בקשת מידע | לא מצליח לפתוח xlsm (אקסל עם מאקרו) מה עושים
-
@לייבוש כתב בבקשת מידע | לא מצליח לפתוח xlsm (אקסל עם מאקרו) מה עושים:
שלחתי את זה במייל ממחשב אחר שבו הוא עבד
תראה: אם היה נפתח לך הקובץ ולא היו עובדים המאקרו, היה סיפור אחד, אבל אם אתה לא מצליח בכלל לפתוח את הקובץ, לפי נסיוני, הוא שיש שגיאה במקרו שגורם לאקסל ליסגר, הרבה פעמים הוא שיש 2 מאקרו עם אותו שם או דברים על דרך זו,
תנסה להגדיר באפשרויות של אקסל חסימה לכל המאקרוים, ואז לפתוח את הקובץ שלך ותראה אם אתה מצליח לפתוח אותו [אולי תעתיק אותו למיקום אחר במחשב ותחליף לו שם קודם, ואז תנסה לפתוח את העותק], אם יפתח אז, כנראה שיש איזה בעיה במאקרו, ותצטרך לתקן אותה, ורק אח''כ לאפשר שהמקראוים יעבדו. -
@menajemmendel לא עוזר כלום
אקסל אחרים עם מארקו נפתחים לי אבל דווקא זה לא
והמעניין שהוא שקובץ ישן של הקובץ הזה שהעתקי מאונקי מלפני שלוש שנים גכ לא נפתח
וזה קובץ שאני העברתי אותו להמון מחשבים ודווקא במחשב הזה הוא לא עובד -
וזה קובץ שאני העברתי אותו להמון מחשבים ודווקא במחשב הזה הוא לא עובדבדקת את העצה של @menajemmendel בדיוק כפי ההוראות שלו?
-
וזה קובץ שאני העברתי אותו להמון מחשבים ודווקא במחשב הזה הוא לא עובדניסית מה שכתבתי לך, כי דוקא מה שאתה אומר יכול להעיד על מה שכתבתי, יכול להיות שיש איזה בעיה שמתנגש במאקרוים שבקובץ המסויים הזה, לדוגמא שיצרת במודול של תבנית NORMAL, עוד מאקרו אם אותו שם כא' מהמאקרוים בקובץ הזה, ולכן לא מצליח ליפתח, כי מיד מזהה את השגיאה [אני מדבר מנסיון אישי] [או דברים אחרים שקשים לזהוות] אבל כדי לבודד את הבעיה לדעת אם הבעיה הוא מחמת המאקרו או לא, אתה צריך לכבות את האפשרויות למאקרו, ואז תדע אם קשור או לא.
-
@menajemmendel עשיתי תא כל הנ"ל ולצערי כלום
נאי ינסה להתעמק יותר כמו שאתה אומר אבל זה קובץ שעובד במחשבים אחרים ללא בעיה והוא לא מפעיל מקרו בפתיחה -
כשאני הופך את העריכה לזמינה האקסל קורס ונכבה
גם בפתיחת אקסל במצב בטוח?
שים לב שני מדבר על פתיחת אקסל במצב בטוח ולא על המערכת הפעלה (שרבים לא מודעים/מדברים על זה) -
@משחזר-מידע ייישששששששששר כוייייייחחחחחחח
זה עובד ומה עכשיו איך לשמור את זה שלא כל פעםפ אני יצרטך להפעיל במצב בטוח