עזרה | עזרה בהכשרת נגן m390
-
@פדאל כתב בעזרה | עזרה בהכשרת נגן m390:
זה נשמע פשוט לא??
פשוט מאוד. בדר"כ צריך להשבית דרך קיידרואיד את מנהל הקבצים והגלריה של המכשיר ולראות אם הוא מסוגל להראות סרטים דרך אפליקציה אחרת או לא. במידה וכן צריך להשבית גם אותה. לאחר מכן צריך להתקין את מנהל הקבצים והגלריה של קיידרואיד שהם בלי סרטים ולאחר מכן צריך לחסום אפשרות של התקנת אפליקציות למכשיר כי אחרת אפשר להתקין אפליקציה של וידאו בקלי קלות. משמעות הדבר היא שצריך שיהיה לך על המכשיר את כל האפליקציות שאתה רוצה שיהיו עליו כי אח"כ אי אפשר להוסיף שום אפליקציה אחרת.
-
שלום וברכה !!!!! אני הסרתי את כל האפליקציות שניתן לראות דרכם וידאו בנגן M390 כמובן קבצי מערכת צריך לחסום דרך הקיידרואיד עצמו ולהתקין מנהל קבצים שאין בו וידאו!!
תודה רבה לכולכם מאוד עזרתם לי.
(אני עושה לייק כזה ולא אמיתי לכולם כי אין לי יכולת לתת כרגע לייקים לפי מספר הלייקים שאחרים העניקו לי) -
@gold כתב בעזרה | עזרה בהכשרת נגן m390:
האם לחסוך דרך הקיידרואיד גם את סייר הקבצים?
אכן
האם תוכל להדריך אותי איך להשיג מנהל קבצים ללא וידאו?
תסתכל כאן
-
@שניאור-שמח אכן זה מנהל קבצים מצוין ,יש עוד מנהל קבצים כאן בפורום ללא וידאו של יוסף הגאון שלקח את מנהל קבצים+ ותירגם אותו לעברית והוריד ממנו את הוידאו למי שמעוניין עשה עבודה מצויינת, שיותר אהבתי אני לא מוצא אותה ברגע זה להעלאה תחפש או תבקש שיעלו אם אני ימצא אני יעלה בל"נ.
-
שלום וברכה !!!!! אני הסרתי את כל האפליקציות שניתן לראות דרכם וידאו בנגן M390 כמובן חסמתי גם קבצי מערכת דרך הקיידרואיד והתקנתי מנהל קבצים שאין בו וידאו!!
ולמרות כל זאת יש עדיין גישה דרך ההגדרות אל האחסון של הנגן או הכרטיס, ושם זה כמו מנהל קבצים, זה מציג את כל התוכן הנמצא בנגן או הכרטיס, ובהצגה של וידאו זה מופעל.
אז האם קיידרואיד לא באמת יכול לחסום וידאו? -
@aabb כתב בעזרה | עזרה בהכשרת נגן m390:
קיבלתי גישת שורש עם הרשאות
עשית רוט עם magisk באופן הרגיל של צריבת בוט מושרש, או עם האפליקציה של super su?
כי באופן השני זה הרבה פעמים באמת מראה כאילו יש רוט ותכל'ס השינויים חוזרים בהפעלה מחדש, אם ניסיתי רק אותו נסה את הדרך הרגילהמנסיוני בכמה מכשירי אנדרואיד 8.1, זה מה שאתה צריך לעשות.
-
@הלי כתב בעזרה | עזרה בהכשרת נגן m390:
@gold כתב בעזרה | עזרה בהכשרת נגן m390:
חסמתי גם קבצי מערכת דרך הקיידרואיד
מה חסמת ? את המנהל קבצים של אנדרואיד המובנה?
אני ישמח מאוד לעזרה.
באמצעות הקיידרואיד חסמתי כל מה שהיה ניתן לחסום. ממש הכל חוץ מגישה לכרטיס הרחבה.
ועדיין יש כניסה וניגון וידאו דרך הנתיב הבא:
הגדרות>אחסון>כרטיס SD>תיקיית הוידאו> הפעלת הקובץ -
@gold זה המנהל קבצים המובנה של אנדרואיד ואת זה משום מה באנדרואיד אין אפשרות לחסום אני אישית לא מכיר דרך להוריד אותו (סתם כי לא היה לי זמן לחפש ) אבל אני מאמין שפה בפורום יש מספיק דרכים אולי זה יעזור לך אבל לא בטוח ועדיף שלא תעשה משהו שאתה לא יודע (אם אתה יודע מה שאתה עושה זה בסדר גמור רק אל תסתבך ) אבל אולי עדיף לחכות קצת למישהו שיידע את הפקודה הנכונה בשביל מחיקת מנהל קבצים זה וכן אם זה לא הורס את המערכת יתכן שפה יש משהו שיותר יעזור לך