בירור | המחשב הזה עוקץ או שהמחיר הגיוני?
-
-
- אצלי זה לא זמין להזמנה , לא משנה
- זה מעבד u - לא יתן לך הרבה כח
-
-
@סקרן-להבין
בעברית - מעבד חסכוני בחשמל (-ובכח) -
@סקרן-להבין אני לא יודע מהיכרות אישית, אבל יש כאלה שמאד מזלזלים במעבדים U, אבל באתר זה לא נראה שזה כזה גרוע, רק קצת פחות טוב מהמעבדים האחרים של אותו דור, אבל ודאי הרבה יותר טוב, מ''לא U'' בדור הקודם.
מוזמן לבדוק בעצמך -
@משה-מזרחי אז אני צריך H-X-G בעצם?
מה הכי יתאים? -
@סקרן-להבין בכל אופן אם יש לך המלצה על מחשב טוב רצוי של חברת דל חזק שיתאים לגרפיקה, רצוי טאצ לאילוסטרייטור וכו, אני אשמח ממש לשמוע!
-
@סקרן-להבין כתב בבירור | המחשב הזה עוקץ או שהמחיר הגיוני?:
זה לא אחד מתחומי ההתמחות שלי...
אז אין טעם לתייג אותי.
תודה, ובהצלחה -
המחשב הזה
הוא דיי זול והוא מפרט גבוה
אפשר לסמוך על זה? אני מחפש מחשב שיחזיק טוב לעיצוב גרפי. אז המעבד והראם ממש טובים. אבל השאר מה..? למה זה יחסית זול..?
@מישהו12זה לא עוקץ כי זה נמכר באמזון. והמחיר גם לא כ"כ זול שמצריך חשד...
בכל מקרה הסדרה היא סדרה זולה ואיכותית פחות.
בכל מקרה המחשב הזה לא זמין למשלוח לישראל, אם יש לך דרך לייבא ע"י מישהו אז כבר תקנה באיביי מחשבים הרבה יותר טובים במחיר מעולה -
@aiib כתב בבירור | המחשב הזה עוקץ או שהמחיר הגיוני?:
בכל מקרה המחשב הזה לא זמין למשלוח לישראל
מהסיבה שאני לא קונה בחנויות בישראל אני קונה באמזון של חוץ לארץ.. (אני לא ישראלי)
@מישהו12 כתב בבירור | המחשב הזה עוקץ או שהמחיר הגיוני?:
זה לא אחד מתחומי ההתמחות שלי...
אה מצטער.. חשבתי בגלל המאמרים שכתבת בפרוג וכו..
-
אה מצטער.. חשבתי בגלל המאמרים שכתבת בפרוג וכו..
לא קרה כלום.
בכל מקרה, כתבתי שם על תוכנות, לא איך לבחור מחשב... -
מהסיבה שאני לא קונה בחנויות בישראל אני קונה באמזון של חוץ לארץ.. (אני לא ישראלי)
אז תקנה באיביי!
-
@aiib מפחיד אותי לקנות שם. בכל זאת כל אחד מוכר וקונה שם זה לא כמו אמזון יותר בטיחותי
ברור, אבל תקנה לפני פידבק של מוכרים, תשלם בPAYPAL [או כל כרטיס אמריקאי שנותן לך ערבות טובה] ומקסימום אם נפלת בפח אתה מחזיר את המחשב.
ככה הסיכון שלך הוא רק הטרדה קטנה של להחזיר את המחשב ולפתוח תביעה ולהעלות הוכחות [עניין של כמה דקות ממש] והסיכוי שלך הוא לקנות מחשב מעולה במחיר של מחשב בינוני.
אני קניתי כבר בחיי מסתבר כמה עשרות של מחשבים ואני עוד גר בארץ ככה שהסיכון שלי גדול יותר.