בעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב
-
אני ממש משתגע.
אפילו נציגה של מייקרוסופט (אגב, שומעים שם במייקרוסופט? אם אתם מצהירים שיש לכם שירות אנושי בישראל, כדאי שהנציגים ידעו עברית באמת... מזל שאני יודע קצת אנגלית, אחרת לא הייתי מסתדר איתם...) לא הצליחה לפתור לי את הבעיה. היא "התייעצה עם נציג בכיר ותחזור אלי בהמשך" מה שלא קרה... -
-
@מישהו12 כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
אני ממש משתגע.
אפילו נציגה של מייקרוסופט (אגב, שומעים שם במייקרוסופט? אם אתם מצהירים שיש לכם שירות אנושי בישראל, כדאי שהנציגים ידעו עברית באמת... מזל שאני יודע קצת אנגלית, אחרת לא הייתי מסתדר איתם...) לא הצליחה לפתור לי את הבעיה. היא "התייעצה עם נציג בכיר ותחזור אלי בהמשך" מה שלא קרה...תפנה לתמיכה הטכנית האמריקאית. אפשר בצ'אט ישתלטו מרחוק ויעזרו לך.
-
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
אולי תנסה במשתמש אחר\חדש
בדקתה
ליצור משתמש חדש בשביל זה זה בלאגן... ואני לא מביןמה ההקשר.
לפי קוד השגיאה (השני) זה בעיה ברישיון.
אבל יש לי רישיון חוקי. ליתר ביטחון הכנסתי אותו מחדש.. לא עזר.@aiib כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
אני ממש משתגע.
אפילו נציגה של מייקרוסופט (אגב, שומעים שם במייקרוסופט? אם אתם מצהירים שיש לכם שירות אנושי בישראל, כדאי שהנציגים ידעו עברית באמת... מזל שאני יודע קצת אנגלית, אחרת לא הייתי מסתדר איתם...) לא הצליחה לפתור לי את הבעיה. היא "התייעצה עם נציג בכיר ותחזור אלי בהמשך" מה שלא קרה...תפנה לתמיכה הטכנית האמריקאית. אפשר בצ'אט ישתלטו מרחוק ויעזרו לך.
אני לא יודע עד כדי כך מספיק אנגלית, אבל בעבר הצלחתי להגיע לטכנאי ישראלי שלהם שידע מה הוא עושה. אני מקווה שאצליח שוב להגיע למישהו כזה.
-
אני לא יודע עד כדי כך מספיק אנגלית, אבל בעבר הצלחתי להגיע לטכנאי ישראלי שלהם שידע מה הוא עושה. אני מקווה שאצליח שוב להגיע למישהו כזה.
בשביל זה יש תרגום גוגל.... ויש את המתרגם לצ'אט של @chv ...
אני מסתדר ככה מצויין... -
איזה מערכת הפעלה
-
@מגנוס-קרלסן וינ11
-
@מגנוס-קרלסן ומה הלאה?
-
מה הלאה?
אם אני לא טועה יש שמה מקום של כל ההגדרות תחפש
מקווה שתמצאאין כרגע ווינדוס 11 -
@מגנוס-קרלסן לחפש מה?
-
@מגנוס-קרלסן זה לא עוזר לבעיה שלי...
אם נציג של מייקרוסופט לא ידע לעזור, ושעות של חיפושים ברשת לא הביאו פיתרון - סתם להציץ במחשב בתקווה שיהיה פתאום משהו שיפתור את הבעיה נראה לי מיותר...
בכל מקרה, תודה רבה! -
-
@לומדעס כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
@דוד-משה-1 נכנס.
(המחשב חדש, בן חודשיים +-, קשה לי להאמין שבעיה בדיסק)גם לי זה קרה לפני חודש התקנתי מחדש את האפליקציה,
הסרתי, התקנתי, עשיתי תיקון, איפוס. סיים.וכל אלא משהו מבניהם עזר תנסה
בהצלחה.
@לומדעס כתב בבעיה | לא מצליח לצלם עם המצלמה של המחשב:
@דוד-משה-1 נכנס.
(המחשב חדש, בן חודשיים +-, קשה לי להאמין שבעיה בדיסק)גם לי זה קרה לפני חודש התקנתי מחדש את האפליקציה,
הסרתי, התקנתי, עשיתי תיקון, איפוס. סיים.וכל אלא משהו מבניהם עזר תנסה
בהצלחה.
לא עוזר...