בקשת מידע | יצירת עותק בדרייב תופס אחסון?
-
@aiib כתב בבקשת מידע | יצירת עותק בדרייב תופס אחסון?:
@צדיק-תמים ידוע התכוונתי גם מניסיון אישי.
לא, זה תופס מקום מניסיון אישי...
-
בעבר היה ידוע שיצירת עותק לא תופסת מקום
נשמע לי מאוד מוזר כי כל הרעיון של יצירת עותק זה שיהיה עותק נוסף באחסון שלך כדי שיהיה אפשרויות עריכה,
וגם "עותק" חייב ליהיות מועתק לאיזה שהוא מקום, ומשתמש אחד לא יכול להעתיק מהחשבון שלו לאחסון של חשבון אחר. -
@ישראל-142 כתב בבקשת מידע | יצירת עותק בדרייב תופס אחסון?:
נשמע לי מאוד מוזר כי כל הרעיון של יצירת עותק זה שיהיה עותק נוסף באחסון שלך כדי שיהיה אפשרויות עריכה, וגם זה חייב להעתיק לאיזה שהוא מקום, ומשתמש אחד לא יכול להעתיק לאחסון של מישהו אחר.
אולי הוא התכוון לעותק של קיצור דרך...
שזה כמעט לא תופס מקום (או בכלל לא...) -
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | יצירת עותק בדרייב תופס אחסון?:
@צדיק-תמים ידוע התכוונתי גם מניסיון אישי.
לא, זה תופס מקום מניסיון אישי...
אצלי גם עכשיו זה תופס מקום. למיטב ידיעתי בעבר זה לא היה כך.
-
נשמע לי מאוד מוזר כי כל הרעיון של יצירת עותק זה שיהיה עותק נוסף באחסון שלך כדי שיהיה אפשרויות עריכה, וגם זה חייב להעתיק לאיזה שהוא מקום, ומשתמש אחד לא יכול להעתיק לאחסון של מישהו אחר.
שזה כמעט לא תופס מקום (או בכלל לא...)לכן זה היה באג
-
אני מבין מה אתה אומר, אבל אין לזה משמעות, כי קיצור דרך זה רק מפנה אותך לקובץ מסוים (וזה סוג של קישור בסך הכל)
ומה שאפשר לעשות בקובץ יהיה אפשר לעשות בקיצור דרך כי זה בעצם הקובץ עצמו וזה רק הפנייהוכשמישהו רוצה ליצור עותק בדרך כלל יש לו מטרה!
-
אצלי גם עכשיו זה תופס מקום. למיטב ידיעתי בעבר זה לא היה כך.
מה?
עותק או קיצור דרך? -
אני מבין מה אתה אומר, אבל אין לזה משמעות, כי קיצור דרך זה רק מפנה אותך לקובץ מסוים (וזה סוג של קישור בסך הכל)
ומה שאפשר לעשות בקובץ יהיה אפשר לעשות בקיצור דרך כי זה בעצם הקובץ עצמו וזה רק הפנייהאוקיי, אז אני חושב שאולי זו הייתה השאלה שלו, האם קיצור דרך תופסת מקום או לא...
-
@יוסף-אלחנן עותק
-
@יוסף-אלחנן
ולענינינו עותק של קיצור דרך לא תופס מקום
עותק של מקור תופס מקום -
@יוסף-אלחנן עותק
אז אני מצוטט את מה ש @ישראל-142 כתב לעייל
נשמע לי מאוד מוזר כי כל הרעיון של יצירת עותק זה שיהיה עותק נוסף באחסון שלך כדי שיהיה אפשרויות עריכה,
וגם "עותק" חייב ליהיות מועתק לאיזה שהוא מקום, ומשתמש אחד לא יכול להעתיק מהחשבון שלו לאחסון של חשבון אחר.באמת נשמע מוזר שפעם זה לא היה תופס מקום...
אז על מה הוא ישב? על איזה איחסון?@פראירי כתב בבקשת מידע | יצירת עותק בדרייב תופס אחסון?מתכבד לתת לך את לייק ה300!!!
וואלה, לא שמתי לב לזה..
תודה! -
אוקיי, אז אני חושב שאולי זו הייתה השאלה שלו, האם קיצור דרך תופסת מקום או לא...
