באג | כונן קשיח מתמלא
-
כאן המקום להודות להרבני @י-פל שטרח עמל ויגע להוציא תחת עכברו דבר מתוקן באמצעות שליטה מרחוק, אני מכבד את הרב להסביר מה עשה ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
תודה רבה גם ל @משה-מזרחי שטרח מרחוק.
תודה רבה לכל אלו שטרחו והוגיעו את מוחם ברצון לעזור ובעזרה ממשית, ותודה לכל מי שיפרגן להרב י-פל לייק מכובד ומכבד...
באמת פורום מדהים
הנה התוצאות להיום:
נראה אם הוא יתרבה עד מחר -
@שטיגליץ כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
אני מכבד את הרב להסביר מה עשה ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
חמוד...
בגדול, לאחר חיפושון עם EVERYTHING נמצאו 3 קבצי לוג CbsPersist.LOG המשקל הכולל היה כ10 ג'יגה.
ניקוי ען הכלי המובנה הוריד עוד 4G.
[ניקוי של %TEMP% לא הויד הרבה בכלל]
לדעתי זאת הסיבה שהמקום התכווץ עוד ועוד. כעת נשאר "רק" להסביר למה זה קרה, ומה עושם כדי שזה לא יחזור על עצמו.
למישהו יש רעיון? -
@שטיגליץ נס שלפנ"כ כתבת בלי נדר
@שטיגליץ כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
-
@שטיגליץ
גם לי גם לי יש משהו דומה עם הכונן, שלא מובן במה הוא מתמלא כל הזמן, ופתחתי כאן לפני כ-3 חודשים נושא, שאני מחפש תוכנה שעוקבת אחרי מה שקורה עם הכונן.
אבל מצד שני זה לא מדאיג אותי כי הכונן שלי כבר הגיע לאפס כמה פעמים וכשהפעלתי מחדש חזר לעד 20 ג'יגה ועוד פעם ירד לאפס וחזר לנגיד ל15 בערך וחוזר חלילה,
זה נראה שברגע שהוא מגיע לאפס המחשב כבר יודע טוב מאוד מה מיותר
אתמול זה היה 15 למשל והיום זה 13 בערך -
@שטיגליץ
בכל אופן יש לי תוכנה מדהימה https://windirstat.net/download.html שמניסיון לא מפספסת אף קובץ,
שמראה בצורה הכי יפה וברורה איפה הקבצים הכי גדולים וזה מסודר לפי סוגי קבצים בכל מיני צבעים וגם לפי תיקיות, למשל מה שמסומן זה תיקיית תוכנות Program Files
ברגע שלוחצים למעלה על תיקיה מיד רואים איזה תיקייה זה גם בצורה גרפית עם כל התתי תיקיות, ואפשר גם ללחוץ על כל ריבוע גדול או קטן ולראות מה זה.
כל ריבוע זה קובץ וככל שהריבוע גדול יותר זה אומר שהוא בנפח יותר גדול, -