עזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל
-
איך אני עושה חיפוש באימייל שיעלה לי רק תמונות ס'תומרת רק את התמונות שנשלח או הגיע
@ay0504137948 תעשה חיפוש עם סיומת JPG או IMG וכדו'
אם אתה מחפש תמונה ממישהו ספציפי זה עוד יותר קל- תעשה חיפוש לפי השם של הבנאדם ותסמן קובץ מצורף ואז ניתן לבחור איזה סוג קובץ ותבחר תמונה -
@ay0504137948 תעשה חיפוש עם סיומת JPG או IMG וכדו'
אם אתה מחפש תמונה ממישהו ספציפי זה עוד יותר קל- תעשה חיפוש לפי השם של הבנאדם ותסמן קובץ מצורף ואז ניתן לבחור איזה סוג קובץ ותבחר תמונה@aiib אני שלחתי תמונות לאנשים וקיבלתי תמונות השאלה היא מה אני כותב בחיפוש כדי ש "ה-כ-ו-ל" יעלה לי??? אולי מישהו יודע על משהו מתקדם יותר
-
@aiib אני שלחתי תמונות לאנשים וקיבלתי תמונות השאלה היא מה אני כותב בחיפוש כדי ש "ה-כ-ו-ל" יעלה לי??? אולי מישהו יודע על משהו מתקדם יותר
פוסט זה נמחק! -
@aiib אני שלחתי תמונות לאנשים וקיבלתי תמונות השאלה היא מה אני כותב בחיפוש כדי ש "ה-כ-ו-ל" יעלה לי??? אולי מישהו יודע על משהו מתקדם יותר
@ay0504137948 כמו שכתבתי לך, תכתוב את כל סוגי הסיומות של תמונות בחיפוש ויופיעו לך כל ההודעות עם התמונות
-
@ay0504137948 כמו שכתבתי לך, תכתוב את כל סוגי הסיומות של תמונות בחיפוש ויופיעו לך כל ההודעות עם התמונות
@aiib איזה סוגים יש מיהו יכול להעלות???
-
@ay0504137948 כתב בעזרה | דחוף דחוף חיפוש תמונות במייל:
זה הנפוצות:
תדביק את הכל בחיפוש.
JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, WEBP, SVG, RAWואלו הרשימה גם של סוגים נדירים:
JPEG, JPG, JPEG2000, JP2, J2K, JPF, JPM, JPX, JPE, JPC, JFIF, EXIF, TIFF, TIF, RAW, BMP, GIF, PNG, WEBP, ICO, ICNS, SVG, HEIC, HEIF, CR2, NEF, ARW, SR2, ORF, RAF, DNG, RW2, MOS, ERF, PEF, NRW, MRW, X3F, CRW, DCR, KDC, MEF, PSD, AI, EPS, PDF, CDR, CGM, WMF, EMF, SVGZ, DXF, XPS, XCF, SKETCH, PCT, TIFF, PSD, PSB, PSPIMAGE, TGA, THM, TIF, YUV, DDS, EPS, PS, INDD, RGB, SVGZ, AAI, ART, ARW, AVS, BPG, BMP, BMP2, BMP3, BRF, CALS, CIN, CMYK, CMYKA, DCX, DPX, ECW, EPI, EPS2, EPS3, EPSF, EPSI, EPT, EXR, FAX, FITS, FRACTAL, GIF87, GRADIENT, GRAY, HDR, HPGL, HRZ, ICO, ISOBRL, JBIG, JBIG2, JNG, JNX, JP2, JPT, J2C, J2K, JXR, KRO, MIF, MTV, MVG, OTB, P7, PALM, PAM, PBM, PCD, PCDS, PCL, PCX, PDF, PEF, PES, PFA, PFB, PFM, PGM, PICON, PICT, PIX, PJPEG, PLASMA, PNG, PNG00, PNG24, PNG32, PNG48, PNG64, PNG8, PNM, PPM, PS2, PS3, PSB, PSD, PTIF, PWP, RADIAL-GRADIENT, RAF, RAS, RAW, RGB, RGBA, RGBO, RGF, RLA, RLE, SCT, SFW, SGI, SHTML, SR2, SRGB, SUN, TEXT, TIFF, TIFF64, TILE, TIM, TTC, TTF, TXT, UBRL, UIL, UYVY, VICAR, VIFF, WBMP, WPG, X, XBM, XC, XCF, XPM, XWD, YCbCr, YCbCrA, YUV
-
זה הנפוצות:
תדביק את הכל בחיפוש.
JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF, WEBP, SVG, RAWואלו הרשימה גם של סוגים נדירים:
JPEG, JPG, JPEG2000, JP2, J2K, JPF, JPM, JPX, JPE, JPC, JFIF, EXIF, TIFF, TIF, RAW, BMP, GIF, PNG, WEBP, ICO, ICNS, SVG, HEIC, HEIF, CR2, NEF, ARW, SR2, ORF, RAF, DNG, RW2, MOS, ERF, PEF, NRW, MRW, X3F, CRW, DCR, KDC, MEF, PSD, AI, EPS, PDF, CDR, CGM, WMF, EMF, SVGZ, DXF, XPS, XCF, SKETCH, PCT, TIFF, PSD, PSB, PSPIMAGE, TGA, THM, TIF, YUV, DDS, EPS, PS, INDD, RGB, SVGZ, AAI, ART, ARW, AVS, BPG, BMP, BMP2, BMP3, BRF, CALS, CIN, CMYK, CMYKA, DCX, DPX, ECW, EPI, EPS2, EPS3, EPSF, EPSI, EPT, EXR, FAX, FITS, FRACTAL, GIF87, GRADIENT, GRAY, HDR, HPGL, HRZ, ICO, ISOBRL, JBIG, JBIG2, JNG, JNX, JP2, JPT, J2C, J2K, JXR, KRO, MIF, MTV, MVG, OTB, P7, PALM, PAM, PBM, PCD, PCDS, PCL, PCX, PDF, PEF, PES, PFA, PFB, PFM, PGM, PICON, PICT, PIX, PJPEG, PLASMA, PNG, PNG00, PNG24, PNG32, PNG48, PNG64, PNG8, PNM, PPM, PS2, PS3, PSB, PSD, PTIF, PWP, RADIAL-GRADIENT, RAF, RAS, RAW, RGB, RGBA, RGBO, RGF, RLA, RLE, SCT, SFW, SGI, SHTML, SR2, SRGB, SUN, TEXT, TIFF, TIFF64, TILE, TIM, TTC, TTF, TXT, UBRL, UIL, UYVY, VICAR, VIFF, WBMP, WPG, X, XBM, XC, XCF, XPM, XWD, YCbCr, YCbCrA, YUV
-
@aiib זה לא נותן לי

-
@ay0504137948 עשית את החיפוש באשפה
-
למה שלא תעשה חיפוש מתקדם

תבחר דואר נכנס ותסמן את האפשרות של כולל קובץ מצורף -
למה שלא תעשה חיפוש מתקדם

תבחר דואר נכנס ותסמן את האפשרות של כולל קובץ מצורף@יוסף-אלחנן עשיתי ועד איך אבל הוא לא נותן לי ה-כ-ו-ל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות