בקשת מידע | שאלתי בעבר על החלפת כתובת מייל ויש לי עוד שאלה: האם כשאני משנה כתובת אז כל הגוגל מסתנכרן למידע החדש?
-
כלומר גם לדרייב, לגוגל מפות וכן אתרים שאני רשומה אליהם כמו עליאקספרס וכו'?הפוסט שפירסמתי על שינוי כתובת המייל
-
-
@PRO-CD לא סגור בדיוק על מה שאלת
בכל זאת אנחנו אחרי 3 ימים של פוריםאם הצלחת לשנות, כלומר לערוך, את כתובת המייל, אז כל המידע ישאר אותו דבר.
אם לא ערכת אלא פתחת כתובת מייל חדשה, אין סיבה שהמידע יסונכרן, את יכולה לנהל את הסימניות והסיסמאות (להעתיק אותם,) אבל תצטרכי לתת מחדש אישורי גישה לכל האפליקציות (כגון אליאקספרס) -
@THMHE כתב בבקשת מידע | שאלתי בעבר על החלפת כתובת מייל ויש לי עוד שאלה: האם כשאני משנה כתובת אז כל הגוגל מסתנכרן למידע החדש?:
אם הצלחת לשנות, כלומר לערוך, את כתובת המייל, אז כל המידע ישאר אותו דבר.
אי אפשר לשנות כתובת של חשבון חינמי
-
@THMHE
https://support.google.com/accounts/answer/19870?hl=iw&co=GENIE.Platform%3DDesktop#:~:text=אם כתובת האימייל של החשבון מסתיימת ב-gmail.com%40 אי אפשר לשנות אותה
כנראה ראית על חשבון עסקי עם דומיין (לא סיומת @gmail.com) -
@צדיק-תמים אני לא זוכר
משיהו שאל אז מצאתי לו איזה שו"ת של גוגל שמדבר על זה
התיעוד של גוגל? יש למשתמשים פשוטים (כמוני) מה לעשות איתו?
אני עונה לך ואתה מיד עורך את ההודעות, תחכה קצת עם העריכה, או שתחשוב לפני שאתה מפרסם את הפוסט..
גם אני יערוך..
איפה שהבאת כתוב שבדרך כלל אי אפשר לערוך, אבל זה בטח כן אפשרי בדרך כלשהי, (ולא שיש לי רעיון איך) -
@THMHE כתב בבקשת מידע | שאלתי בעבר על החלפת כתובת מייל ויש לי עוד שאלה: האם כשאני משנה כתובת אז כל הגוגל מסתנכרן למידע החדש?:
התיעוד של גוגל? יש למשתמשים פשוטים (כמוני) מה לעשות איתו?
כן, הוא כתוב בעברית פשוטה ומיועד לאנשים פשוטים
-
איפה שהבאת כתוב שבדרך כלל אי אפשר לערוך, אבל זה בטח כן אפשרי בדרך כלשהי, (ולא שיש לי רעיון איך)
אם אתה אומר שבטח, מי אני שאתווכח