בירור | שימוש בgoogle family link/kosher play בנגן אנדרואיד
-
-
-
@Tem
כשר פליי ודאי לא מהווה חסימה על זה ! מכיוון שהוא לא באמת מצליח לחסום את המכשירים הסיניים מכל מיני סיבות.
ובהקשר לפמילי לינק - אני התנסיתי באפליקציה הזאת והיא לא כ"כ תועלתית כי א"א לחסום התקנה מוחלטת אלא רק קריטריונים מסוימים.... וכו' -
@Tem
כשר פליי ודאי לא מהווה חסימה על זה ! מכיוון שהוא לא באמת מצליח לחסום את המכשירים הסיניים מכל מיני סיבות.
ובהקשר לפמילי לינק - אני התנסיתי באפליקציה הזאת והיא לא כ"כ תועלתית כי א"א לחסום התקנה מוחלטת אלא רק קריטריונים מסוימים.... וכו' -
@Tem
ובהקשר לפמילי לינק - אני התנסיתי באפליקציה הזאת והיא לא כ"כ תועלתית כי א"א לחסום התקנה מוחלטת אלא רק קריטריונים מסוימים.... וכו'@א-מ-ל כתב בבירור | שימוש בgoogle family link/kosher play בנגן אנדרואיד:
כי א"א לחסום התקנה מוחלטת אלא רק קריטריונים מסוימים.... וכו'
לא נכון
@Tem כתב בבירור | שימוש בgoogle family link/kosher play בנגן אנדרואיד:
יפעל על גרסת האנדרואיד הזו?
@א-מ-ל כתב בבירור | שימוש בgoogle family link/kosher play בנגן אנדרואיד:
אם יש שירותי גוגל זה אמור לעבוד !
גם לא נכון, זה מגרסה מסויימת ומעלה
-
כי א"א לחסום התקנה מוחלטת אלא רק קריטריונים מסוימים.... וכו'
לא נכון
@Tem כתב בבירור | שימוש בgoogle family link/kosher play בנגן אנדרואיד:
יפעל על גרסת האנדרואיד הזו?
אם יש שירותי גוגל זה אמור לעבוד !
גם לא נכון, זה מגרסה מסויימת ומעלה
@אליר325000 מדובר באנדרואיד 8.1 לפי מה שכתוב באתר, השאלה אם ישנם עוד קריטריונים שמערכת ההפעלה צריכה לעמוד בהם כדי שזה יפעל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות