בעיה | חלק מתפריט ההקשר תקוע על המסך גם לאחר סגירת התפריט
-
השורה שאתם רואים היא בעצם שורה מתפריט ההקשר שנשארה משום מה על מסך המחשב, ללא אפשרות להוריד/להזיז. השורה יורדת רק בהפעלה מחדש. זה קורה לי בעוד תפריטים, לא רק בתפריט קליק ימני.
מה שהכי מעצבן, שהשורה נשארת מעל כל החלונות שאני יפתח, זה מפריע לי לצפות, לערוך וכו' תארו לכם שהשורונת הזאת צפה לכם מעל הדפדפן.... לא נעים....
התופעה חוזרת על עצמה לאחרונה לעיתים קרובות מדאי, ואני מעונין להתפטר מתופעה זו, למישהו יש מידע/פיתרון? -
@מתחיל-מומחה תפתח את שורת הפקודה בהרשאות מנהל ותרשום:
taskkill /f /im dwm.exe
-
לפעם הבאה, המילים שמתארות את הבעיה
תפריט ימני שנשאר קפוא/תקוע על המסך בווינדוס 10
או באנגלית
Right menu that stays frozen on screen in Windows 10 -
@יוסי-מחשבים
באמת תודה! (גם על תיקון הכותרת )
אגב, אני ידע אם זה יועיל רק עם זה לא יחזור שוב..... או שיש דרך אחרת לוודא את זה? -
@searchnicks אמר בבעיה | חלק מתפריט ההקשר תקוע על המסך גם לאחר סגירת התפריט:
או באנגלית
Right menu that stays frozen on screen in Windows 10זו תהיה כותרת עוד יותר בלתי חוקית....רוב משתמשי הפורום יצטרכו לרוץ לגוגל תרגום בשביל להבין את הכותרת...
-
@מתחיל-מומחה אמר בבעיה | חלק מתפריט ההקשר תקוע על המסך גם לאחר סגירת התפריט:
אני ידע אם זה יועיל רק עם זה לא יחזור שוב..... או שיש דרך אחרת לוודא את זה?
תמתין לראות ותעדכן שוב
פתרון נוסף לבעיה יכול להיות ע"י שינויי תצוגה (רזולוציה) ואולי גם עדכון דרייבר של כרטיס מסך -
@יוסי-מחשבים אמר בבעיה | חלק מתפריט ההקשר תקוע על המסך גם לאחר סגירת התפריט:
פתרון נוסף לבעיה יכול להיות ע"י שינויי תצוגה (רזולוציה) ואולי גם עדכון דרייבר של כרטיס מסך
נראה לי שאכן יכול להיות חסר בדרייברים, כי לפעמים קופץ לי המסך/משחיר לרגע.
את מה בדיוק עלי לעדכן במנהל התקנים? (מעדיף כמה שפחות לעדכן - רק מה שצריך) -
מתאמי תצוגה
-
אני מנסה לעדכן ווינדוס אומר כך
ניתן לסמוך עליו?
-
היי @מתחיל-מומחה הפתרון ש @יוסי-מחשבים הביא במת יעזור לך, אבל זה פתרון זמני, הפתרון הקבוע הוא לבטל את ההגדרה הזאת (אני מאוד מקווה שאני כותב נכון בעברית, המחשב שלי באנגלית):
לוח הבקרה - מערכת (אפשר להגיע גם דרך מחשב > לחצן ימני > מאפיינים) > הגדרות מערכת מתקדמות > בחלון שנפתח - לוחצים על ביצועים > יש כמו רשימה של פיצ'רים להפעיל או לבטל, תבטל את כל מה שקשור לfade- נראה לי בעברית קוראים לזה "עמעום"? זה שלא יופיע בפתאומיות התפריט אלא כזה בעדינות. תבטל את שלושת ההגדרות שם (סימנתי את זה אצלי):
באופן כללי תשחק עם ההגדרות בחלון הזה עד שזה ייפתר
בדרך כלל האינדיקציה לתקלה היא אכן כשל מסוים בתקשורת עם הכרטיס מסך. ככה הבנתי -
@chv
אתה מתכוון אליהם?
לפי מה שאתה אומר, אני מבין שהבעיה היא שהתפריט נעלם ומופיע בפתאומיות, ולחיצה אגריסיבית שלי או כשאני לוחץ שני פעמים מרוב שאין לי סבלנות, מובילה לזה שהשורה מוקפאת, ריכוך הכניסה והיציאה של התפריט כאילו אמורה להועיל לזה. חשבתי על התאוריה הזו, אגב.
-
@מתחיל-מומחה כן זה אלו.
מה שאתה כותב ייתכן, לא יודע. -
ניתן לסמוך עליו?
השאלה מה המקור לדרייבר המותקן
-
ניתן לסמוך עליו?
אל תעדכן דרך מנהל ההתקנים, אלא תוריד ידנית את הדרייבר מהאתר ותתקין.
-
מישהו יכול לעזור לי?
אני מחפש ומחפש עדכונים לכרטיס מסך באופן ידני (מחשב DELL) ומשום מה עדיין לא מצאתי את המקום הנכון
ואני עכשיו שם לב, שלפעמים המסך פתאום נכבה - והמחשב נכנס למצב שינה, זאת אומרת שגם הרשת מתנתקת לי לרגע, ועד שהיא חוזרת... האם זה גם חסר בדרייברים או בעיה חמורה יותר?
אפ' באתר הרישמי של DELL לא מצאתי ... -
@מתחיל-מומחה מה הדגם של המחשב ?
-
-
@מתחיל-מומחה לא יודע זה מה שהיה באתר של DELL
פה בלושנית וידאו