצב.....