מישהו יכול להוסיף כאן גם הודעות|תפריט לנוקיה
-
@דוד-5555 @חברים ממש תודה רבה אשמח אם מישהו יבדוק לי שעשיתי את זה נכון וזה באמת עובד (פשוט אין לי עכשיו איך להכניס את זה לפלאפון רק ביום ראשון ) menusettings.xml
ודרך אגב אני חושב שזה מאוד יועיל אם מישהו יעשה מדריך לזה ואז כל אחד יוכל לעשות את זה לבד (או שיש כבר איזה מדריך או אתר עם הסברים בעברית ואני לא יודע) -
@אחד-מאנש התחלתי באמת בזמן האחרון לעבוד על מדריך כזה הבעיה היא שבתקופה הקרובה אני יהיה בישיבה ולא אוכל להמשיך בעבודה כך שאני מעלה את זה לכאן ומי שרוצה שימשיך אותי menusettings מתורגם.xml
נ.ב. לפתוח באמצעות פנקס הרשימות ולא בדפדפן (בדפדפן ההוספות בעברית יורדות שורה וכדו') -
@אחד-מאנש אמר במישהו יכול להוסיף כאן גם הודעות|תפריט לנוקיה:
@דוד-5555 @חברים ממש תודה רבה אשמח אם מישהו יבדוק לי שעשיתי את זה נכון וזה באמת עובד (פשוט אין לי עכשיו איך להכניס את זה לפלאפון רק ביום ראשון ) menusettings.xml
ודרך אגב אני חושב שזה מאוד יועיל אם מישהו יעשה מדריך לזה ואז כל אחד יוכל לעשות את זה לבד (או שיש כבר איזה מדריך או אתר עם הסברים בעברית ואני לא יודע)יש כאן מדריך מצוין,עם הסבר מפורט על החלפת קובצי תפריט...
הקרדיט על המדריך המלא מגיע בצדק ל- @אלישי -
@חברים אמר במישהו יכול להוסיף כאן גם הודעות|תפריט לנוקיה:
ודרך אגב אני חושב שזה מאוד יועיל אם מישהו יעשה מדריך לזה ואז כל אחד יוכל לעשות את זה לבד (או שיש כבר איזה מדריך או אתר עם הסברים בעברית ואני לא יודע)יש כאן מדריך מצוין,עם הסבר מפורט על החלפת קובצי תפריט...
הקרדיט על המדריך המלא מגיע בצדק ל- @אלישיבמדריך שמה אין מדריך מה כל שורה בקובץ הxml עושה וזה מה ש @דוד-5555 עשה, המון לייקים בשבילו
-
הוספתי הערות ומטלות אבל חסר לי כמה דברים 1.אני רוצה שיהיה סמל של הודעות בתפריט הראשי ודרך שם להיכנס להודעות (ולא דרך יומן הודעות כפי שזה מופיע עכשיו) 2. בתוך הגלריה חסר לי תצלומים וכל התוכן (יש רק מוזיקה ווידאו) 3.ובתוך ההגדרות אין לי סינכרון וגיבוי 4.והלוח היהודי שאני הוספתי לא עובד אני לא יודע למה
אשמח אם מישהו ידריך אותי איפה נמצאים ההגדרות של כל הנ"ל menusettings.xml @דוד-5555 @חברים -
הוספתי הערות ומטלות אבל חסר לי כמה דברים 1.אני רוצה שיהיה סמל של הודעות בתפריט הראשי ודרך שם להיכנס להודעות (ולא דרך יומן הודעות כפי שזה מופיע עכשיו) 2. בתוך הגלריה חסר לי תצלומים וכל התוכן (יש רק מוזיקה ווידאו) 3.ובתוך ההגדרות אין לי סינכרון וגיבוי 4.והלוח היהודי שאני הוספתי לא עובד אני לא יודע למה
אשמח אם מישהו ידריך אותי איפה נמצאים ההגדרות של כל הנ"ל menusettings.xml @דוד-5555 @חבריםבעניין 'הודעות טקסט' עיין כאן
(פוסט מס' 71 לעיל) -
@חברים תודה רבה סידרתי את זה
אם אפשר, נא לעשות "לייק" בצד השמאלי של ההודעה שלי (כזה- )
באם ההודעה שלי עזרה לך.
תודה! -
בעצם לא סידרתי את זה כי כבר הורדתי את הכל חוץ ממה שסימנת במלבן אז מה חסר לי עכשיו
@חברים אבל היא בסוף לא עזרה כפי שכתבתי
ועדיין לא מופיע לך בטלפון הודעות טקסט עם כל הסעיפים?
-
אשמח אם מישהו ידריך אותי איפה נמצאים ההגדרות של כל הנ"ל menusettings.xml @דוד-5555 @חבריםלתצלומים ושאר התוכן (בגלרייה): למחוק כמו שרשמתי בעניין הודעות טקסט.
לסינכרון וגיבוי:
לוח יהודי, לבינתיים איני יודע.
-
@חברים בגלריה רק מה שקצת הדגשת או שגם הראשון
הכל היכן שרשום made disabled.
ההדגשה היא, כי ביצעתי חיפוש בתוך התפריט, והתוצאות נהיה מדגש.
-
@חברים התכוונתי האם גם כאן
@חברים אמר במישהו יכול להוסיף כאן גם הודעות|תפריט לנוקיה:
@חברים בגלריה רק מה שקצת הדגשת או שגם הראשון
הכל היכן שרשום made disabled.
(ההדגשה היא, כי ביצעתי חיפוש בתוך התפריט, והתוצאות נהיה מדגש. )
כן. (כנ"ל)
-
@חברים זה מופיע אבל זה מופיע על המסך כמו יומן (כלומר יש 2 יומנים אחד של שיחות ואחד של הודעות) ואני רוצה שיהיה סמל של הודעות על המסך ומשם להיכנס אל ההודעות
מעניין מאוד.
אולי תעלה לכאן 'צילום מסך'/תמונה מהתפריט, איך שזה נראה בתוך הטלפון שלך.