נוקיה Nokia flip 2720 החדש|יתרונות וחסרונות|בקשה
-
תגובה: Nokia flip 2720
תוכל לספר את היתרונות הבולטים של המכשיר?
איך הבטריה/שמע -
@מוטק-ה אמר בנוקיה Nokia flip 2720 החדש:
תגובה: Nokia flip 2720
תוכל לספר את היתרונות הבולטים של המכשיר?
איך הבטריה/שמעערכתי את הכותרת
שים לב לפעם הבאה -
-
@מוטק-ה לא כ"כ נראה לי שאפשר לסדר את הבעיות עם גירסה אולי אפשר להוסיף כפתור להגיע לתפריט הפתרון צריך לבא מנוקיה השאלה אם הם משקיעים בזה או לא
וגם הנושא של אפליקציות נראה בינתיים שאף אחד רציני לא משקיע בזה אפילו ניווט הם לא עשו
וגם אם יהיה פתרון עם גרסאות בדרך כלל הם סגורים להתקנות ומה שחשוב לחלק כאן טלפון לא סמרטפון עם אפליקציות שימושיים ומועילים אבל זה כנראה ייקח זמןעד שיצא משהו -
@יוסי1212 אמר בנוקיה Nokia flip 2720 החדש|יתרונות וחסרונות|בקשה:
@מוטק-ה
שמע טוב. קליטה טובה .בינתיים אין ניווט .אין פרופילים .חיפוש לאט. יש הרבה בעיות בתפריט . אי אפשר להגיע לשום דבר באמצע שיחה. אין אפליקציות נורמליות כי זה לא עשוי לשוק המערבי. בטריה נראה לי טובה.@יוסי1212 אמר בנוקיה Nokia flip 2720 החדש|יתרונות וחסרונות|בקשה:
@מוטק-ה לא כ"כ נראה לי שאפשר לסדר את הבעיות עם גירסה אולי אפשר להוסיף כפתור להגיע לתפריט הפתרון צריך לבא מנוקיה השאלה אם הם משקיעים בזה או לא
וגם הנושא של אפליקציות נראה בינתיים שאף אחד רציני לא משקיע בזה אפילו ניווט הם לא עשו
וגם אם יהיה פתרון עם גרסאות בדרך כלל הם סגורים להתקנות ומה שחשוב לחלק כאן טלפון לא סמרטפון עם אפליקציות שימושיים ומועילים אבל זה כנראה ייקח זמןעד שיצא משהולמה אין ניווט? יש גוגלמאפס במכשיר אמנם קצת לקוי אבל עובד ויש גם send lokation