בירור | "stock firmware" זאת גירסה?
-
@רפאל-vnkl כן. גירסה מקורית של המכשיר
-
@10110000 אני רוצה לצרוב אותה על המכשיר עם SP TOOLS, והגירסה הזאת הגיעה כתיקיה מכווצת עם הרבה תיקיות וקבצים. אתה יודע איזה קובץ צריך לצרוב? ואתה יודע איפה מכניסים אותו לתוך ה sp tools?
@רפאל-vnkl כתב בבירור | "stock firmware" זאת גירסה?:
@10110000 אני רוצה לצרוב אותה על המכשיר עם SP TOOLS, והגירסה הזאת הגיעה כתיקיה מכווצת עם הרבה תיקיות וקבצים. אתה יודע איזה קובץ צריך לצרוב? ואתה יודע איפה מכניסים אותו לתוך ה sp tools?
בגדול, בדרך כלל, בדברים האלו זה אמור להיות מובן (לפחות למי שיודע אנגלית...)
תעלה צילו"מ ואשתדל לעזור -
@רפאל-vnkl כתב בבירור | "stock firmware" זאת גירסה?:
בגדול, בדרך כלל, בדברים האלו זה אמור להיות מובן (לפחות למי שיודע אנגלית...)
תעלה צילו"מ ואשתדל לעזור -
@מישהו12 זה התיקיה של הגירסה:
וזה התוכנה:
אבל איפה בדיוק אני מכניס פה את הגירסה, ואיזה קובץ אני צריך להכניס? -
@רפאל-vnkl בפשטות, בתוך תיקיית firmware תהיה קושחה בצורה הרגילה
-
@מישהו12 כתב בבירור | "stock firmware" זאת גירסה?:
בתוך תיקיית firmware תהיה קושחה בצורה הרגילה
זהו, שאני לא יודע מה זה הרגילה - אני לא יודע שום דבר בתחום הזה... איזה קובץ זה?
ואיפה אני צריך להכניס אותו ב SP?@רפאל-vnkl לוחצים על השורה השניה ובוצרים בקובץ עם שם scatter
-
@רפאל-vnkl לוחצים על השורה השניה ובוצרים בקובץ עם שם scatter
-
@רפאל-vnkl ברגע שאתה לוחץ על הסקאטר הוא אמור להציג בטבלה מתחת את הקבצים של הגירסה וחלק או כולם יהיו מסומנים, אז אתה לוחץ על כפתור ההורדה משמאל למעלה ומכניס את המכשיר כש וא כבוי
-
@רפאל-vnkl ברגע שאתה לוחץ על הסקאטר הוא אמור להציג בטבלה מתחת את הקבצים של הגירסה וחלק או כולם יהיו מסומנים, אז אתה לוחץ על כפתור ההורדה משמאל למעלה ומכניס את המכשיר כש וא כבוי
-
@10110000 חסר במכשיר שלי קובץ מסוים בשורש, ולכן הוא כל הזמן נמצא על הריקברי. אתה יודע אפשר לכבות אותו? (f21 pro)
@רפאל-vnkl ללחוץ לחיצה ארוכה על כיבוי לחבר את המכשיר כבר לפניכן לתוכנה וללחוץ על הכפתור ואז הוא 'יתפוס' אותו במצב הנכון)
-
@רפאל-vnkl ללחוץ לחיצה ארוכה על כיבוי לחבר את המכשיר כבר לפניכן לתוכנה וללחוץ על הכפתור ואז הוא 'יתפוס' אותו במצב הנכון)
-
-
@10110000 מחקתי בטעות קובץ שהיה בתוך השורש של המכשיר. ולכן כל פעם שאני מדליק - המכשיר נדלק על מצב ריקבורי. בשביל לצרוב אני צריך שהטלפון יהיה כבוי, אבל איך בדיוק אני מכבה אותו?
@רפאל-vnkl כן הבנתי לא קראתי מספיק לאט עניתי
-
@רפאל-vnkl כן הבנתי לא קראתי מספיק לאט עניתי
-
או שתנסה תוכנה אחרת כגון https://igetintopc.com/miracle-box-thunder-edition-free-download/