עזרה| התקנת עידכוני ווינדס
-
@יעקב-שנור אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
יש לךאת גירסה 1909 וכנראה הוא התחליל הוריד לך את 2004 והיות שהם הפסיקו זה הפסיק תשאל את @A0533057932 איך מוחקים
-
@יעקב-שנור תשבית את שרות עדכוני ווידנדוס באופן הבא
להדליק את services.msc כמנהל
תמצא את Windows Update תלחץ על לחצן ימני ותבחר STOP
תלך למיקום הזהC:\WINDOWS\SoftwareDistribution
תמחק הכל
ותדליק שוב את שרות Windows Update -
@A0533057932 מחקתי, עכשיו אני מנסה להוריד שוב את העדכונים, אהי יעדכן בהמשך אם זה עבד
תודה רבה -
@יעקב-שנור אני עדכנתי
תבדוק האם עדין מחקת הכל -
@יעקב-שנור זה אמור לעשות את העבודה באופן אוטומטי
(יתכן שצריך להפעיל כמנהל) clear-windows-update-cache.batמקור גם לזה וגם כרגע למיקום התיקיה
-
@A0533057932 מחקתי את הכל ום הרצתי את הקובץ הנ"ל אבל עדיין כשאני מנסה להתקין את העדכון הזה הוא לא מצליח
הוא מוריד ומתקין, אבל כשאנ יעושה הפעלה מחדש הא כותב לא הצלחנו להשלים את העדכון -
@יעקב-שנור הכי קל שתשדרג את הוינדוס דרך קובץ ISO של התקנת וינדוס או דרך הכלי של מייקרוסופט מסייע העדכון לגירסה החדשה של 2004, פשוט כי הדרך הזו עובדת כמעט תמיד והבעיה של העדכונים נפתרת
רק כדאי לך לחכות עם זה שבוע כי מייקרוסופט קצת עצרו את העדכון בגלל שהיה בעיות בקצת מהמחשבים
זה קישור להורדת קובץ ISO בגירסה האחרונה 2004 עברית 64 סיביות -
@יהודה-12
אני מדבר על עדכון הגירסה שיש לי כבר 1909
אני רוצה להוריד לזה עדכון והוא לא מצליח להתקין אותו
השאלה היא למה?, ומה יכול להיות הבעיה
אני כרגע לא מדבר על עדכון של הגירסה ל2004לפעמים קורא שיבושים בהורדה ואז צריך להיכנס לתיקייה שזה התחיל להוריד למחוק ולהתחיל את העדכון מחדש
-
@פישל אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
@יהודה-12
אני כרגע לא מדבר על עדכון של הגירסה ל2004לפעמים קורא שיבושים בהורדה ואז צריך להיכנס לתיקייה שזה התחיל להוריד למחוק ולהתחיל את העדכון מחדש
עשיתי את זה כבר כמה פעמים וזה לא עזר
-
@יעקב-שנור יכול לקרות מפגם במערכת הפעלה שברשותך (לדוג' מחיקת קבצי מערכת), לדוג' מי שניסה למחוק בכח את דפדפן Edge הישן נתקל בתופעה כמו תיארת.
הפתרון: התקנה מחדש של ווינדוס
לפני זה אתה יכול לנסות:
תפתח את שורת הפקודה (בהרשאות מנהל) ותכניס את הפקודה:sfc /scannow
כשזה יגיע ל-100 % תפעיל את המחשב מחדש ותריץ את הפקודה:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
ןתפעיל את המחשב מחדש
כמובן שאתה צריך לנקות את תיקיית העדכונים כנ"ל -
@יוסי-מחשבים אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
יכול לקרות מפגם במערכת הפעלה שברשותך (לדוג' מחיקת קבצי מערכת), לדוג' מי שניסה למחוק בכח את דפדפן Edge הישן נתקל בתופעה כמו תיארת.
הפתרון: התקנה מחדש של ווינדוסנכון.
ויותר קל לעדכן גירסה דרך קובץ ISO כמו שהצעתי וזה גם עוזר לפתור את הבעיה כיון שהקבצים של הוינדוס הישן מוחלפים בקבצים של הוינודס החדש, והוא מרויח שההתוכנות לא נמחקות.@shloimy אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
לא מומלץ לעדכן דרך מסייע העדכון ל2004 גורם לבעיות מקסימום אפשר להתקין גרסה קודמת ולעדכן רגיל אם הוא נותן אפשרות לעדכן ל2004 שיעדכן ואם לא כנראה שיכול להזיק
לכן הצעתי לו לחכות שבוע ואז לעדכן גירסה, ודרך אגב תודה שהזכרת לי כי נראה לי שאני כתבתי את זה בפורום שזה יכול לגרום לבעיות
-
@פישל אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
@יהודה-12
עשיתי את זה עכשיו שוב ואז כשהמחשב הופעל מחדש הוא כתב לי באנגלית שהתרחשה שגיאה עם סמל כזה של סמיילי עצוב, ואז הוא הפעיל מחדש עוד פעם, ומאז השתבש משהו, כל הסרגל כלים למטה ניהיה בצבע לבן אפור כזה
כשאני מנשה לחפש עכשיו עדכונים אני מקבל את השגיאה הבאהאני עכשיו מנסה לעשות את מה ש @יוסי-מחשבים הציע, נקווה שזה יעזור לי
-
@יהודה-12 אמר בעזרה| התקנת עידכוני ווינדס:
ויותר קל לעדכן גירסה דרך קובץ ISO כמו שהצעתי וזה גם עוזר לפתור את הבעיה
בבעיה שהזכרתי אין הבדל איך מעדכנים (מנסיון)
-
פוסט זה נמחק!