טאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם
-
@אשר אין לי מושג, קודם שתמצא בכלל מי שיעשה לך כאלה דברים.. שתבין, הראם מולחם ללוח, זה לא להחליף כרטיס בחריץ.
NFC ייתכן שאפשר להוסיף כחלק חיצוני (דרך שקע ההטענה וכדומה)
אגב בדגמים הבאים של מה שיש לך (Galaxy Tab Active4 Pro/5) כבר יש 6GB ראם. -
@אשר כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אזולאי כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אשר
בהנחה והתכוונת למכשיר הזה
https://www.samsung.com/il/business/tablets/galaxy-tab-active/galaxy-tab-active3-t575-sm-t575nzkailo/זה נראה מכשיר די מתקדם.
באנדרואיד החדשים יש אפשרות להגדיל את זיכרון העבודה של המכשיר מתוכו, זה פשוט מובנה במכשיר.
מכיוון שאתה בהדרן, אני מציע שתפנה אליהם, (אם עדיין לא עשית את זה), יש להם שליטה על המכשיר.
בנוסף, כמובן אפשר לפנות לתמיכה של סמסונג.מה שאני לא עונה ברור, כי אני לא יודע איזה גרסת אנדרואיד האם זה 10 או 12.
תחכים אותנו עוד קצת...סליחה נראה לי לא הבנתי אותך מקודם אז אני יסביר את זה כאן
אני פניתי בעבר להדרן לא נראה לי שזה אפשר,
זה אולי אפשרי במקרה והזיכרון של המכשיר ממש קטן עם מעט אפליקציות, אבל לי יש הרבה אפליקציות ברקע
הדרן סנכרון מידיי פעםלא הסנכרון אלא הדרן עצמו
אפליקציה של ניווט כל שהיא
זה כזה סודי? בכל אופן וויז לא לוקחת הרבה וגם לא igo או osmand
דפדפן
תלוי איזה, דפדפן כרום לא גומר לזלול סוללה ביצועים וראם, תוכל לעבור לפיירפוקס או לאדג׳
VPN לחיבור לדפדפן של נטפרי
לא כזה רציני
ועוד 2 אפליקציות כבידות שאני נניח חייב עכשיו בגלל עבודה ספציפית
אני מסוקרן מה אתה מריץ שם? (בטח פוטושופ על מכונה ווירטואלית עם ווינדוס או בונה את האנדרואיד 15 באנדרואיד סטודיו על מכונה ווירטואלית ווינדוס)
פלוס מייל
תשמע אמנם לא הבנתי מה מצריך כ״כ הרבה זיכרון אבל עכשיו אני מבין; מייל זה אחת האפליקציות הכי כבדות שיש
אוני מנווט ביניהם וכל פעם אפליקציה אחרת קורסת.
להדרן פתרונים
-
@מתושלח-הבבלי כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אזולאי כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אשר
בהנחה והתכוונת למכשיר הזה
https://www.samsung.com/il/business/tablets/galaxy-tab-active/galaxy-tab-active3-t575-sm-t575nzkailo/זה נראה מכשיר די מתקדם.
באנדרואיד החדשים יש אפשרות להגדיל את זיכרון העבודה של המכשיר מתוכו, זה פשוט מובנה במכשיר.
מכיוון שאתה בהדרן, אני מציע שתפנה אליהם, (אם עדיין לא עשית את זה), יש להם שליטה על המכשיר.
בנוסף, כמובן אפשר לפנות לתמיכה של סמסונג.מה שאני לא עונה ברור, כי אני לא יודע איזה גרסת אנדרואיד האם זה 10 או 12.
תחכים אותנו עוד קצת...סליחה נראה לי לא הבנתי אותך מקודם אז אני יסביר את זה כאן
אני פניתי בעבר להדרן לא נראה לי שזה אפשר,
זה אולי אפשרי במקרה והזיכרון של המכשיר ממש קטן עם מעט אפליקציות, אבל לי יש הרבה אפליקציות ברקע
הדרן סנכרון מידיי פעםלא הסנכרון אלא הדרן עצמו
זה היה בעבר לאחרונה הסנכרון שלהם כבר לא נתקע ואין להם הפעלות מחדש ברוך השם עשו שדרוג
ומאז המצב בסדר אבל כיון שהסנכרון הוא מידיי כמה זמן הוא "גם" מכביד כאילו יש עוד אפליקציה ברקעאפליקציה של ניווט כל שהיא
זה כזה סודי? בכל אופן וויז לא לוקחת הרבה וגם לא igo או osmand
שמתי לב שכשיש אפליקציה שמשתמשת בGPS במכשיר ברקע זה זולל לי את המהירות של המכשיר.
