בירור | אני מעוניין לקנות משקפיים באינטרנט - זני אופטיקאל
-
@menajemmendel מספר לעדשות
-
@יחיאל-האלוף כתב בבירור | אני מעוניין לקנות משקפיים באינטרנט - זני אופטיקאל:
@menajemmendel מספר לעדשות
לא הבנתי כוונתך, בשביל המספר של העדשות [שהם בעצם 3 מספרים על כל עין, סה''כ 6 מספרים] אתה צריך מרשם, אז אתה יכול להשיג כמו שכתבתי לך שעשיתי, [האמת שתברר את זה היטב, כי לי יצא מצויין, אבל יכול להיות שלבדוק מהמשקפיים הוא לא כזה מדוייק]
יש גם כאלה שעושים בדיקת עיניים באונברסיטה בחינם [הם מתלמדים עליך, והפרופסור שלהם בודק שלא טעו] אבל נראה לי שלוקח כמה שעות, [אני אישית לא עשיתי את זה אף פעם].
-
@menajemmendel ניסתי והם לא נתנו לי
-
ניסתי והם לא נתנו לי
נסית לקנות עדשות מגע? לא בחנות שיצרו לך את המשקפיים, אלא בחנות קטנה ביתית של עדשות מגע ''המכונים גמ''ח''?
-
@menajemmendel לא! ביקשתי מרשם!!!
והם לא נתנו לי! אם אני בבני ברק איפה אני יכול ללכת לחנות שתגיד לי מה המרשם של העדשות שלי?? -
@menajemmendel לא! ביקשתי מרשם!!!
והם לא נתנו לי! אם אני בבני ברק איפה אני יכול ללכת לחנות שתגיד לי מה המרשם של העדשות שלי??אז כתבתי לך אופן איך לעשות, או לקחת את משקפיים שלך לגמ''ח עדשות מגע בבני ברק, ולקנות מהם עדשות חד פעמיות, והם לצורך זה ''מוכרחים לשאוב את המספר מתוך המשקפיים שלך'' (סתם ככה לא היו עושים לך את ה''עבודה''ה הזו, אבל כאן הם יעשו כי רוצים למכור, ולבקש שיאמרו לך את המספרים ששאבו).
אופציה שניה יותר מדוייקת, היא לעשות בדיקת חינמית באונברסטיהת בר אילן (הסמוכה לב''ב, אבל אני לא יודע מה התהילך) -
@יחיאל-האלוף אני לא צריך לעשות בדיקה.
אני רק צריך שמישהו יכניס לי למכשיר שרואים מה המידה י=ויכתתוב לי -
בכל אופטיקה יש מכשיר שבודקים לך את מידת המשקפיים. הבדיקה מתבצעת בדרך כלל חינם.
אגב המלצה שלי לפני שאתה מזמין כדאי שתמדוד את הסנטימטרים של המדידה המובאת באתר בצורה מדויקת, אחרת המשקפיים לא יעמדו עליך בצורה טובה ויהיה לך קשה גם באתר עצמו לראות איך זה נראה עליך.
שמח לעזור במה שאפשר. -
@יחיאל-האלוף אופטיקה ערבים ברחוב הושע פינת השומר נראה לי שאפי' לא צריך לקנות עדשות