השאלה אם כבר יש לו עותק שהוא מתלבט עליו, או שהוא רוצה ליצור עותק חדש?
אם יש לו כבר עותק אז יכול להיות שהוא מתכוון לקיצור דרך והוא רוצה לדעת האם יש עניין למחוק, אבל אם הוא רוצה ליצור עותק חדש אמור להיות לו מטרה (לאיזה שימוש) -
אוקיי, אז אני חושב שאולי זו הייתה השאלה שלו, האם קיצור דרך תופסת מקום או לא...
השאלה אם כבר יש לו עותק שהוא מתלבט עליו, או שהוא רוצה ליצור עותק חדש?
אם יש לו כבר עותק אז יכול להיות שהוא מתכוון לקיצור דרך והוא רוצה לדעת האם יש עניין למחוק, אבל אם הוא רוצה ליצור עותק חדש אמור להיות לו מטרה (לאיזה שימוש)טוב, תקשיב, זה עמוק מידי
ואני עייף מידי מלהבין..
סורי -
באמת נשמע מוזר שפעם זה לא היה תופס מקום...
אז על מה הוא ישב? על איזה איחסון?אחרי שאני רואה שכולם מכחישים זה קצת מערער לי את הבטחון העצמי....
אבל למיטב ידיעתי היה כזה באג בדרייב שהייתה אפשרות ליצור אחסון של מאות ג'יגות בלי לתפוס מקום.
הרעיון היה להעלות קבצים לדרייב זמני ואז לשתף עם הדרייב שלך, ליצור עותק ואז ניתן למחוק מהחשבון הראשון, העותק לא נמחק ולא תופס מקום. -
באמת נשמע מוזר שפעם זה לא היה תופס מקום...
אז על מה הוא ישב? על איזה איחסון?אחרי שאני רואה שכולם מכחישים זה קצת מערער לי את הבטחון העצמי....
אבל למיטב ידיעתי היה כזה באג בדרייב שהייתה אפשרות ליצור אחסון של מאות ג'יגות בלי לתפוס מקום.
הרעיון היה להעלות קבצים לדרייב זמני ואז לשתף עם הדרייב שלך, ליצור עותק ואז ניתן למחוק מהחשבון הראשון, העותק לא נמחק ולא תופס מקום.אני יש לי דרייב
לא יכול להגיד שהכל, אבל רובו ככולו עשוי מעותקים!...
-
הרעיון היה להעלות קבצים לדרייב זמני ואז לשתף עם הדרייב שלך, ליצור עותק ואז ניתן למחוק מהחשבון הראשון, העותק לא נמחק ולא תופס מקום.בעצם ממה שאתה אומר, יוצא שיש עוד כמה ג'יגה חינם חוץ מה-15 הרשמיים.
-
הרעיון היה להעלות קבצים לדרייב זמני ואז לשתף עם הדרייב שלך, ליצור עותק ואז ניתן למחוק מהחשבון הראשון, העותק לא נמחק ולא תופס מקום.בעצם ממה שאתה אומר, יוצא שיש עוד כמה ג'יגה חינם חוץ מה-15 הרשמיים.
נו, חברה, אין סיכוי בעולם...
-
הגיוני בהחלט! כי עותק זה בדרך כלל שיש קובץ שמישהו שיתף אותך ואתה רוצה לשמור את זה אצלך שיהיה לך תמיד בלי תלות באחרים
ולכן בדרך כלל מה שלא מעלים מהמחשב זה עותק.ומי שיש לו אינטרנט איטי מאוד כמעט בטוח שהכל עותקים -
הגיוני בהחלט! כי עותק זה בדרך כלל שיש קובץ שמישהו שיתף אותך ואתה רוצה לשמור את זה אצלך שיהיה לך תמיד בלי תלות באחרים
ולכן בדרך כלל מה שלא מעלים מהמחשב זה עותק.ומי שיש לו אינטרנט איטי מאוד כמעט בטוח שהכל עותקיםבהחלט, ואתה בעצם יוצר עותק שאתה הוא הבעלים ולכן אין שום סיבה העולם שהוא לא ישב על האיחסון שלך, @aiib ...