שאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים
- 
- 
האם גם אתם נתקלתם בבעיה כבר מאתמול שאני לא מצליח ליכנס, 
 זה עושה על הכניסה לאיזור אישי את התקלה הזו:

- 
@חיים-כהן-1 ו @מרדכי יש לכם בעיה 
- 
עובד לי כרגיל 
 הסימניה שלי היא
 https://login.bankhapoalim.co.il/
- 
האם גם אתם נתקלתם בבעיה כבר מאתמול שאני לא מצליח ליכנס, 
 זה עושה על הכניסה לאיזור אישי את התקלה הזו:
  @חיים-כהן-1 כנראה אתה עובד על סטיק, ובשעות הצהרים יש עומס אז הקליטה ל אטובה. 
 תנסה בערב.
- 
עובד לי כרגיל 
 הסימניה שלי היא
 https://login.bankhapoalim.co.il/
- 
בתמיכה טכנית של בנק הפועלים אומרים שזה בעיה של נטפרי 
 השאלה האם זה באמת או שסתם זורקים על משהו אחר?
- 
בתמיכה טכנית של בנק הפועלים אומרים שזה בעיה של נטפרי 
 השאלה האם זה באמת או שסתם זורקים על משהו אחר?@חיים-כהן-1 אני אומר עוד פעם, שאני גלשתי עם סטיק זה היה עושה לי ככה בשעות העומס. 
- 
@MGM-IVR אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: כל מה שיש שם לא עובד 
 אני לא יודע אם שמת לב אבל זה מ2016
- 
@ישראל10 אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: @חיים-כהן-1 אני אומר עוד פעם, שאני גלשתי עם סטיק זה היה עושה לי ככה בשעות העומס. אני עם סטיק עכשיו ואין לי עומס האינטרנט שלי מהיר ועובד מצוין 
- 
@ישראל10 אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: @חיים-כהן-1 אני אומר עוד פעם, שאני גלשתי עם סטיק זה היה עושה לי ככה בשעות העומס. אני עם סטיק עכשיו ואין לי עומס האינטרנט שלי מהיר ועובד מצוין @חיים-כהן-1 כנראה שבשביל האתר שלהם זה עדיין לא מספיק.... 
- 
@חיים-כהן-1 כנראה שבשביל האתר שלהם זה עדיין לא מספיק.... @ישראל10 אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: @חיים-כהן-1 כנראה שבשביל האתר שלהם זה עדיין לא מספיק.... כמה מהירות גלישה זה מספיק? 
 וגם שבשיא הקורונה שהיה עומסים כבדים עבד לי מצוין
- 
@ישראל10 אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: @חיים-כהן-1 כנראה שבשביל האתר שלהם זה עדיין לא מספיק.... כמה מהירות גלישה זה מספיק? 
 וגם שבשיא הקורונה שהיה עומסים כבדים עבד לי מצוין@חיים-כהן-1 לא יודע, אבל תנסה בערב ותעדכן מה יצא. 
- 
@חיים-כהן-1 לא יודע, אבל תנסה בערב ותעדכן מה יצא. 
- 
@חיים-כהן-1 לא יודע, אבל תנסה בערב ותעדכן מה יצא. 
- 
@ישראל10 אתמול בלילה גם היה את הבעיה הזו @חיים-כהן-1 טוב, לא יודע, לי זה עובד, ואני בנטפרי. 
 אז הבעיה לא בבנק הפועלים, ולא בנטפרי.
- 
@ישראל10 זה המהירות שלי אני חושב שזה מספיק 
  @חיים-כהן-1 אמר בשאלה|בעיה בכניסה לאתר בנק הפועלים: @ישראל10 זה המהירות שלי אני חושב שזה מספיק 
  לגמרי...