הסבר | להתקין גוגל דרייב על המחשב
-
עריכה:
לתועלת הבאים [אם תהיה...] אני עורך מחדש בקצרה מה שהיה כאן [לחסוך זמן לאחרים כי אני נתקעתי הרבה זמן].
א. הבעיה:
מישהו כבר כתב בעבר על זה אני לא יודע אם אצלו נפתרה הבעיה אחר-כך אמנם אצלי לא אשמח למישהו שיעזור. אני מעתיק את מה שכתב אז כי זה אותו דבר אצלי.
אני לא מצליח להפעיל לא את וואן דרייב ולא את גוגל דרייב
כשאני מפעיל את גוגל דרייב לשולחן העבודה זה עושה לי "כניסה באמצעות דפדפן" ואז אני נכנס, והוא כאילו נותן לי הרשאה,
אבל אז עולה ההודעה הזו בצד שמאל למטה של המחשב:
לא ניתן להפעיל את 'Drive לשולחן העבודה' משהו השתבש ולא ניתן להפעיל את 'Drive לשולחן העבודה'. יש להפעיל מחדש את אפליקציית 'Drive לשולחן העבודה'.
אני מפעיל מחדש וזה לא עושה שום דבר.
מה עושים?זה קשור לנטפרי? לא נראה לי
מצרף תמונות:
1.
2.
3.יש משהו שגוגל כתבו לא יודע אם קשור אבל גם זה [אם עשיתי נכון] לא עזר.
מה אני עושה כאן? איך אני מתקן בפנים את הכתובת לקובץ במחשב?
מה למחוק ומה להכניס בפנים ואיך?ב. הפתרון:
יש תעודת אבטחה של נטפרי מיוחדת בשביל זה
לא מתקינים אותה אלא ממקמים אותה במקום ספציפי [במק] שלא ימחק
ואז במסוף לבעתיק את הקישור שהובא שם ולערוך אותו כמו שמוסבר שם בטוטו״דג. לשים לב:
לשים לב שיש שני מקומות בנטפרי לגבי הדרייב שקצת מבלבלים ולשים לב לזה
-
@פראירי כתב בהסבר | מה אני אמור לעשות כאן?:
@gogo
תחליף את זה
לא נכון
להחליף את/full/path/to/netfree-ca.crt
בנתיב לקובץ תעודה של נטפרי שהורדת מ https://netfree.link/netfree-ca.crt
אפשר לקבל את הנתיב על ידי מקש ימני על קובץ התעודה תוך כדי החזקת מקש Option > העתקה כנתיב -
@צדיק-תמים ככה? אם אצלי זה בהורדות?
sudo cat /Users/gogo/Downloads/netfree-ca.crt sudo tee -a /Applications/FreeFileSync.app/Contents/Resources/cacert.pem > /dev/nullאני יודע שאתה לא אוהב מחמאות אבל כשאתה בסביבה אני רגוע... -
@צדיק-תמים כתב בהסבר | מה אני אמור לעשות כאן?:
מה הפלט של זה?
-
@צדיק-תמים לא הבנתי כל מה שדיברנו עד עכשיו זה לא על של גוגל? כנראה שהוטעיתי - לא יודע איך זה אירע. בכל אופן למה היא לא עובדת
הרה״ג עליתי על הטעות בנושא השני כתבת לי אני מצטט ״מה שצילמת זה לא התוכנה של גוגל. זה תוכנה חיצונית בשם FreeFileSync
כדאי לשמור על הנושאים ממוקדים כדי שיועיל גם לאחרים בעתיד ולא לערבב״אבל מה שצילמתי זה ממש מהתוכנה של גוגל ולא תוכנה חיצונית כך שכבודו חשד בכשרים...
עריכה: טעות של @MOSHEMOSE1 (במחילה מכבודו....) שהפנה אותי לנטפרי
-
-
@פראירי @צדיק-תמים @MOSHEMOSE1 @ושאר-המסייעים
ברוך השם עובד