בקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון
-
@תלמוד-בבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
שלום פעם היה לי פלפון שעידכנתי לו את הגירסה דרך איזה קוד מסוים באפליקצית המחשבון בפלפון שלי ועכשיו מצאתי איזה טלפון ישן שלי ואני מעונין לעדכן לו ת׳גירסה אבל אני לא זוכר את הקוד של המחשבון (עברו כמה שנים..) אז אשמח שאם מישהוא יודע את הקוד הזה שיומר לי זה ממש ממש יעזור לי אני מחפש אותו בנרות ולא כתוב אותו בשום מקום (לא מחפש עזרה על ידי עידכון תוכנה דרך רקוברי או אפליקציות מי שיודע איך עושים דרך המחשבון אז שיגיד)תודה..
איזה פלאפון? קנית מחנות רגילה? רוט? סינון?
-
@מתושלח-הבבלי לא אני הבנתי שזה עובד על כל סוגי האנדראיד אפילו על נגנים אם סינון אני אישית עשיתי את זה על פלפון מאד מאד ישן (אנדרואיד 4) אבל עכשיו יזדמין עוד פלפון דומה ואני רוצה לעדכן אותו...
-
על מה אתה עונה ״לא״
אני הבנתי שזה עובד על כל סוגי האנדראיד אפילו על נגנים אם סינון אני אישית עשיתי את זה על פלפון מאד מאד ישן (אנדרואיד 4) אבל עכשיו יזדמין עוד פלפון דומה ואני רוצה לעדכן אותו...אני מאמין שלכל מכשיר יש קוד אחר או לפחות לכל חברה
-
@מתושלח-הבבלי ''לא''=יתכונתי שלא לאו דוקא עובד על מכשירים בלי סינון אלא על כל מכשיר אנדרואיד ואני אישית עשיתי את זה על פלאפון אבל זה גם עבד לי על עוד נגנים\פלאפונים אפילו אם הם כשרים זה כמו תרגיל מסוים שעושים אתו במחשבון ואז ניפתח לך תפריט סודי לכל מיני אפשרויות ואין חיפסתי את זה שעות בכל האינטרנט וגם בדארקט (האינטרנת האפל ללא צינזורה) ואין את זה בשום מקום ואין כימעט אנשים שיודעי על זה אבל אני אישית כןןן עשיתי את זה וזה עובד נירלי כימעט על כל פלאפוןנג ב-אנדרואיד זה משהוא שכימעט אף אחג לא יודע ואם מישהוא מיפה יודע אשמח שיגיד לי וגם זה סימן שהוא באמת מומחה ומי שלא יודע אז תודה רבה לא צריך עזרה
-
@מתושלח-הבבלי חיפסתי את זה שעות בכל האינטרנט וגם בדארקט (האינטרנת האפל ללא צינזורה)
באמת זה קיים? אפשר קישור?
-
@מתושלח-הבבלי ''לא''=יתכונתי שלא לאו דוקא עובד על מכשירים בלי סינון אלא על כל מכשיר אנדרואיד ואני אישית עשיתי את זה על פלאפון אבל זה גם עבד לי על עוד נגנים\פלאפונים אפילו אם הם כשרים זה כמו תרגיל מסוים שעושים אתו במחשבון ואז ניפתח לך תפריט סודי לכל מיני אפשרויות ואין חיפסתי את זה שעות בכל האינטרנט וגם בדארקט (האינטרנת האפל ללא צינזורה) ואין את זה בשום מקום ואין כימעט אנשים שיודעי על זה אבל אני אישית כןןן עשיתי את זה וזה עובד נירלי כימעט על כל פלאפוןנג ב-אנדרואיד זה משהוא שכימעט אף אחג לא יודע ואם מישהוא מיפה יודע אשמח שיגיד לי וגם זה סימן שהוא באמת מומחה ומי שלא יודע אז תודה רבה לא צריך עזרה
אתה מדבר על כל פלאפון אנדרואיד שאפשר להתקין עליו מחשבון מסתיר קבצים ואז אתה כותב את הקוד שקבעת ואז הוא מראה לך תפריט ששל קבצים שהסתרת ואפליקציות שהסתרת...
ניתן למצוא אותו פה בפורום -
@יחיאל-האלוף לא לא אני יודע מה אני מדבר זה קוד שאתה מקיש אותו אפילו על נגן כשר בלי התקנת אפליקציות וזה פותח לך Wi-Fi וגם אפשרות לעדכן את הפלפןן שלך וזה מה שאני רוצה (יש לי לא כשר) ופעם איזה חבר סיפר לי על זה אבל כהיום שכחתי מיזה וגם הוא שכח פשוט לא הרבה יודעים על זה אבל זה קיים (את האפליקצית מחשבון מסתיר קבצים יש לי לא נולדתי היום)
-
@יחיאל-האלוף כן זה קיים תיקרא על זה באינטאנת קצת ואין לזה קישור ועל מחשב זה סתם מסובל אתה צריך ממש להתקין עליו מערכת הפעלה של דארקט ( כמו שאתה מתקין לינקוס) אבל באנדרואיד אתה יכול לעשות את זה יותר קל אתה פשוט מוריד אפליקציה בשם Tor BroWser ושם בתוך יש לך דפדפן אם VPN שונה של שרת אחר בקיצור תיקרא על זה אין לי כוח להסביר (כאן כדי להזכיר לכם שממש אשמח אם מישהו יודע את הקוד הזה
-
וגם זה סימן שהוא באמת מומחה ומי שלא יודע אז תודה רבה לא צריך עזרה
@מתושלח-הבבלי בהחלט ראוי לתואר מומחה, גם אם הוא לא יודע את מה שאתה שואל.
