בקשה | סינון סטרימר
-
@איש-אמת כתב בבקשה | סינון סטרימר:
@אריאלS אנדרואיד?!
אולי אפשר עם קידרואיד
אתה יודע בכלל מה זה סטרימר??? -
@איש-אמת כתב בבקשה | סינון סטרימר:
@אריאלS אנדרואיד?!
אולי אפשר עם קידרואיד
אתה יודע בכלל מה זה סטרימר???@מתושלח-הבבלי כתב בבקשה | סינון סטרימר:
אתה יודע בכלל מה זה סטרימר???סתם מציע, נסה לעבור על ההיסטוריה של כותב ההודעה (לא חייב את כל ה-3,638 הודעות שהוא כתב כאן, נסה לקרוא 1% מהם).
חלק ממה שהוא שכח - הרבה מחברי הפורום טרם למדו, בד"כ אנשים שיודעים הרבה - משתדלים לא לדבר שטויות, ואם הם אומרים משהו, ראוי להקדיש לו 3 שניות לפני שמגחיכים אותו...ולגופו של עניין - בסטרימרים המבוססים על אנדרואיד (לעיתים) ניתן טכנית לחסום באמצעות אפלוק, ולמטיבי לכת, יתכן שגם קיידרואיד ילך.
אמנם, כ"ז תלוי במטרת החסימה (מעטים בני התמותה שירכשו סטרימר בשביל וויז ופנגו). -
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשה | סינון סטרימר:
אתה יודע בכלל מה זה סטרימר???סתם מציע, נסה לעבור על ההיסטוריה של כותב ההודעה (לא חייב את כל ה-3,638 הודעות שהוא כתב כאן, נסה לקרוא 1% מהם).
חלק ממה שהוא שכח - הרבה מחברי הפורום טרם למדו, בד"כ אנשים שיודעים הרבה - משתדלים לא לדבר שטויות, ואם הם אומרים משהו, ראוי להקדיש לו 3 שניות לפני שמגחיכים אותו...ולגופו של עניין - בסטרימרים המבוססים על אנדרואיד (לעיתים) ניתן טכנית לחסום באמצעות אפלוק, ולמטיבי לכת, יתכן שגם קיידרואיד ילך.
אמנם, כ"ז תלוי במטרת החסימה (מעטים בני התמותה שירכשו סטרימר בשביל וויז ופנגו).@dfhzrhree כתב בבקשה | סינון סטרימר:
חלק ממה שהוא שכח - הרבה מחברי הפורום טרם למדו, בד"כ אנשים שיודעים הרבה - משתדלים לא לדבר שטויות, ואם הם אומרים משהו, ראוי להקדיש לו 3 שניות לפני שמגחיכים אותו...לא קשור כמה הוא יודע, תכלס׳ הוא לא יודע מה זה סטרימר (לפחות כך זה נראה)
-
@dfhzrhree כתב בבקשה | סינון סטרימר:
חלק ממה שהוא שכח - הרבה מחברי הפורום טרם למדו, בד"כ אנשים שיודעים הרבה - משתדלים לא לדבר שטויות, ואם הם אומרים משהו, ראוי להקדיש לו 3 שניות לפני שמגחיכים אותו...לא קשור כמה הוא יודע, תכלס׳ הוא לא יודע מה זה סטרימר (לפחות כך זה נראה)
@מתושלח-הבבלי טוב נו אולי אני לא יודע.
אבל מה שכן אני יודע זה שהיה לי מכשיר ששמו סטרימר וכן תתפלא התקנתי בו אפליקציות והיה לי גוגל פליי@dfhzrhree כתב בבקשה | סינון סטרימר:
(מעטים בני התמותה שירכשו סטרימר בשביל וויז ופנגו).
כן זה בטוח
-
@אפרת-1 כתב בבקשה | סינון סטרימר:
אשמח לדעת האם ניתן לסנן סטרימר בסינון של נטפרי ?
סטרימר זה מכשיר שמיועד לצפייה בטלוויזיה עם ממשק אחר במקום הממשק המובנה בטלוויזיה אני משתמש בממשק הנוח של אפל טיוי מה הכוונה לסנן אותו? אתה רוצה נטפליקס מסונן?
-
רציתי להשתמש לאפליקציה לניהול צגים כדי שירוץ יותר טוב ויגרום למסך להידלק בבי"ס כל יום לבד ,
ב"ה עובד לי טוב בנטפרי -
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות