שיתוף | חדש-אפשרות לקוד קולי בגוגל [בחלק מהחברות]
-
למי שיש טלפון קווי בבית על ראוטר ממשיך להגיע קוד קולי למספר הטלפון שלו!!
[כמובן שיש להגדיר את המספר בהגדרות החשבון]
נוסה על חיבור של הוט מובייל עכשיו!!!@ארי
כל התחום של קוד קולי בגוגל בעייתי מאוד, דינמי ומשתנה מידי כמה חודשים בדרך כלל לרעה
מנסיון מר אני ממליץ לא להסתמך על גוגל שישלחו קוד קולי ( את גוגל ישראל לא מעניין הציבור החרדי שלא צורך SMS ולא מתכוונים לסדר את זה) -
@ארי
כל התחום של קוד קולי בגוגל בעייתי מאוד, דינמי ומשתנה מידי כמה חודשים בדרך כלל לרעה
מנסיון מר אני ממליץ לא להסתמך על גוגל שישלחו קוד קולי ( את גוגל ישראל לא מעניין הציבור החרדי שלא צורך SMS ולא מתכוונים לסדר את זה)@ישראל-בוכבינדר אני לא חולק על זה אבל במציאות זה עובד
-
@ארי
מנסיון מר אני ממליץ לא להסתמך על גוגל שישלחו קוד קולי ( את גוגל ישראל לא מעניין הציבור החרדי שלא צורך SMS ולא מתכוונים לסדר את זה)@ישראל-בוכבינדר כתב בשיתוף | חדש-אפשרות לקוד קולי בגוגל [בחלק מהחברות]:
@ארי
מנסיון מר אני ממליץ לא להסתמך על גוגל שישלחו קוד קולי ( את גוגל ישראל לא מעניין הציבור החרדי שלא צורך SMS ולא מתכוונים לסדר את זה)אתמול הייתי צריך לעשות אימות לחשבון ששכתי את הססימה ושאלו אותי אם אני רוצה קוד אימות ב-sms או בשיחה קולית, ואני מדבר על מספר פלאפון כשר
ולכן אני שואל אם אתה מתכוון שאין את האפשרות או שיש וזה לא עובד?
-
@ישראל-בוכבינדר כתב בשיתוף | חדש-אפשרות לקוד קולי בגוגל [בחלק מהחברות]:
@ארי
מנסיון מר אני ממליץ לא להסתמך על גוגל שישלחו קוד קולי ( את גוגל ישראל לא מעניין הציבור החרדי שלא צורך SMS ולא מתכוונים לסדר את זה)אתמול הייתי צריך לעשות אימות לחשבון ששכתי את הססימה ושאלו אותי אם אני רוצה קוד אימות ב-sms או בשיחה קולית, ואני מדבר על מספר פלאפון כשר
@ישראל-142 כתב בשיתוף | חדש-אפשרות לקוד קולי בגוגל [בחלק מהחברות]:
שיש וזה לא עובד?
-
@ישראל-בוכבינדר כתב בשיתוף | חדש-אפשרות לקוד קולי בגוגל [בחלק מהחברות]:
@ארי
@ישראל-142 לקבל קוד אימות לאחר שיש לך חשבון עובד הרבה פעמים מדברים על פתיחה של חשבון חדש
-
@ישראל-142 לקבל קוד אימות לאחר שיש לך חשבון עובד הרבה פעמים מדברים על פתיחה של חשבון חדש
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות