המלצה | מדריך - איך להוריד קבצים מדף אינטרנט
-
שלום לכולם.
חיפשתם פעם דרך להוריד קבצי וידאו וכדומה מאתר/דף אינטרנט? זה אפשרי! במדריך הזה אסקור את הדרך לעשות את זה.איך עושים את זה?
ניכנס לאתר/דף האינטרנט הספציפי שממנו נרצה להוריד את הקובץ.
כעת, נלחץ על ה"שלוש נקודות" בצד ימין למעלה של המסך:
נחפש את האפשרות "עוד כלים" ובתוכה נלחץ על "כלים למפתחים" (בעברית, באנגלית "more tools" ובתוכה "developer tools".)
כעת, יפתח חלון בצד ימין של המסך. נלחץ על האפשרות "network" [יכול להיות שתצטרכו לחפש אותה בתוך ה"חיצים"] (ראה תמונה):
שימו לב, כעת ה"פילטר" הוא "media". אם אתם רוצים להוריד קבצי וידאו בלבד, אפשר להשאיר אותו, אבל אם אנחנו מחפשים קבצים אחרים, אפשר לבחור פילטר אחר. אם רוצים להיות בטוחים, אפשר פשוט לבטל את הפילטרים וללחוץ על "All", אבל יכול להיות שזה רק יסבך אותנו - כי זה יציג את כל הקבצים.כעת נרענן את הדף, ו"הופ!" מיד מוצג בחלון את הקבצים (תלוי איזה, לפי הפילטר ולפי הקבצים המוצגים באתר):
להורדת הקבצים יש ללחוץ על הקובץ המבוקש לחציה ימנית עם העכבר, לבחור באפשרות הראשונה "open in new tab" (בעברית: "לפתוח בכרטיסייה חדשה"), ולחיצה על ה"שלוש נקודות" בצד ימין בתחתית הסרטון, ולבחור "download".
זכרו!
ישנם אתרים מאובטחים יותר וישנם פחות.
יכול להיות שבאתר אחד תצליחו להוריד את הקבצים ובאתר שני לא תצליחו.
ספויילר: לא תצליחו להוריד ע"י המדריך סרטונים מיוטיוב. בשביל זה יש את idm או YouTube By Click v2.3.35.
בהצלחה!
תוכלו לפנות אלי כאן בפוסט לעזרה נוספת או בצ'אט. -
-
@ממענדל כתב במדריך | איך להוריד קבצים מדף אינטרנט:
כעת, נלחץ על ה"שלוש נקודות" בצד ימין למעלה של המסך:
נחפש את האפשרות "עוד כלים" ובתוכה נלחץ על "כלים למפתחים" (בעברית, באנגלית "more tools" ובתוכה "developer tools".)אפשר F12 או קונטרול + שיפט + I (הנו"ן סופית במקלדת אנגלית) ...
-
@יוסף-אלחנן נכון, כתבתי את הדרך ה"רשמית".
אני אישית בד"כ משתמש ב-F12 (קיצור דרך מהיר ונחמד) או ב-inspect. -
-
-
-
-
@YAKOVMI אוקיי.
אגב, אולי לא הבנת אותי נכון: התכוונתי איזה פורמט, mp4/mp3/png וכד'. לא מה הוא הקובץ...אז א': בדקת האם פעלת לפי הנכתב במדריך? תנסה לעבור צעד-צעד שוב, לבדוק אולי הייתה טעות כל-שהיא.
אם אכן פעלת לפי כללי המדריך, אני לא מוצא סיבה לכך - אבל יכול להיות שזה איזה דרך אבטחה של האתר (ישנם מפתחים שעלו על הדרך הזו ותיקנו את זה כך שלא יהיה אפשר להוריד בדרך הזו). -
לידיעת הציבור אפשר להוריד גם פונטים וכל מיני קודים (js css)
-
פוסט זה נמחק!
-