בירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
אבל אתה יכול להחזיר את זה מתי שאתה ורצה, אם אתה מנתק את הרדיו פיזי... הרבה יותר מסובך...
בסדר אני לא חושש מזה
-
זה לא שלמחוק את הרדיו מהתוכנה זה קשה ולהוציא פיזית את הרדיו זה קל.
זה שבאופן יחסי למחוק את הרדיו מהתוכנה זה בלתי אפשרי, זה כמו לנסות לחפור הר שלם עם כפית פלסטיק מתעקמת. ולהוציא את הרדיו פיזית זה באופן יחסי כמו להרים נוצה.
עכשיו להרים נוצה מיליון פעם יהיה לך עדיין יותר קל מלהוציא את הרדיו מהנגן פעם אחת, אז תשקול את זה. -
@Wild כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
זה לא שלמחוק את הרדיו מהתוכנה זה קשה ולהוציא פיזית את הרדיו זה קל.
זה שבאופן יחסי למחוק את הרדיו מהתוכנה זה בלתי אפשרי, זה כמו לנסות לחפור הר שלם עם כפית פלסטיק מתעקמת. ולהוציא את הרדיו פיזית זה באופן יחסי כמו להרים נוצה.
עכשיו להרים נוצה מיליון פעם יהיה לך עדיין יותר קל מלהוציא את הרדיו מהנגן פעם אחת, אז תשקול את זה.וואו ממש פייטן...
אבל צודק!
-
@menajemmendel כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
שלום אני רוצה להכשיר נגן מסוים מאלי אקספרס (תכלס נראה לי שהוא הנגן הפשוט הכי טוב שיש)
RUIZU X50
איך אפשר ליכנס לתוכנה ולמחוק שלא יעבוד את הרדיו,
באיזה שפה כותבים את הדברים האלו, ואיך מגיעים לקבצי תוכנה שלו, תודהלמה למחוק את הרדיו
-
@menajemmendel פשוט תנסה להוציא את הזיכרון של המכשיר (זה כנראה יהפוך את המכשיר ללא שמיש, אבל אולי תצליח להלחים את זה בחזרה אח"כ, כמובן שאתה תהיה חייב בשביל לבדוק אם הצלחת או לא, וככה בכל מכשיר שתנסה לשנות לו משהו במערכת הפעלה), תחבר את הסריאלים למכשיר כלשהו שאפשר לקרוא דרכו פורטים סריאלים כמו rasberry pi, ותנסה להוציא משם את המערכת קבצים, כנראה שתוכל גם למצוא שם את המערכת הפעלה המקומפלת, פשוט תנסה לשחק שם עם עריכה של ביטים אקראיים כדי להבין מה ההוראות של המעבד בנגן, אחרי שתצליח למפות את ההוראות של המעבד תנסה למצוא את הנקודת כניסה של המערכת הפעלה, תעקוב אחרי ההוראות עד שאתה מגיע לפונקציות שמציגות ביטמאפ, כנראה שאתה תוכל למצוא איפה התפריט מצוייר מתוך ביטמאפ ותחפש את כל ההופעות של הפונקציה הזו, איפשהו שם נמצא גם הקוד של התפריט.
תיזהר רק לא לשרוף את הפורטים כשאתה מחבר את זה לrasberry pi, אם יש לך דיודות מיותרות אז תשתמש בהן. -
@דאנציג כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
יש כמה פוסטים בפורום עם נסיונות לערוך את הקובץ BIN (של נגנים אחרים
אני לא הצלחתי למצוא, אתה יכול להפנות אותי לחלק מהם עכ''פ?
-
-
@menajemmendel כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
@דאנציג אבל אני אוחז עדיין בבעיה עוד יותר מוקדמת, אני בכלל לא מוצא בנגן שום קובץ BIN, איך מגיעים אליו בכלל?
אתה צריך גישה לקבצי מערכת...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | איך משנים את התוכנה של ''נגן'' למחוק רדיו:
אתה צריך גישה לקבצי מערכת...
I....
-
@menajemmendel
אולי כאן תמצא משהו שיעזור לך.