המלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה
-
@מגנוס-קרלסן כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
ובאיזה שפה לכתוב
אנגלית
-
-
@מגנוס-קרלסן כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
חובה?
נראה לי אחרת הוא לא יבין אותך
(תשתמש בתרגום)
או שתכתוב לו
Can we speak in Hebrew?
ואז תראה מה הוא יענה לך -
@סטטיק כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
ואפילו שכתוב שזה עם עלות משלוח זה יורד אחרי זה כשאתה מדבר עם המוכר
הוא אומר לי שהמשלוח עולה 18$
-
הוא אומר לי שהמשלוח עולה 18$
עולה או יכול לעלות כי לרוב זה יורד בשעת ההזמנה
-
@יאיר-32 כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
למה אתה מתכוון?
-
סתם כך המוכר שלח לי עכשיו הודעה האם אני מעונין בנגן שיוצא עכשיו לשוק וההזוי זה שגם זה נגן של המנגן שהם הזמינו!
אם אני מעוניין בשמאלי?
כמה הוא עולה?
בכמה המוכר הציע? -
@יאיר-32 כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
למה אתה מתכוון?
אולי תשלח לנו קישור למה שהוא הציע!
או שתזמין לנו אתה -
תגובה: המלצה | נגן אנדרואיד המומלץ ביותר
זה קישור אחד https://www.alibaba.com/picture/search.htm?imageType=oss&escapeQp=true&imageAddress=/icbuimgsearch/imageBase64_1712450002411_872.jpeg&sourceFrom=imageupload&uploadType=picDrag&SearchScene=pageModule@@FY23SearchBar
ויש גם את זה שזה עם מצלמה https://www.alibaba.com/picture/search.htm?imageType=oss&escapeQp=true&imageAddress=/icbuimgsearch/imageBase64_1712450322625_921.jpeg&sourceFrom=imageupload&uploadType=picDrag&SearchScene=the-new-header@@FY23SearchBar
זה כמו הסופר סטאר רק ביותר זול אפילו מעליאקספרס אפשר לבקש מהמוכר לעשות חריטה מאחורה של כשרות או של תמונה שאתם רוצים גם אפשר לבקש מהמוכר לשלוח ללא WI FI ממש נגן מהטובים שקימים היום בשוק ממליץ בחום!
מגיע ממש מהר לישראל ועם המוכרת שם אפשר לתקשר גם עם יש אחרי זה בעיותאיזה גירסא של בלוטוס זה?