תתקן אותי אם ראית אחרתדפדפן
תלוי איזה, דפדפן כרום לא גומר לזלול סוללה ביצועים וראם, תוכל לעבור לפיירפוקס או לאדג׳
VPN לחיבור לדפדפן של נטפרי
לא כזה רציני
נכון אבל כשדפדפן הוא לא מקורי ממש אלא פריצה של הדרן וחיבור אוטומטי עם הגדרות פנימיות בלתי ניתנות לפריצה שהאפליקציה של נטפרי קופצת במקרה של קריסת VPN בהחלט תורמת לרק פי 3 יותר כבד מאפליקציה סטנדרטית
ועוד 2 אפליקציות כבידות שאני נניח חייב עכשיו בגלל עבודה ספציפית
אני מסוקרן מה אתה מריץ שם? (בטח פוטושופ על מכונה ווירטואלית עם ווינדוס או בונה את האנדרואיד 15 באנדרואיד סטודיו על מכונה ווירטואלית ווינדוס)
לדוגמה אפליקציה של השליחים של יאנגו כבידה ברמות מחרידות וביחד עם מפות גוגל בכלל אין מה לדבר
וביחד עם גייט טאקסי לראות למי יש יותר משלוחים וכו' ועוד אפליקציה של משלוחים משתגע לחלוטיןפלוס מייל
תשמע אמנם לא הבנתי מה מצריך כ״כ הרבה זיכרון אבל עכשיו אני מבין; מייל זה אחת האפליקציות הכי כבדות שיש
משום מה כשיש כמה אפליקציות ברקע לוקח לו 10 שניות עד שהוא פותח את המייל אפילו שלא יצאתי ביציאה אלא מזערתי ייתכן שזה לא קשור למייל אלא לאפליקציה השנייה
אוני מנווט ביניהם וכל פעם אפליקציה אחרת קורסת.
להדרן פתרונים
לא לכל דבר יש להם פתרון לצערי
-
@צדיק-תמים כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אשר צודק, זה רק בGalaxy Tab Active 5
https://store.partner.co.il/products/gadgets/35524#:~:text=אחסון%3A 128GB-,RAM (GB)%3A 6,-תמיכה בכרטיס זיכרוןאגב זה רעיון לא רע אשמח אם אתה יודע על עוד מקום שמוכר את זה אולי ביותר זול
ואגב מעניין אם זה תומך NFC כי לא הצלחתי למצוא את באתר של סמסונג
ומעניין אם זה עובד גם במצב מאוזן וגם מאונך -
-
זה היה בעבר לאחרונה הסנכרון שלהם כבר לא נתקע ואין להם הפעלות מחדש ברוך השם עשו שדרוג
ומאז המצב בסדר אבל כיון שהסנכרון הוא מידיי כמה זמן הוא "גם" מכביד כאילו יש עוד אפליקציה ברקעלא הסנכרון שלהם, אלא האפליקציה עצמה
-
@צדיק-תמים כתב בטאבלט עם שיחות מעל 6 גיגה זכרון רם או מעבדה להוספת זכרון רם:
@אשר יש NFC, הנה קישור לאתר סמסונג
https://www.samsung.com/uk/tablets/others/galaxy-tab-active5-green-128gb-sm-x306bzgaeea/#:~:text=may be different.-,Specifications,-Rear Camera - Resolution
השוואת מחירים באינטרנט אני משער שאתה יודע לעשותהבעיה שלפי החיפוש כאן האתר היחיד בארץ שמוכר את זה זה פרטנר מה שאומר שאם אני רוצה בזול זה לא שייך כיון באתרי חו"ל לא ניתן לקנות בתשלומים,
האתר היחיד שיש את זה פו זה האתר של פרנטר בחיפוש בזאפ באופן ממוקד לפי סיווג וסוג ולא רק לפי חיפוש גוגל, זה לא קיים לצערי,
(תכלס חבל שפרנטר הביאו רק את הגירסה של 128 גיגה ו6 גיגה ולא הביאו גם את הגירסה של 265 ו8 רם)
תודה רבה על העזרה