בקשת מידע | מחפש מדפסת צבעונית לשימוש בייתי. יש המלצות?
-
השאלה העיקרית כמה אתה מדפיס.
הסבר:
לבית ישנם מדפסות לייזר ומדפסות דיו.
מדפסות לייזר הרבה יותר יקרות, אבל יותר איכותיות (מהירות הדפסה, ואיכות ההדפסה), וגם אם נשפך כמה טיפות מים הדיו לא נמרח.
לעומת מדפסת דיו שבדרך כלל הרבה יותר זולות, וגם הדיו יותר זול, אבל כל טיפת מים גורמת לדיו להמרח.
כמו כן, במדפסת דיו זולה (עד 1000 +-) בדרך כלל תוך שנה תשלם פי 3 ממחיר המדפסת על דיו. כך שגם אם אתה הולך על דיו, אם אתה מדפיס יותר ממאה דף בחודש לא שווה לך לקנות מדפסת זולה.לגבי מדפסת דיו שהדיו שלה ישמש אותך זמן רב, אני משתמש עם HP SMART TANK 790 זמן רב, הדפסה קצת איטית, וכמובן אם הדף קצת נרטב (אפילו מזיעה) הדיו מתחיל להמרח, אבל הדיו מחזיק כמה שנים!
לגבי שאר מדפסות אני לא יודע, ואם אתה רוצה לדעת תבקש המלצות ממשתמשים בלבד, משום שיש אלפי!!! סוגי מדפסות, כך שאם זה לא עדות מכלי ראשון, ההמלצה אינה שווה כלום...
-
@a-y-f כתב בבקשת מידע | מחפש מדפסת צבעונית לשימוש בייתי. יש המלצות?:
במחיר סביר ולא יקר מידי מדפסת ביתית
...
-
@ay0504137948
א': לא אני השואל, אלא @a-y-f .
ב':
@דאנציג כתב בבקשת מידע | מחפש מדפסת צבעונית לשימוש בייתי. יש המלצות?:יש אלפי!!! סוגי מדפסות, כך שאם זה לא עדות מכלי ראשון, ההמלצה אינה שווה כלום...
-
@דאנציג כתב בבקשת מידע | מחפש מדפסת צבעונית לשימוש בייתי. יש המלצות?:
מדפסות לייזר הרבה יותר יקרות, אבל יותר איכותיות (מהירות הדפסה, ואיכות ההדפסה),
מניסיון שלי בהדפסה צבעונית, אם הדגש הוא על תמונות ולא רק מסמכים, אז איכות התמונה טובה יותר בהזרקת דיו מאשר בלייזר.
כמובן יש גם לייזר איכותיים אבל במחירים של אלפי שקלים וצפונה.
מדפסת משולבת הזרקת דיו ב 1000-1500 שח תדפיס תמונה צבעונית טובה יותר מאשר לייזר ב 2000 זה מהניסיון המועט שלי עם HP.מעבר לכך מסכים עם כל מה שכתבת, דיו נמרח וכו, מאידך, בלייזר הדיו מתפורר לאורך זמן בכפלי הדפים.