בירור | ניצול מעבד בפלאפון
-
מישהו יודע למה בפלאפון כשאני מעביר קבצים או כל דבר אני רואה שהמעבד
בקושי משתמש בחצי ממה שיש לו
יש לי מעבד 4 גיגה ראם ואני רואה שאני מעתיק קבצים זה לא משתמש בהכל וחבל אולי ככה יהיה יותר מהר(אולי אני סתם מבלבל במוח אבל אמרו לי שהמעבד זה אומר על מהירות הפלאפון)
-
@הכהן-הגדול כתב בבירור | ניצול מעבד בפלאפון:
מישהו יודע למה בפלאפון כשאני מעביר קבצים או כל דבר אני רואה שהמעבד
בקושי משתמש בחצי ממה שיש לו
יש לי מעבד 4 גיגה ראם ואני רואה שאני מעתיק קבצים זה לא משתמש בהכל וחבל אולי ככה יהיה יותר מהר(אולי אני סתם מבלבל במוח אבל אמרו לי שהמעבד זה אומר על מהירות הפלאפון)
אכן אין קשר מהירות הטלפון זאת אומרת למשל כמה זמן יקח לאפליקציות כבדות להיפתח או שאם יש עשר אפליקציות פועלות ברקע אז תוך כמה זמן הפלאפון יגיב (ב4ג׳יגה יקח איזה יום או יומיים) לי גם יש טלפון כנ"ל ותפוס קבוע 3 ג׳יגה (לא יודע למה) וכשאני עושה העתקה זה לא משתמש בעוד מעבד
-
@נחמן-פלח כתב בבירור | ניצול מעבד בפלאפון:
(ב4ג׳יגה יקח איזה יום או יומיים)
למה יש לי jeliy 2 שיש לו 4 גיגה רם והוא ממש מהיר ואני רואה שלמי שיש פלאפון עם מעבד יותר קטן זה יותר לאט
@נעזר1000 כתב בבירור | ניצול מעבד בפלאפון:
מה אתה מציע? לפתח מערכת הפעלה חדשה
לא ממש לא אבל אולי זה העול איפשהו במפתחים כדי לשמור על הפלאפון שלא יעבוד יותר מידי חזק ויגמר לו הבטריה
-
למה יש לי jeliy 2 שיש לו 4 גיגה רם והוא ממש מהיר ואני רואה שלמי שיש פלאפון עם מעבד יותר קטן זה יותר לאט
לא רק המעבד שלך מהיר יותר מהם אלא גם ולעניינינו בעיקר רכיבי הזיכרון ומהירות הקריאה / כתיבה שלך מהירים יותר וזה הסיבה שאצלך מהיר יותר ממכשירים חלשים.
-
למה יש לי jeliy 2 שיש לו 4 גיגה רם והוא
לא כשכול האפליקציות פעולות ברקע
-
@נחמן-פלח
דווקא כן תמיד יש לי מלא אפליקציות פועלים (נגנים משחקים וכדו')וכמה ראם תפוס