עזרה | רוצה ליצור קשר עם אחד הניקים פה.... יש לי קובץ Word נעול... 2021... יש דרך לפרוץ?
-
@משתמש-מקצוען
יש לי קובץ Word נעול,
אני שכחתי את הסיסמה.
ראיתי שכתבת באחד הפורומים שאתה טוב בזה.
אני ממש אשמח לעזרה.
אם יש עוד מישהו שיודע על דרך לעלות על הסיסמה אני ממש אשמח.
תודה! -
@דגמלו כתב בעזרה | רוצה ליצור קשר עם אחד הניקים פה.... יש לי קובץ Word נעול... 2021... יש דרך לפרוץ?:
@משתמש-מקצוען
יש לי קובץ Word נעול,
אני שכחתי את הסיסמה.
ראיתי שכתבת באחד הפורומים שאתה טוב בזה.
אני ממש אשמח לעזרה.
אם יש עוד מישהו שיודע על דרך לעלות על הסיסמה אני ממש אשמח.
תודה!אתה יודע ממה מורכבת הסיסמה בערך?
אותיות מספרים?
וכמה תווים? -
@דגמלו כתב בעזרה | רוצה ליצור קשר עם אחד הניקים פה.... יש לי קובץ Word נעול... 2021... יש דרך לפרוץ?:
גם לסיסמה בנוסחה שכתבתי?
אותיות משולב עם מספרים בלי לדעת כמה תווים?ציטוט מהאתר הנ"ל:
** אנו מחפשים באופן שיטתי בכל גרסאות הסיסמה האפשריות בהתאם למסכה שצוינה. כדי לבנות את המסכה הנכונה, אנחנו צריכים את כל המידע על מבנה הסיסמה, כולל האורך המרבי שלה ומערכת התווים. חיפוש עיוור בכל גרסאות הסיסמה האפשריות הוא חסר תועלת. רק תארו לעצמכם, מציאת סיסמה של 10 תווים באופן עיוור, אפילו עם אשכול הביצועים הגבוהים שלנו, ייקח אלפי שנים כי יש יותר מ-67 קווינטיליון (67*10 18 ) גרסאות אפשריות. אתה יכול לחשב את מספר אפשרויות הסיסמה ואת זמן החיפוש המשוער באינטרנט עם מחשבון ה-Brute Force שלנו .
*** שחזור סיסמה מוצלח של 100% מובטח רק אם ציינת את המסכה הנכונה. לא נוכל לשחזר את הסיסמה בהצלחה אם פרמטרי המסכה שלה, כולל ערכת התווים והאורך, אינם נכונים. אז בבקשה, הזמינו שחזור סיסמה של מסכה רק אם אתם יודעים בוודאות את מבנה הסיסמה: אורכה המרבי וערכת התווים.
-
@106 כתב בעזרה | רוצה ליצור קשר עם אחד הניקים פה.... יש לי קובץ Word נעול... 2021... יש דרך לפרוץ?:
גם לסיסמה בנוסחה שכתבתי?
אותיות משולב עם מספרים בלי לדעת כמה תווים?ציטוט מהאתר הנ"ל:
** אנו מחפשים באופן שיטתי בכל גרסאות הסיסמה האפשריות בהתאם למסכה שצוינה. כדי לבנות את המסכה הנכונה, אנחנו צריכים את כל המידע על מבנה הסיסמה, כולל האורך המרבי שלה ומערכת התווים. חיפוש עיוור בכל גרסאות הסיסמה האפשריות הוא חסר תועלת. רק תארו לעצמכם, מציאת סיסמה של 10 תווים באופן עיוור, אפילו עם אשכול הביצועים הגבוהים שלנו, ייקח אלפי שנים כי יש יותר מ-67 קווינטיליון (67*10 18 ) גרסאות אפשריות. אתה יכול לחשב את מספר אפשרויות הסיסמה ואת זמן החיפוש המשוער באינטרנט עם מחשבון ה-Brute Force שלנו .
*** שחזור סיסמה מוצלח של 100% מובטח רק אם ציינת את המסכה הנכונה. לא נוכל לשחזר את הסיסמה בהצלחה אם פרמטרי המסכה שלה, כולל ערכת התווים והאורך, אינם נכונים. אז בבקשה, הזמינו שחזור סיסמה של מסכה רק אם אתם יודעים בוודאות את מבנה הסיסמה: אורכה המרבי וערכת התווים.
אני עשיתי ללא כל סינון ועשה במהירות
-
@ישעיהו-כץ כתב בעזרה | רוצה ליצור קשר עם אחד הניקים פה.... יש לי קובץ Word נעול... 2021... יש דרך לפרוץ?:
יש אופציה, להחליף את הסיומת של הקובץ לZIP, ואז לגשש בפנים עד שאתה מגיע לדף עצמו, ושם למחוק את הקטע שאומר קוד ולהחזיר את הסיומת. עשיתי את זה באקסל ונראה לי שגם בוורד
באיזה תוכנה פתחת את זה, כי לי זה נפתח רק ב-7Z ושם לא נותן לי לערוך את הדפים.
-
@ישעיהו-כץ
אם אני לא טועה
הפתרון הזה עובד כשאפשר לפתוח את הקובץ, ורק עריכת הקובץ נעולה,
אבל אם הקובץ נעול לפתיחה לא יעזור לשנות לו את הסיומת הוא פשוט יכתוב שהקבצים פגומים -
@למה-מה-קרה יש לך פתרון אחר?
-
@שני-אנשים
אני לא מכיר יותר מדיי
בפורום יש כמה תוכנות לזה אף אחת מהם זה לא 100%,
במיוחד אם התווים היו בעברית זה מקשה על הפיענוח.
אם הסיסמא היא ספרות, אז כמעט בוודאות אפשר לפתוח את המסמך
למשל עם התוכנה הזו (שמשום מה עדין לא נמצאת בפורום)
PassFab.for.Word.8.5.3.4.rar
סיסמא:123
יש להכניס את הקבצים שבתיקיית fix לתיקייה הראשית של התוכנה