בקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000
-
@avi-chazak מאד מאד מוזר
מנסיון של 10 התקנות בחודש האחרון
כולל מחשבים שהיו עליהם הגנות בביוסהפעלת המחשב מחדש מהאון קי מעלה את ההתקנה באופן שמאפשר למחוק מחיצות
(כלומר לא איפוס המחשב אלא החלק של הפעלה מחדש כדי להתקין מאון קי) -
@A0533057932
אתה לא הבנת את הסיטואציה
אני כנ"ל אבל כאן זה שונה ושונה מאוד
אין מערכת ביוס רגילה להתקנה דרך אונקי אין פשוט כזה דבר אין אופציה של כונן בוט בכל אופן בצורה רגילה
יותר מזה אפילו שיש על זה מערכת הפעלה ווינד' 11 אבל זה נכנס בהתאמה ולא משהו באופן רגיל שאת זה אני לא יודע איך עשו זאת
אם היה כזה דבר כפי שאתה כותב הייתי עושה זאת בצורה הכי קלה וברורה ופשוטה כפי שאני עושה זאת המון
אז שוב האופציה היחידה להתקין עליו ווינדוס הייתה מתך המערכת הפעלה עצמה שכאמור הביאה את התוצאה הנ"ל וללא גישה למחיצות -
ולכן שאלתי שוב לכל התכנאי מחשבים המקצועניים דכאן בפורום קדוש זה למי מכם יש מידע בנושא או שהתנסה בזה
אולי יוסי מחשבים ידע משהו בעניין -
@avi-chazak כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
למחשב טאבלט הזה אין מערכת BIOS רגילה
אז מה כן יש?
תקיש על שיפט ותוך כדי תלחץ על הפעלה מחדש
באפשרויות מתקדמות תאתחל ל-UEFI שזה הביוס שם אמורה להיות הגדרה של הפעלה מהאונקי -
@יוסי-מחשבים
אין כזה דבר להפעיל עם שיפט
המקלדת מתפרקת (מגנט) בכלל מהטאבלט הזה כך שאין שום גישה דרך המקלדת לטאבלט הזה כשאתה מאתחל אותו
האופציה היחידה רק בהפעלה ללחוץ על ווליום עליון וכל מה שניסיתי שם לא היה קשור בכלל לאתחל דרך כונן בוט -
@avi-chazak תחבר מקלדת חיצונית דרך חיבור הusb
-
@A0533057932
אני מסכים איתך זה רעיון טוב
אבל שוב אין בכלל תפריט ביוס אז למה אני יחבר מקלדת חיצונית זאת לא הבעיה
הבעיה שאין תפריט נגישות רגיל כמו של כל מחשב
לכן בחברה הם אמרו לי את מה שכתבתי לעיל@avi-chazak כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
@a-y-f
כן קיבלתי מהם תשובה מאוד מוזרה
זה מאוד מורכב לעשות את זה ולהסביר לך לכן האופציה היחידה היא לשלוח את זה למעבדות שלנו ורק שם יודעים להתקיןאבל כאמור אני מנסה לא לשלוח אלא לבד לבדוק מה כל כך מסובך שם
-
@avi-chazak כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
לא כתבתי להפעיל עם שיפט אלא "תקיש על שיפט ותוך כדי תלחץ על הפעלה מחדש", כלומר כששולחן העבודה פתוח, תקיש על שיפט ותוך כדי תלחץ על הפעלה מחדש שבתפריט ההתחל.
-
@הריב-ש כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
@ALONYM
ידידי יש אפשרות לכבות את המכשיר תוך כדי שהוא מעלה את הוינדוס 3 פעמים ואז הוא יתן לך אפשרות לתיקון ושם תורה לו שיפעיל את המחשב דרך הדיסק און קיי ואין שום סיבה שהוא לא יתן לך לשנות מחיצות@ALONYM כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
תנסה להעתיק לזה את כל הקובץ התקנה של מערכת הפעלה ותלחץ על ההיקון כמו שאתה מתקין תוכנה למיטב ידיעתי זה אמור ללכת ולהביא אותך לקטע של המחיצות
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | אני צריך ידע ממשהו שהתנסה כבר בהתקנת מערכת הפעלה ווינדוס על מחשב טאבלט של ASUS B3000:
לא כתבתי להפעיל עם שיפט אלא "תקיש על שיפט ותוך כדי תלחץ על הפעלה מחדש", כלומר כששולחן העבודה פתוח, תקיש על שיפט ותוך כדי תלחץ על הפעלה מחדש שבתפריט ההתחל.
זה כבר עשיתי דרך הווינדוס באפשרויות שחזור וכ'
אבל אפילו שבחרתי לו למחוק הכל ולהוריד ווינדוס חדש מהרשת הוא פשוט אחרי המחיקה עבר ישירות להתקנת ווינדוס ולא נתן את התהילך הרגיל של בחירת מחיצות
תקשיבו אני לא פעם ראשונה רואה מחשב או עשה התקנה אחת בחיים יש לי מספיק ידע ונסיון בתחום ואני מדבר לא על הדרכים הפשוטות והרגילות כי אני כבר אחרי
כאן יש משהו חסום וזה לא הולך בדרך הרגילה לכן שאלתי בהתחלה כבר למי יש ידע ונסיון ספציפי עם המחשב טאבלט הזה
אבל בכל אופן תודה רבה לכול העוזרים והמסייעים
השרשור לא התקדם לפתרון מידי אז כרגע כבר לא רלוונתי העברתי אותו הלאה ואין לי כבר אפשרות להריץ עליו בדיקות נוספות