לגוף העניין - איזה מכשיר? דגם ספציפי יעזור מאוד. לא שמעתי מעולם (אך כידוע, לא שמענו אינה ראיה) על זה, בטח לא באופן גורף בכל אנדרואיד, ויש לי הבנה בתחום ב"ה.@תלמוד-בבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
מערכת הפעלה של דארקט
אפליקציה בשם Tor BroWser
קיים גם עבור Windows/Linux.
כמובן שחסום בסינונים. -
@מישהו12 שלא תבינו אותי לא נכון אף אחד לא אמר שהוא לא מומחה היום כימעט אף אחד לא יודע מה הקוד הזה וגם אני לא יודע (שכחתי). ובנוגע לדגם אני אשית עשיתי את זה על פלפון וגם על נגן שהוא אנדרואיד 4 וזה עידכן לי אותו ל-אנדרואיד 8 (לא היה אז אנדרואיד 13)
-
@תלמוד-בבלי תגיד, אתה רוצה עזרה?
תענה לשאלות...@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
איזה פלאפון?
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
קנית מחנות רגילה?
רוט?
סינון?
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
לגוף העניין - איזה מכשיר? דגם ספציפי יעזור מאוד.
ובנוגע לדגם אני אשית עשיתי את זה על פלפון וגם על נגן שהוא אנדרואיד 4 וזה עידכן לי אותו ל-אנדרואיד 8 (לא היה אז אנדרואיד 13)
בודאות מוחלטת אם כן זה לא קיים עבור כל אנדרואיד.
בודאות! לא לכל מכשיר יש עדכון קדימה לכל גרסת אנדרואיד. -
@מישהו12 שלא תבינו אותי לא נכון אף אחד לא אמר שהוא לא מומחה היום כימעט אף אחד לא יודע מה הקוד הזה וגם אני לא יודע (שכחתי). ובנוגע לדגם אני אשית עשיתי את זה על פלפון וגם על נגן שהוא אנדרואיד 4 וזה עידכן לי אותו ל-אנדרואיד 8 (לא היה אז אנדרואיד 13)
כנראה מדובר בקוד מסויים שהמפתח של הגרסה דחף לתוך המחשבון,
אני בטוח שלא מדובר בגרסה מקורית של סמסונג או פיקסל
כנראה איזה גרסה לא רשמית לנגן סיני מעלי אקספרס שמפתח הגרסה (הגאון) מצא למכשיר גרסה מקוסטמת והחליט לדחוף אותה לתוך המחשבון או משהו דומה, זה לא דבר שנמצא בכל אנדרואיד משום שאין לשום חברה אינטרס להחביא את העדכונים במחשבון
עדכונים נמצאים כאן וחסל (לפחות בגרסאות רשמיות)
-
@מתושלח-הבבלי לי נגיד יש f22 pro ויוצר הגרסה דחף קוד שדרכו יש הגדרות נסתרות..
אבל חברה רשמית לא תעשה כזה דבר.. -
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | עידכון תוכנה דרך אפליקצית המחשבון:
אבל חברה רשמית לא תעשה כזה דבר..זה בדיוק מה שאמרתי, (נראה לי עשית העתק הדבק ממה שכתבתי )
-
אבל חברה רשמית לא תעשה כזה דבר..זה בדיוק מה שאמרתי, (נראה לי עשית העתק הדבק ממה שכתבתי )
רק רציתי להצדיק את התגובה שלך..
לא עשיתי העתק הדבק.. -
@מתושלח-הבבלי רוט- לא לא היה לי רוט דגם וכו- הדגם של הפלפןן שהיה לי אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שזב עבד לי על כמה נגני סופר סטאר אנדרואיד 4
-
רק רציתי להצדיק את התגובה שלך..
לא עשיתי העתק הדבק..ברור, תודה!
-
@מתושלח-הבבלי רוט- לא לא היה לי רוט דגם וכו- הדגם של הפלפןן שהיה לי אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שזב עבד לי על כמה נגני סופר סטאר אנדרואיד 4
נראה לי שיש להם אנדרואיד 5 (לא בטוח)
אבל זה לא קשור כי לכל מכשיר יש את הקוד שלו (אלא אם כן כל המפתחים של הגרסאות המוזרות האלה החליטו לפתח איזה קוד ולגלות אותו רק לך, כי אם לא אין לי רעיון אחר) -
לא מחפש עזרה על ידי עידכון תוכנה דרך רקוברי או אפליקציות
למה לא באמת?
אם יש אופציה דרך שם אז יש ואם לא לא יעזור שתנסה את כל הקודים האפשריים במחשבון
הייתי ממליץ לך, במקום לחפש ברשת האפלה קודים למחשבון תחפש גרסה מקוסטמת למכשיר שלך מה העניין ללכת סחור סחור -
@מתושלח-הבבלי @מתושלח-הבבלי כן יש לי היום חבר שהבאתי לא את הסופר סטאר והוא ארה לי איך שהוא מגיע לתפריט הזה אבל הוא לא מסכים לגלות לי את הקוד (סתם בישביל הצומי ילד קטן....) אבל ממש אשמח אם מישהוא מיפה יוכל לדעת את הקוד ובנוגע לאיך מעדכנים את הפלאפון לבד דרך ריקוברי\ וכו אני יודע איך לעשות את זה אבל פשוט עינין אותי לדעת את הקוד פשוט זה פעם גם עבד לי על סופר סטאר כשר!! והחסימה שלהם לא נותנת אפשרות לעדכן בצורה נורמלית יכול להיות שמי שבנה את החסימה דחף את האפשרות לעידכון האנדרואיד לתוך המחשבון כמו שאמרתם ולכן חשוב לי לדעת את הקוד מבינים אחים שלי