Microsoft Software Protection Platform Service | לא מצליח למחוק את זה
-
Microsoft Software Protection Platform Service זה לוקח לי לפעמים יותר מ - 40% מה - CPU
אני מתכוון לשורה הזו:ניסיתי להפסיק את השירות כאן וזה ממשיך לעבוד רגיל ולא מתבטל
ראיתי שכאן מדובר על זה, רק לא הבנתי מה עלי לעשות
אם יש למישהו מידע בעניין אני אודה לו מאד
תודה רבה -
@ב-מ-ב-ל-יק יש שרותים שהם חשובים, ואולי הם נצרכים לתפעול תקין של המחשב
אם המחשב איטי אולי יותר כדאי לך לנסות לראות במנהל המשימות לשונית אתחול אם יש תוכנות שפועלת ברקע סתם ולעשות אותם על לא זמין -
-
@bbn אמר בMicrosoft Software Protection Platform Service | לא מצליח למחוק את זה:
@ב-מ-ב-ל-יק הוא מפנה לקישור הזה
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sppsvcexe/746e0563-b5e1-4bc9-a802-04bd05851b6aכן , עברתי עליו ולא הבנתי מה לעשות
-
@ב-מ-ב-ל-יק
תנסה להבין בוידאו הזה( Fix Microsoft Software Protection Platform Service SPPSvc.exe High CPU Usage.mp4 ) -
פוסט זה נמחק!
-
@ב-מ-ב-ל-יק בטח תסתכל מה כתוב על זה באינטרנט
Software Platform Protection Service is a Microsoft program that enables the download, installation, and enforcement of digital licenses for Windows and its respective applications. It is essential Windows file, which, if removed, may cause licensed applications to run in notification mode
-
@shloimy אמר בMicrosoft Software Protection Platform Service | לא מצליח למחוק את זה:
Software Platform Protection Service is a Microsoft program that enables the download, installation, and enforcement of digital licenses for Windows and its respective applications. It is essential Windows file, which, if removed, may cause licensed applications to run in notification mode
@ב-מ-ב-ל-יק
תרגום של גוגל לעבריתשירות הגנת פלטפורמות התוכנה היא תוכנית של מיקרוסופט המאפשרת הורדה, התקנה ואכיפה של רישיונות דיגיטליים עבור Windows ויישומים בהתאמה. זהו קובץ Windows חיוני, שאם יוסר, עלול לגרום ליישומים מורשים לפעול במצב התראה
-
-
@ב-מ-ב-ל-יק מה שלא תנסה לבטל את מה שעשית?
-
-
@ב-מ-ב-ל-יק בשלב הראשון מחקת? כי בסרטון הוא אומר לעשות לא זמין ואז אם אתה רוצה אתה יכול להחזיר
-
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בMicrosoft Software Protection Platform Service | לא מצליח למחוק את זה:
מה נראה לכם אולי שחזור המערכת יביא פתרון
נראה לי שכן
-
@ב-מ-ב-ל-יק אמר בMicrosoft Software Protection Platform Service | לא מצליח למחוק את זה:
הוא מבקש להפעיל את וינדוס - והיה לי קוד שקניתי
האופיס כנ"ל מבקש להפעיל - והיה לי קוד שקניתי
או אולי זה קשור משהו לעדכון האחרוןמה הבעיה תכניס את הקוד שיש לך