ThinkPad L14 Gen 2בירור | בירור על מחשב | THINKPAD סדרות E וL
-
אני רוצה לשאול את מי שמבין בזה בהיכרות אישית עם נסיון רב (טכנאי מחשבים וכדו') את השאלה הבא:
מה באמת הרמה של הסדרות E וL של THINKPAD,
כי אני מעוניין לקנות מחשב, ואני יודע מה המפרט הטכני שאני צריך וכו', אבל חשוב לי [גם ואולי בעיקר] שיהיה מחשב שיחזיק להרבה שנים, ולכן אני מתעקש לקנות THINKPAD (לפי הבירורים שלי קראתי בהרבה פורומים שמחזיק יותר LATITUDE, ואולי אני טועה).
הנה לשמחתי מצאתי דגם שהיה נראה מאד מוזל (יחסית לTHINKPAD),
Lenovo ThinkPad E16 Gen 1
או
ThinkPad L14 Gen 2אבל לאחר בירורים קראתי שסדרת הE והL של THINKPAD הם פחות חזקות מהT והX, וזו הסיבה למחירם היותר זול.
תכל'ס אני רוצה לשאול את מי שמבין בזה עם נסיון רב, במה באמת בא לידי ביטוי שהם פחות חזקות,והאם אני בכלל צריך את הרמה הגבוהה של T ו-X.
אני הרי לא צריך את הכי חזק בעולם, שאני אני לא הולך ללכת עם מחשב לקרב, ולא צריך משהו ברמה צבאית. אני סה''כ שומר על מחשב, ילדים לא משתמשים בזה, ומשתמש כמעט אך ורק בבית במקום קבוע. האם באמת משתמש רגיל צריך שיהיה לו מחשב עם אישור MIL-STD-810 או אפשר להסתפק בשופי בסדרות E וL, או אפ' יותר מזה אני יכול לרדת רמה לIDEAPAD ולחברות אחרות, תודה -
@menajemmendel
אני יתייג את @A0533057932 מומחה הגדול -
@אלי-כ-0 ההבדל בין L לT (לפי ניסיוני) הוא בחוזק הפיזי של המחשב
X היום הוא צעצוע ולא מחשב לשימוש רגיל
E לי אישית יש איתו ניסיון נחמד אולם אנשים שאני סומך עליהם טוענים שהוא ברמת פחות מL (הוא מאד מוגבל במפרט - ולא ניתן לשדרג אותו בדרך כלל - נראה שהוא יותר חזק באופן פיזי מL אולם חלש ממנו בכח המחשוב)
זה בכל אופן זכורני מלפני שכנה שנתיים שבדקתי את הנושא לעומק -
@A0533057932
תודה רבה, אני אכן יודע שE הוא יותר חלש מבחינה פיזית מT אבל השאלה היא עד כמה הדברים רלוונטים למשתמש רגיל, כמו שכתבתי לעיל כמדומני שאני לא צריך משהו עם אישור צבאי
(לגבי ה''המפרט הטכני אני לא דואג, במה שראיתי יש מעבר למה שאני צריך) -
@menajemmendel אני על מחשב E ואני מאוד נהנה ממנו אחלה מחשב אפשר לומר
-
@A0533057932 כתב בThinkPad L14 Gen 2בירור | בירור על מחשב | THINKPAD סדרות E וL:
למה?
מה הכוונה? -
@menajemmendel דיברתי על L (E חזק ממנו)
וזה חלש
אין לו שום עמידות פיזית של מחשב עסקי
רק איכות בניה של מחשב עסקי וחלקי חילוף של מחשב עסקי ואופציות לתיקון של מחשב עסקי -
@יאנג-בוי כתב בThinkPad L14 Gen 2בירור | בירור על מחשב | THINKPAD סדרות E וL:
@A0533057932 כתב בThinkPad L14 Gen 2בירור | בירור על מחשב | THINKPAD סדרות E וL:
למה?
מה הכוונה?פעם X היה מפלצת של מחשב מצד חוזק
היום הוא הפך להיות המחשב הנוצץשל מסך מתהפך ומסך מגע וכל מיני דברים כאלה ועשוי מפחמן ושטויות דומות
במקום להמשיך להיות מחשב שאפשר להפיל אותו מהגג ולא יקרה לו כלום -
@12345678 כתב בThinkPad L14 Gen 2בירור | בירור על מחשב | THINKPAD סדרות E וL:
אני על מחשב E ואני מאוד נהנה ממנו אחלה מחשב אפשר לומר
תודה רבה, אבל השאלה היא על עמידות, כמה שנים יש לך אותה?