בקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון
-
@מתושלח-הבבלי רוט- לא לא היה לי רוט דגם וכו- הדגם של הפלפןן שהיה לי אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שזב עבד לי על כמה נגני סופר סטאר אנדרואיד 4
-
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
@מתושלח-הבבלי לי נגיד יש f22 pro ויוצר הגרסה דחף קוד שדרכו יש הגדרות נסתרות..
אבל חברה רשמית לא תעשה כזה דבר..זה בדיוק מה שאמרתי, (נראה לי עשית העתק הדבק ממה שכתבתי )
רק רציתי להצדיק את התגובה שלך..
לא עשיתי העתק הדבק..ברור, תודה!
-
@תלמוד-בבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
@מתושלח-הבבלי רוט- לא לא היה לי רוט דגם וכו- הדגם של הפלפןן שהיה לי אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שזב עבד לי על כמה נגני סופר סטאר אנדרואיד 4
נראה לי שיש להם אנדרואיד 5 (לא בטוח)
אבל זה לא קשור כי לכל מכשיר יש את הקוד שלו (אלא אם כן כל המפתחים של הגרסאות המוזרות האלה החליטו לפתח איזה קוד ולגלות אותו רק לך, כי אם לא אין לי רעיון אחר) -
@תלמוד-בבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
לא מחפש עזרה על ידי עידכון תוכנה דרך רקוברי או אפליקציות
למה לא באמת?
אם יש אופציה דרך שם אז יש ואם לא לא יעזור שתנסה את כל הקודים האפשריים במחשבון
הייתי ממליץ לך, במקום לחפש ברשת האפלה קודים למחשבון תחפש גרסה מקוסטמת למכשיר שלך מה העניין ללכת סחור סחור -
@מתושלח-הבבלי @מתושלח-הבבלי כן יש לי היום חבר שהבאתי לא את הסופר סטאר והוא ארה לי איך שהוא מגיע לתפריט הזה אבל הוא לא מסכים לגלות לי את הקוד (סתם בישביל הצומי ילד קטן....) אבל ממש אשמח אם מישהוא מיפה יוכל לדעת את הקוד ובנוגע לאיך מעדכנים את הפלאפון לבד דרך ריקוברי\ וכו אני יודע איך לעשות את זה אבל פשוט עינין אותי לדעת את הקוד פשוט זה פעם גם עבד לי על סופר סטאר כשר!! והחסימה שלהם לא נותנת אפשרות לעדכן בצורה נורמלית יכול להיות שמי שבנה את החסימה דחף את האפשרות לעידכון האנדרואיד לתוך המחשבון כמו שאמרתם ולכן חשוב לי לדעת את הקוד מבינים אחים שלי
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פקז כן אבל זה היה נגן כשר ולכן זה לא היה בתור פיצ׳ר בהגדרות .
וזה היה כולל בלוטוס ו-Wi-Fi (שאין לך מה לעשות איתו כי זה נגן כשר ואין לך שם גוגל אלא אתה מיתחבר דרכו לאינטרנט ואז מעדכן את הנגן).
והיה שם עוד כל מיני דברים וזה היה בעצם כמו עוד הגדרות-ההגדרות המקריות של המכשיר -
פוסט זה נמחק!
-
@תלמוד-בבלי (או שזה אולי אנדרואיד 5 כמה שמתושלח הבבלי אמר לא יודע)
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פקז לא מיכיון שכבר יסברתי למעלה שזה,שזה פותח לך ווי פיי זה לא פורץ כלום אלא זה רק פותח בישביל לעדכן את הגירסא ולא נותן לך שום דבר אחר וגם אחרי העידכון זה לא ניפרץ אלא ניהיה יותר משודרג (ואגב עכשיו ניזכרתי שזה אמור גם לעבוד על שיאומי מקשים)