באג | בעיה | וורד כשאני פותח תבנית בוורד, וורד פותח אותו כביכול פעמיים
-
הנה החל מלפני כמה ימים, כשאני פותח תבנית בוורד, למרות שפתוח רק חלון אחד, וורד מחשיב כאילו פתוח פעמיים, דבר זה בא לידי ביטוי בשתי דברים:
א. בVBA אני רואה פעמיים אותו תבנית (וכל המודולים מופעיים פעמיים וכו')
ואם אני עושה שינוי באחד מהם, ומנסה לשמור, באחד מהם נותן לי רק אפשרות של לשמור בשם אחר, ובשני שומר טוב ואז מחליף את השם של השני לWRL1000
ב. התבניות שיש להם לשוניות נוספים בסרגל כלים, מופעיים הלשוניות פעמיים:
מה אפשר לעשות?
תודה -
@menajemmendel כתב בבאג | בעיה | וורד כשאני פותח תבנית בוורד, וורד פותח אותו כביכול פעמיים:
ורד מחשיב כאילו פתוח פעמיים
איך אתה יודע שזה הסיבה
תנסה לעשות חיפוש עם השמות של התבניות על ידי תוכנת everything תבדוק אם יש שני מופעים שלהם במחשב שלך
אגב איפה אתה שומר את התבניות שלך?
-
@pcinfogmach כתב בבאג | בעיה | וורד כשאני פותח תבנית בוורד, וורד פותח אותו כביכול פעמיים:
תנסה לעשות חיפוש עם השמות של התבניות על ידי תוכנת everything תבדוק אם יש שני מופעים שלהם במחשב שלך
בדקתי אין לי, ועוד שזה עושה לי את זה בכל התבניות החדשות גם משהו שהרגע יצרתי ויצרתי רק אחד
בתקייות פרטיות, לא בSTART UP (כי אז לא ניתן לערוך בהם שינויים)
-
עכשיו העתקתי את התבנית לסטרטאופ, והחלפתי לו שם, ואכן מופיעה רק פעם אחת,
אבל יש משהו מאד מוזר, שכשאני פותח מסמך א' DOCX (בלי מאקרו) אבל שמקושר לאותו תבנית עם מאקרוים ואם לשוניות נוספות [ועכשיו שהחלפתי לו שם ומיקום, לא יודע איך אמור לזהות אותו] אכן הלשוניות מופיעות רק פעם אחת, אבל אם אני יוצר עותק לא' ופתוח את העותק, שוב מופיעים הלשוניות פעמיים. -
@menajemmendel
תעשה איפוס לוורד או תיקון בעיות דרך אפליקציות> ערוך -
פוסט זה נמחק!