בירור | הטענת עט דיגיטלי
-
היה לי מחשב עם עט דיגיטלי המחשב שבק חיים. יש דרך להמשיך להשתמש עם העט ולהטעין אותו שלא דרך המחשב הישן?
אשמח לרעיונות!
תודה רבהזה העט:
-
@aiib אני מניח שהסוללה שלו היא סוללת ליתיום של 3.7V והוא צריך טעינה של 5V וגם יוצא מנקודת הנחה שלא ייצרו בלוח אם מעגל נוסף של פלט חשמל מעבר לUSB שהוא 5V,
סתם מעניין אותי מה אתה מתכנן לעשות עם העט כי הוא אמור לעבוד אך ורק במחשב עם תקן דומה שיתממשק עם העט, זה לא קשור למגע הרגיל -
@שלמה-ווייס כתב בבירור | הטענת עט דיגיטלי:
@aiib אני מניח שהסוללה שלו היא סוללת ליתיום של 3.7V והוא צריך טעינה של 5V וגם יוצא מנקודת הנחה שלא ייצרו בלוח אם מעגל נוסף של פלט חשמל מעבר לUSB שהוא 5V,
שזה לאיפה מקדם אותי?
בדקתי במחשב וניתן לנתק את המערכת הטענה של העט, השאלה היא איך אני יכול להתקדם הלאה עם זה. מצרף תמונה.סתם מעניין אותי מה אתה מתכנן לעשות עם העט כי הוא אמור לעבוד אך ורק במחשב עם תקן דומה שיתממשק עם העט, זה לא קשור למגע הרגיל
הא, לא חשבתי על זה... הייתי בטוח שזה יתאים לכל מחשב מגע.
זה מה שכתוב לי במחשב:
זה מתאים?
-
-
@aiib כתב בבירור | הטענת עט דיגיטלי:
שזה לאיפה מקדם אותי?
מהתמונה כבר התקדמנו לדעת איפה הפלוס והמינוס, נשאר רק לחבר אותו למעגל של 5V עדיף שיהיה טעינה מבוקרת כי אני מניח שה IC של הטעינה נמצא על הלוח אם ולא בתוך העט אבל יתכן שזה הפוך, ולהתאים איזשהוא מארז שידאג להצמיד את הפינים לפדים בעט או לחלופין להשתמש עם קליפס פשוט
-
@aiib כתב בבירור | הטענת עט דיגיטלי:
זה מתאים?
לא קשור
צריך משהו עם תקן של Waccom או משהו דומהואיך אני מוצא את זה?
באתר של לנובו זה נראה שרוב הדגמים תומכים -
מהתמונה כבר התקדמנו לדעת איפה הפלוס והמינוס, נשאר רק לחבר אותו למעגל של 5V
איך? לאיפה?
עדיף שיהיה טעינה מבוקרת כי אני מניח שה IC של הטעינה נמצא על הלוח אם ולא בתוך העט אבל יתכן שזה הפוך
כלומר?