שיתוף | הקלטות בגוגל צ'אט!
-
@לומדעס התלהבתי ואז אני רואה שזה רק באפלקצייה (מדגיש לבא בתור ש(לא)יתאכזב)
-
@ראובן-שבתי עם הזמן יגיע גם למחשבים
@לומדעס
נראה לי שבצאט הישן של גוגל לפני שהחליפו היה תוסף שעושה את זה
(ככה זכור לי שראיתי בפרוג) -
@לומדעס
נראה לי שבצאט הישן של גוגל לפני שהחליפו היה תוסף שעושה את זה
(ככה זכור לי שראיתי בפרוג)@הכהן-הגדול , יש תוסף לזה אבל זה מעצבן, יש על זה נושא פה בפורום
-
@לומדעס אם זה לא יעלה לנטפרי על העצבים עוד לפני...
-
-
@לומדעס אם זה לא יעלה לנטפרי על העצבים עוד לפני...
@צדיק-וטוב-לו-0 כמו שעלה להם על העצבים זה שלא יהיה אפשר לראות באנדרואיד אם ההודעה נקראה וגם עצבן אותם האפשרות לציטוט ומענה ושוב רק בטלפון
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כמו שעלה להם על העצבים זה שלא יהיה אפשר לראות באנדרואיד אם ההודעה נקראה וגם עצבן אותם האפשרות לציטוט ומענה ושוב רק בטלפון
@אבירוביץ כתב בשיתוף | הקלטות בגוגל צ'אט!:
זה מאוד נחמד להאשים בלי קשר.
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | הקלטות בגוגל צ'אט!:
זה מאוד נחמד להאשים בלי קשר.
@צדיק-תמים למה בלי קשר, זה לא נכון?
חוץ מזה גם תמונות אי אפשר לשתף אם אני לא טועה -
@צדיק-תמים למה בלי קשר, זה לא נכון?
חוץ מזה גם תמונות אי אפשר לשתף אם אני לא טועה@אבירוביץ בשביל להאשים צריך לדעת, לא לנחש. וזה מאוד לא סביר שנטפרי חסמו בכוונה ציטוט הודעה או אם ההודעה נקראה... אלא אם כן לדעתך הם רק יושבים כל היום ומחפשים איך להציק לאנשים.
יש בעיה כללית באפליקציות גוגל באנדרואיד בגלל שפותחים את התעבורה. אפילו בוויפרי אנדרואיד שהם כן מעוניינים שיעבוד ומשקיעים מאמצים הם לא הצליחו לפתור את רוב הבעיות עם אפליקציות גוגל. -
@אבירוביץ בשביל להאשים צריך לדעת, לא לנחש. וזה מאוד לא סביר שנטפרי חסמו בכוונה ציטוט הודעה או אם ההודעה נקראה... אלא אם כן לדעתך הם רק יושבים כל היום ומחפשים איך להציק לאנשים.
יש בעיה כללית באפליקציות גוגל באנדרואיד בגלל שפותחים את התעבורה. אפילו בוויפרי אנדרואיד שהם כן מעוניינים שיעבוד ומשקיעים מאמצים הם לא הצליחו לפתור את רוב הבעיות עם אפליקציות גוגל.@צדיק-תמים ראשית ישר כוח שאתה מיידע אותי.
שנית, הסיבה שחשבתי שזה מכוון כי בכל פעם שהתחברתי לאינטרנט שהוא לא נטפרי זה עבד לי חלק (גם המרחבים המשותפים, נזכרתי שגם זה לא פעיל בנטפרי) שמח שהעמדת אותי על טעותי. -
@צדיק-תמים ראשית ישר כוח שאתה מיידע אותי.
שנית, הסיבה שחשבתי שזה מכוון כי בכל פעם שהתחברתי לאינטרנט שהוא לא נטפרי זה עבד לי חלק (גם המרחבים המשותפים, נזכרתי שגם זה לא פעיל בנטפרי) שמח שהעמדת אותי על טעותי. -
@אבירוביץ ייתכן שזה בגללם, אבל זה תופעת לוואי טכנית של הסינון ולא בכוונה
אגב תעודת אבטחה ברמת רוט עשויה לעזור -
@אבירוביץ בשביל להאשים צריך לדעת, לא לנחש. וזה מאוד לא סביר שנטפרי חסמו בכוונה ציטוט הודעה או אם ההודעה נקראה... אלא אם כן לדעתך הם רק יושבים כל היום ומחפשים איך להציק לאנשים.
יש בעיה כללית באפליקציות גוגל באנדרואיד בגלל שפותחים את התעבורה. אפילו בוויפרי אנדרואיד שהם כן מעוניינים שיעבוד ומשקיעים מאמצים הם לא הצליחו לפתור את רוב הבעיות עם אפליקציות גוגל.פוסט זה נמחק! -
נחזור לנושא האשכול
מישהו פה יכול להביא עוד צילומי מסך של התכונה החדשה? -
@צדיק-תמים יש לי על 2 טלפונים שונים 1. qin2 עם סינון של גולד תקשורת שהם מכניסים את התעודות כמו שאמרת ובכל אופן זה לא עובד. 2. cubot pokt 3 ש @משה-144 האלוף עשה לי עליו רוט והתקין לי את התעודה ברמת המערכת וגם שם זה לא עובד.
-
פוסט זה נמחק!
-
נחזור לנושא האשכול
מישהו פה יכול להביא עוד צילומי מסך של התכונה החדשה?@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | הקלטות בגוגל צ'אט!:
מישהו פה יכול להביא עוד צילומי מסך של התכונה החדשה?
-
@נרוש כתב בשיתוף | הקלטות בגוגל צ'אט!:
@לומדעס לי זה עובד במחשב
עובד לך תוסף? או מובנה של גוגל?
יש מצב לצילום מסך?