באג | כונן קשיח מתמלא
-
@יוסי-מחשבים כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
@שטיגליץ יש תוכנות לבדיקה מה תופס את שטח הכונן.
כמו זאת: הצגת גודל תיקיות.exeתודה רבה! מאוד מקל עלי! חיפשתי דרך לגלות איזו תקיה גודלת.
-
@שטיגליץ הצילום מסך שהעלית קצת לא מספק מידע נכון
לא יכול להיות שרק 2 קבצים השתנו היום
כנס לכונן C ובשורת בחיפוש תכתוב "תאריךשינוי:היום" ותעשה מיון לפי תאריך שינוי סדר יורד -
ש שטיגליץ התייחס לנושא זה ב
-
-
רק מעדכן שיש וירוס ידוע שזה בדיוק התפקיד שלו...
(לא משהו ביג-דיל), שאל טכנאי מחשבים...
לא אומר שזה זה, אבל ככה זה נראה לפי הפוסטים פה. -
כאן המקום להודות להרבני @י-פל שטרח עמל ויגע להוציא תחת עכברו דבר מתוקן באמצעות שליטה מרחוק, אני מכבד את הרב להסביר מה עשה ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
תודה רבה גם ל @משה-מזרחי שטרח מרחוק.
תודה רבה לכל אלו שטרחו והוגיעו את מוחם ברצון לעזור ובעזרה ממשית, ותודה לכל מי שיפרגן להרב י-פל לייק מכובד ומכבד...
באמת פורום מדהים
הנה התוצאות להיום:

נראה אם הוא יתרבה עד מחר -
כאן המקום להודות להרבני @י-פל שטרח עמל ויגע להוציא תחת עכברו דבר מתוקן באמצעות שליטה מרחוק, אני מכבד את הרב להסביר מה עשה ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
תודה רבה לכל אלו שטרחו והוגיעו את מוחם ברצון לעזור ובעזרה ממשית, ותודה לכל מי שיפרגן להרב י-פל לייק מכובד ומכבד...
באמת פורום מדהים
הנה התוצאות להיום:

נראה אם הוא יתרבה עד מחר -
באמת פורום מדהים
הנה התוצאות להיום:

נראה אם הוא יתרבה עד מחר@שטיגליץ כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
אני מכבד את הרב להסביר מה עשה ואהיה בלנ"ד הראשון לתת לו לייק.
חמוד...
בגדול, לאחר חיפושון עם EVERYTHING נמצאו 3 קבצי לוג CbsPersist.LOG המשקל הכולל היה כ10 ג'יגה.
ניקוי ען הכלי המובנה הוריד עוד 4G.
[ניקוי של %TEMP% לא הויד הרבה בכלל]
לדעתי זאת הסיבה שהמקום התכווץ עוד ועוד. כעת נשאר "רק" להסביר למה זה קרה, ומה עושם כדי שזה לא יחזור על עצמו.
למישהו יש רעיון? -
@שטיגליץ כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
חמוד...
בגדול, לאחר חיפושון עם EVERYTHING נמצאו 3 קבצי לוג CbsPersist.LOG המשקל הכולל היה כ10 ג'יגה.
לדעתי זאת הסיבה שהמקום התכווץ עוד ועוד. כעת נשאר "רק" להסביר למה זה קרה, ומה עושם כדי שזה לא יחזור על עצמו.
למישהו יש רעיון? -
@שטיגליץ כתב בבאג | כונן קשיח מתמלא:
חמוד...
למישהו יש רעיון?@יום-חדש-מתחיל הקדים אותי עם הלייק, סולח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות