בירור | נטפרי על טאבלט סמסונג אפשרי?
-
שלום לכולם
רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בסינון של נטפרי על טאבלט של סמסונג.
לפי מה שהבנתי צריך להתקין תעודת אבטחה של נטפרי על המכשיר השאלה איפה אפשר לעשות (אולי מישהו מהפרום עושה אני ישמח)והאם זה מאט את הטאבלט(לא קונה משהו יקר).
ועוד משהו אני רוצה טאבלט עם סים שיהיה גם שיחות, הודעות, וואצפ, האם זה עדיין אפשרי או שנטפרי חוסמים את זה?
והאם אני יוכל להמשיך להשתמש עם הסים הקיים שלי עד עכשיו גם אחרי שאני יעבור לנטפרי
אשמח לתשובה מסכמת.
תודה רבה מראש לכל העונים והמסיעים. -
@מיאו-0 כתב בבירור | נטפרי על טאבלט סמסונג אפשרי?:
רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בסינון של נטפרי על טאבלט של סמסונג
אתה רוצה סינון על התוכן או סינון למכשיר?
יש שתי אפשרויות לגלישה בנטפרי דרך אנדרואיד
א. התקנת תעודת אבטחה על המכשיר ואז אתה יכול לגלוש באינטרנט שמספקת נטפרי ובמקביל להשתמש בווי פי או בסים נוסף לאינטרנט לא של נטפרי כך שאין לך סינון והתערבות כלל במכשיר, אך בסים של נטפרי יהיה לך רק אינטרנט של נטפרי וללא שיחות מהסים של נטפרי.
ב. התקנת אפליקציית וויפרי לאנדרואיד שאז יש לך סינון על המכשיר שאינך יכול לגלוש באינטרנט אלא דרך נטפרי,
באופן כללי האפליקציה אינה מאטת את המכשיר בצורה מורגשת רק שבעליה של המכשיר לוקח כמה שניות עד שהאפליקציה של נטפרי עולה
בהצלחה -
@מויטיו כתב בבירור | נטפרי על טאבלט סמסונג אפשרי?:
רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בסינון של נטפרי על טאבלט של סמסונג
אתה רוצה סינון על התוכן או סינון למכשיר?
יש שתי אפשרויות לגלישה בנטפרי דרך אנדרואיד
א. התקנת תעודת אבטחה על המכשיר ואז אתה יכול לגלוש באינטרנט שמספקת נטפרי ובמקביל להשתמש בווי פי או בסים נוסף לאינטרנט לא של נטפרי כך שאין לך סינון והתערבות כלל במכשיר, אך בסים של נטפרי יהיה לך רק אינטרנט של נטפרי וללא שיחות מהסים של נטפרי.
ב. התקנת אפליקציית וויפרי לאנדרואיד שאז יש לך סינון על המכשיר שאינך יכול לגלוש באינטרנט אלא דרך נטפרי,
באופן כללי האפליקציה אינה מאטת את המכשיר בצורה מורגשת רק שבעליה של המכשיר לוקח כמה שניות עד שהאפליקציה של נטפרי עולה
בהצלחהאני יוכל להשתמש בסים הקיים שלי?
אני מחפש סינון על המכשיר עצמו לא רק וויפי של נטפרי וחשוב לי להישאר גם עם הסים הקיים -
@מיאו-0 נטפרי חוסמים ווצאפ (גם כשיש אישור זה רק לווצאפ ווב), ואין להם סינון ברמת מכשיר כמו הדרן לדוגמה אלא רק אפליקציית וויפרי שמחייבת אותך להשתמש בסים/וויפי מסונן שלהם.
בקיצור כנראה שזה לא מתאים לך, אם אתה מחפש משהו מסונן בסגנון של נטפרי, תבדוק את הדרן. יקר מאוד אבל הם הכי טובים, הבעיה שנראה לי שאין שם שיחות. -
אז זה אומר שאת הסים הקיים שלי אני זורק לפח נכון?
זה חשוב לי לשיחות הודעות וואצפ שאני מקבלתלוי איזה סים יש לך...
נטפרי ו-WhatsApp זה לא שידוך טוב. זה אפשרי אבל עם אישור ובלאגנים.
סים טרף וויפרי? אני לא יודע. שלח פנייה לנטפרי -