עזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל
-
איך אני עושה חיפוש באימייל שיעלה לי רק תמונות ס'תומרת רק את התמונות שנשלח או הגיע
-
-
@ay0504137948 תעשה חיפוש עם סיומת JPG או IMG וכדו'
אם אתה מחפש תמונה ממישהו ספציפי זה עוד יותר קל- תעשה חיפוש לפי השם של הבנאדם ותסמן קובץ מצורף ואז ניתן לבחור איזה סוג קובץ ותבחר תמונה -
פוסט זה נמחק!
-
@ay0504137948 כמו שכתבתי לך, תכתוב את כל סוגי הסיומות של תמונות בחיפוש ויופיעו לך כל ההודעות עם התמונות
-
@ay0504137948 כתב בעזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל:
@aiib איזה סוגים יש מיהו יכול להעלות???
זה הנפוצות:
תדביק את הכל בחיפוש.
JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, WEBP, SVG, RAWואלו הרשימה גם של סוגים נדירים:
JPEG, JPG, JPEG2000, JP2, J2K, JPF, JPM, JPX, JPE, JPC, JFIF, EXIF, TIFF, TIF, RAW, BMP, GIF, PNG, WEBP, ICO, ICNS, SVG, HEIC, HEIF, CR2, NEF, ARW, SR2, ORF, RAF, DNG, RW2, MOS, ERF, PEF, NRW, MRW, X3F, CRW, DCR, KDC, MEF, PSD, AI, EPS, PDF, CDR, CGM, WMF, EMF, SVGZ, DXF, XPS, XCF, SKETCH, PCT, TIFF, PSD, PSB, PSPIMAGE, TGA, THM, TIF, YUV, DDS, EPS, PS, INDD, RGB, SVGZ, AAI, ART, ARW, AVS, BPG, BMP, BMP2, BMP3, BRF, CALS, CIN, CMYK, CMYKA, DCX, DPX, ECW, EPI, EPS2, EPS3, EPSF, EPSI, EPT, EXR, FAX, FITS, FRACTAL, GIF87, GRADIENT, GRAY, HDR, HPGL, HRZ, ICO, ISOBRL, JBIG, JBIG2, JNG, JNX, JP2, JPT, J2C, J2K, JXR, KRO, MIF, MTV, MVG, OTB, P7, PALM, PAM, PBM, PCD, PCDS, PCL, PCX, PDF, PEF, PES, PFA, PFB, PFM, PGM, PICON, PICT, PIX, PJPEG, PLASMA, PNG, PNG00, PNG24, PNG32, PNG48, PNG64, PNG8, PNM, PPM, PS2, PS3, PSB, PSD, PTIF, PWP, RADIAL-GRADIENT, RAF, RAS, RAW, RGB, RGBA, RGBO, RGF, RLA, RLE, SCT, SFW, SGI, SHTML, SR2, SRGB, SUN, TEXT, TIFF, TIFF64, TILE, TIM, TTC, TTF, TXT, UBRL, UIL, UYVY, VICAR, VIFF, WBMP, WPG, X, XBM, XC, XCF, XPM, XWD, YCbCr, YCbCrA, YUV
-
@aiib כתב בעזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל:
JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, WEBP, SVG, RAW
-
@aiib זה לא נותן לי
-
@ay0504137948 עשית את החיפוש באשפה
-
@ay0504137948 כתב בעזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל:
@aiib אני שלחתי תמונות לאנשים וקיבלתי תמונות השאלה היא מה אני כותב בחיפוש כדי ש "ה-כ-ו-ל" יעלה לי??? אולי מישהו יודע על משהו מתקדם יותר
למה שלא תעשה חיפוש מתקדם
תבחר דואר נכנס ותסמן את האפשרות של כולל קובץ מצורף -
@יוסף-אלחנן עשיתי ועד איך אבל הוא לא נותן לי ה-כ-ו-ל