דרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?
-
בכלל לא ברור גם אם לקחת גירסה אורגינלית אסור לך לשנות ולהשתמש ואפשר לתבוע בשם היצרן ממילא כל מי שטוען כאן בפרום שאסור לשאוב מקלדת או גירסא זה יכול להיות סתם המצאה לא ברור מי שלוקח גירסה אנגלית ומשנה בלי רשות לעברית שהוא מקבל זכויות ויצרים על דבר שנלקח ממישהו אחר
-
@חסוי-יהודי
אתה מתכוון לומר
לפי מה שאני מבין הם לא הולכים לעשות משהו בנידוןאו
לפי מה שאני מבין הם_הולכים לעשות כלום בנידוןאו
לפי מה שאני מבין הם לא הולכים לעשות כלום בנידוןשמשמעותו שכן הולכים לעשות משהו
? -
את מי הם יתבעו בדיוק?
יעצרו יהודם ברחוב לבדוק איזה גירסה יש לך? -
@eitcok-grafik אמר בדרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?:
את מי הם יתבעו בדיוק?
יעצרו יהודם ברחוב לבדוק איזה גירסה יש לך?צודק. תאמת שאני לא ממש מבין אם יש בעיה בזכויות יצרים או לא ככה שאני לא אמרתי כלום אבל מה שאתה אומר נכון לכאורה רק אם הגירסה לא מופצת בסיטונאות אבל אם כן אפשר לעלות בקלות על מי שייצר אני אישית בכל אופן לא יודע אם יש בזה בעיה ואולי באמת סתם הפחידו אותך @מישהו12
-
@klopkk אמר בדרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?:
@אנונימי זה לא מדוייק כי שיאומי חו''ל לדעתי בחיים לא יתבעו אף אחד על כזה דבר כי אחרי הכל זה גרם להם למכור הרבה יותר מכשירים
אף אחד לא מדבר על שיאומי החברה, מדברים על היבואנים שיצרו את הגרסה העברית.
-
@aiib אמר בדרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?:
@Yair אמר בדרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?:
מהתכתבות אישית עם המנהל.
המנהל של שיאומי??! איך יוצרים קשר עם כזה אחד?!!
לא מנהל
איזה מזכיר שם...
שיתכתב קודם עם מנכ"ל המילטון ואח"כ נדבר על מנכ"ל שיאומי
לא ברור מה הסיפור -
@שלומ אהבתי את הזלזול.
במקרה אני מדבר על המנכל של חברת douqin. -
@searchnicks אמר בדרוש מידע|חברת שיומי תבועת זכויות יוצרים?:
למעשה מה שוועדת הרבנים צריכה לעשות זה כמו שעושים בהדפסת מהדורות חדשות של גמרות עם חידוש מיוחד.
שהבי"ד מפרסם אזהרה שאסור לאף אחד להשתמש ברעיון שחידשו עד 5 שנים.אותו דבר היו צריכים לעשות פה, שאסור להעתיק את הרעיון של לעשות עברית למכשיר עד שנה נגיד.
א. אני לא חושב שלעשות גרסה עברית זה חידוש מיוחד
ב. ע"פ דברי @Yair, יש יותר מחברה אחת שעושה את זה, אז למה יצא הקצף דווקא על האנשים הפרטיים?, כי הם לא חברה גדולה?, ואני לא מדבר על מי שהעתיק גרסה, על זה צריך לנהל דיון נפרד. -
@אנונימי אגיד לכם סוד, ברמת העיקרון אסור לכם אפי' לפרק את האפליקציות, ק"ו לעיין בקוד שלהם, וק"ו לעשות שינויים.
זה שהחברה לא רודפת אחריכם, נו בסדר.
אבל היבואנים מטעם הוועדה קיבלו את קודי המקור של האפליקציות שזה רק המפעל נותן, אלא אם כן מישהו גנב אותם.
אמנם המפעל לא אמר שהוא אוסר לערוך את הגרסאות.
אבל מה שאני אומר זה שבחוק היבש אסור לכם לעשות כלום כלום כלום, אא"כ קיבלתם אישור בכתב מהמפתח /חברה -
@אנונימי אגיד לכם סוד, ברמת העיקרון אסור לכם אפי' לפרק את האפליקציות, ק"ו לעיין בקוד שלהם, וק"ו לעשות שינויים.
זה שהחברה לא רודפת אחריכם, נו בסדר.
אבל היבואנים מטעם הוועדה קיבלו את קודי המקור של האפליקציות שזה רק המפעל נותן, אלא אם כן מישהו גנב אותם.
אמנם המפעל לא אמר שהוא אוסר לערוך את הגרסאות.
אבל מה שאני אומר זה שבחוק היבש אסור לכם לעשות כלום כלום כלום, אא"כ קיבלתם אישור בכתב מהמפתח /חברהעשית עליהם עבודת מחקר אהה יאיר